Labužnický kroužek II

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod opasino 2. 12. 2024 18:23

Už jsem tu, tak co že chcete spočítat :D
opasino
Inventář

Odeslat příspěvekod _maty_ 2. 12. 2024 22:07

Jeste se zeptam k uzeni, vcera tchan cosik donesl, me to pripadalo vyuzene jak syrove, navic to ani nevonelo spis mi to prislo jak zkazene.. nevim proc to tak dela, neptal jsem se, pritom klobasky mel vyuzene dobre, ale ty masa dela nejak na svetlo a zvykackove.. , minulej rok mi to daval na vanoce a ja to doma vyhazoval, letos jsem se ani neptal prootze me to proste neoslovilo :(
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 22:10

nevim dle popisu to neni hotove no. nic zvykackovite tam byt nemuze. ledadovarit no. ale spise bych se zeoral jeho co to ma. ono taky na studeno ci teplo uzeni to ma kapku jine barvy apod. ale zvykat by se nemelo nic
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 22:11

ale jsi na garazi. tady ze dvou slov pozname zda tri generace dozadu nebyl incest
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod _maty_ 2. 12. 2024 22:25

Mi chutna uzene, kdyz je povrch prave bud do hodne tmava az cerna nebo ano je do cervena, ale taky je to pak jiny.. tohle vylozene jak kdyby tlelo, pritom to mel zavakuovane, jsme to otevirali, ale proste me to zvedalo kufr.. on si stavel svoji udirnu, jeho prvni uzeni bylo naprosto spickove a pak zacal experiementovat a teda jako me to nejede.. no ja se pres vanoce zeptam jak to dela, uvidime jake bude mit jeste vzorky
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 22:35

tak zento ***** ok muze se zkazit ale pokud se tonz yka tak to asi neni douzene no.

tak zjisti no. jinak ta barva je dost dana typem uzeni a udaku. v tom to nebude. pocitam ze to do krve ci kuleru nenamacel aby z toho mel anglickou :)
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod _maty_ 2. 12. 2024 23:05

To bude jiny typ uzeni, mozna ten studenej kour nebo co.. no zjistim..
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod _maty_ 2. 12. 2024 23:06

Prave ze bych rekl, ze tam je snaha o to, aby to byl prsut a ne anglicka..
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 23:11

to by mohlo byt
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Slawall 3. 12. 2024 08:38

_maty_ píše:Jeste se zeptam k uzeni, vcera tchan cosik donesl, me to pripadalo vyuzene jak syrove, navic to ani nevonelo spis mi to prislo jak zkazene.. nevim proc to tak dela, neptal jsem se, pritom klobasky mel vyuzene dobre, ale ty masa dela nejak na svetlo a zvykackove.. , minulej rok mi to daval na vanoce a ja to doma vyhazoval, letos jsem se ani neptal prootze me to proste neoslovilo :(

No takhle od stolu bych rekl, ze proste malo vyuzene. Vetsi kus masa chce vic casu nez klobasky ze...
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod ale 5. 12. 2024 16:56

Forrest Gump byl amatér :D

20241205_095416_copy_554x897.jpg
C220d (S206)
ale
šek

Odeslat příspěvekod NoSwearek 5. 12. 2024 21:58

Nechceš si založit své téma vyjel jsem poprvé z Evropy a musím tedy všem ukázat každou chuj? :)

Tohle je tady v tom tématu proč?
NoSwearek
Štamgast

Odeslat příspěvekod Goesson 5. 12. 2024 22:02

a to bud rad ze te nema na votsapu. tam postuje to co nestiha zde
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ale 5. 12. 2024 22:08

NoSwearek píše:Nechceš si založit své téma vyjel jsem poprvé z Evropy a musím tedy všem ukázat každou chuj? :)

Tohle je tady v tom tématu proč?

Nechci.

Goesson píše:a to bud rad ze te nema na votsapu. tam postuje to co nestiha zde

:love:
C220d (S206)
ale
šek

Odeslat příspěvekod Jose85 5. 12. 2024 22:26

mám dojem, že tu je někde vode mě junk food koutek :hm :D
Jose85
Pozorovatel

Předchozí stránkaDalší stránka