Goesson píše:smazacek na obed a ted jdu zakrojit domaci uzene…
Dehet

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Goesson píše:omg dalsi takovy chytrolinek... hele zbyly mi nejake desky ze strechy s kousky lepenky, tak na kurcicku jsme si dali.
TomeekHoleek píše:Goesson píše:omg dalsi takovy chytrolinek... hele zbyly mi nejake desky ze strechy s kousky lepenky, tak na kurcicku jsme si dali.
Se hned vztekej tvlTipuju na špatnej tah, kdy se kouř moc dlouho povaluje v udírně (měl by jen proletět zas ven komínem) nebo vlhčí dřevo. Nebo dlouhá roura od topeniště, kdy se kouř moc ochladí. Jako ***** tomu rozumím, jen jsem to taky řešil.
Goesson píše:TomeekHoleek píše:Goesson píše:omg dalsi takovy chytrolinek... hele zbyly mi nejake desky ze strechy s kousky lepenky, tak na kurcicku jsme si dali.
Se hned vztekej tvlTipuju na špatnej tah, kdy se kouř moc dlouho povaluje v udírně (měl by jen proletět zas ven komínem) nebo vlhčí dřevo. Nebo dlouhá roura od topeniště, kdy se kouř moc ochladí. Jako ***** tomu rozumím, jen jsem to taky řešil.
jj uz tady chybi jen jouda a jeho rychlosul. muzete si spolu otevrit skolu uzeni. mezi tim si zajdi k ocnimu.
Goesson píše:skoda. pocital sem ze bys delal sberoveho referentA
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků