Labužnický kroužek II

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Slawall 2. 12. 2024 12:06

Goesson píše:omg. rychlosul je cista dusikata sul. praganda je obohacena o cukr.

a je to zbytecny konzervatn. v domacim prostredi karcino sravka kterou v nicem nepotrebujes.

Do pice kde tam vidis cukr?

https://www.vseprogril.cz/praganda-nakl ... sIQAvD_BwE
Slawall
Vošický lover
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MELLO 2. 12. 2024 12:07

JardaB píše:Mozna i dehet by by byl ruzovejsi ale nezkousel jsem :D

:D
MELLO
MELLO
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod m_tsch 2. 12. 2024 12:09

:D
m_tsch
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod garážmistr 2. 12. 2024 12:43

Goesson píše: karcino sravka kterou v nicem nepotrebujes.

Přesně. Karcio dodáš s dehtem.
rwd
garážmistr
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod NoSwearek 2. 12. 2024 12:50

Slawall píše:Do pice kde tam vidis cukr?

https://www.vseprogril.cz/praganda-nakl ... sIQAvD_BwE


Máš pravdu, hledal jsem na těch stránkách cukr a nejde koupit.
NoSwearek
Štamgast
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 12:57

garážmistr píše:
Goesson píše: karcino sravka kterou v nicem nepotrebujes.

Přesně. Karcio dodáš s dehtem.


a jo vidis. na tebe jsem v seznamu zapomenul
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Jouda.III 2. 12. 2024 12:57

Evidentně dvě různé technologie přípravy a uzení. Goesovo naložené v solném láku s česnekem (2 - 3 týdny) a po celou dobu v udírně, to tomeekovo bych tipnul na nasucho nasolené a potom v láku 8 - 10 dnů, kombinace uzení a páry/vaření.
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 12:58

NoSwearek píše:
Slawall píše:Do pice kde tam vidis cukr?

https://www.vseprogril.cz/praganda-nakl ... sIQAvD_BwE


Máš pravdu, hledal jsem na těch stránkách cukr a nejde koupit.


rychlosul je cista dusitaka sul. praganda je uz smes dusikate solik s dalsimi vecmi. typicky s cukrem protispekavacena apod. proti je v tom rozdil a neni to to stejne.

tady ma cele slozeni
https://www.almipraha.cz/eshop/detail/p ... kQIc65KI7T
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 2. 12. 2024 13:03

Viem poriesit cip na udirnu, aby tolko nedymila.
glider
Ja chcem Slovak
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 13:04

mno ja to cnechal cipovat u tebe a takto to dopadlo
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 2. 12. 2024 13:05

glider píše:Viem poriesit cip na udirnu, aby tolko nedymila.

:D
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod Slawall 2. 12. 2024 13:07

Tady mas slouzeni primo od vyrobce.

Složení: jedlá sůl kamenná/jedlá sůl vakuová,
různý obsah dusitanu sodného, cukry
(cukr bílý, dextróza, škrobový sirup sušený)
Na vyžádání může být produkt obohacen
o jód a ošetřen protispékavou látku E535
- ferrokyanidem sodným. Případně může
být dodán bez cukrů.

Takze kdyz koupis pragandu bez cukru, tak je bez cukru.
Slawall
Vošický lover
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slawall 2. 12. 2024 13:09

Obrázek
Slawall
Vošický lover
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jouda.III 2. 12. 2024 13:11

Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 2. 12. 2024 13:13

Jouda.III píše:Evidentně dvě různé technologie přípravy a uzení. Goesovo naložené v solném láku s česnekem (2 - 3 týdny) a po celou dobu v udírně, to tomeekovo bych tipnul na nasucho nasolené a potom v láku 8 - 10 dnů, kombinace uzení a páry/vaření.


Špatnej tip. Rovnou do láku praganda + česnek na 2 tejdny+. Vytáhnout z láku, nechat oschnout do rána a ráno rovnou do udírny bez rovlažování, předvařování, páry apod.
Naposledy upravil TomeekHoleek dne 2. 12. 2024 13:13, celkově upraveno 1
TomeekHoleek
VIP Galerie
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků