Labužnický kroužek II

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 11:25

Arnie J píše:vidím, že na kritiku nejsi moc zvyklý :D


dva dny z toho uz nespim
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 11:26

TomeekHoleek píše:Goes, tady abys věděl, jak to má správně vypadat :]


bavime se o uzeni a ne peceni
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod JardaB 2. 12. 2024 11:26

Rychlosul dela divy, no :D
JardaB
Guru
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MELLO 2. 12. 2024 11:26

:D
MELLO
MELLO
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Lukas063 2. 12. 2024 11:30

:D
Lukas063
Guru
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod m_tsch 2. 12. 2024 11:36

Kdyby goes použil na focení lepší filtr, tak tady jistě všichni slintáme.
m_tsch
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Arnie J 2. 12. 2024 11:37

Dáme ho do školy k zamišovi
Arnie J
Tlusťoch
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 11:41

neni nad to udelat uchyla ucitelem
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 2. 12. 2024 11:46

JardaB píše:Rychlosul dela divy, no :D


Ta má jakou souvislost se zadehtovaným masem?
TomeekHoleek
VIP Galerie
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod JardaB 2. 12. 2024 11:48

Mozna i dehet by by byl ruzovejsi ale nezkousel jsem :D
JardaB
Guru
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 11:48

asi takovou jako resit zadehtovane maso ktere svet nevidel... ale fandim ti...

kazdopadne jeste by se mel vyjadrit jouda, ajif, opasino, gene, majkolm a wolf.. pak uz tady bude cely fan klub...
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 11:50

JardaB píše:Mozna i dehet by by byl ruzovejsi ale nezkousel jsem :D


rychlosul ti to vylozene nezruzovi, k tomu se pouziva praganda ta ma v sobe navic cukr... holt tomikovci si to usnadnuji doma. Jako u kupovaneho to chapu, ale doma bych to nepouzival, ztraci to kapku vyznam, ale pokud jim to takto chutna proc ne.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Slawall 2. 12. 2024 12:00

Rychlosul je praganda, ne? Praganda zadny cukr neobsahuje. :hm Nemej pragandu za takoveho strasaka...je to konzervant, zabranuje napr vytvareni klobasoveho jedu...konzervuje tuk, takze to pak nezlukne tak rychle.
Slawall
Vošický lover
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Goesson 2. 12. 2024 12:03

omg. rychlosul je cista dusikata sul. praganda je obohacena o cukr.

a je to zbytecny konzervatn. v domacim prostredi karcino sravka kterou v nicem nepotrebujes.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 2. 12. 2024 12:04

:hm
MELLO
MELLO
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků