od evlo 27. 1. 2025 20:02
Zajímavý, shelly částečně podporuje apple home kit (ten původní, ne to čemu tak lidi říkaj dneska), tak jsem se jich ptal, jestli by to nemohli udělat tak aby to bylo úplně funkční, prej ne.
Ale jsem jim teda všechny bluetooth věci poslal zpátky, vratili bez keců prachy a hlavně podpora prostě asi po 3. sračka mejlech bez mojich reakcí na sračku poskytla reálnou odpověď. To jsem už nezažil roky, že by fakt dokázali na dotaz někde na podpoře odpovědět.
Stále asi jediný z těch out of box řešení co alespoň trochu funguje. Jen mě furt divný, že za pár hodin nkareslím PCB, objednám, za hoďku dám dokupy kód a mám zařízení co spolu komunikují na přímo a zároveň mají centrální správu a nikdy se to neodpáruje nebo tak. A prostě pro společnosti co se tím živý je tohle naprosto neřešitelný problém.
Teoreticky to umí ikea, ale prakticky maj prostě debilní resety takže, se to časem odpáruje, teda nevím jestli kvlůli resetu, ale situace, že si děcko hraje s výpínačem a 7x zmáčnkne on/off je podle mě ta lepší, než že je to *****ý a posere se to samo. Což teda vlastně si pamatuju, udělali u toho tlačítka, že to zupdatovali firmware a ***** to.
To jsem jim vlastně napsal na podporu, to už je hodně let, a napsali, jo to nám napsalo hodně lidí, že jsme zkurvili. Ale řešit to nebudem.