m_tsch píše:Nevím co si o tom myslet, takže počkám na aikona a přijmu jeho názor.
pravděpodobně přijmu tvůj názor, jeví se mi ok
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
m_tsch píše:Nevím co si o tom myslet, takže počkám na aikona a přijmu jeho názor.
Majkl píše:lu.kas píše:A to je protože výrobci na to serou nebo protože by za použití magnetický kraviny museli platit licenční poplatky?
Bohužel ta první možnost
aikoN píše:m_tsch píše:Nevím co si o tom myslet, takže počkám na aikona a přijmu jeho názor.
Za mě jsou jedinými nice upgrady procesor a RAM, jinak o ničem. Já si ale větší upgrade možná udělám tím, že přejdu ze základní S23 na Ultru. I tak ale kupuju hlavně, abych uspokojil svoji konzumní touhu, mít furt něco nového. S větší velikostí se hodlám vypořádat tak, že pojedu bez pouzdra a bez ochranného skla, takže ten nárůst nebude takový.
metyn píše:m_tsch píše:Nevím co si o tom myslet, takže počkám na aikona a přijmu jeho názor.
pravděpodobně přijmu tvůj názor, jeví se mi ok
MV_cz píše:Tak 12 GB už je plusminus standard u mobilů za desítku, byla by ostuda dát míň. Prd to stojí.
aikoN píše:Majkl píše:lu.kas píše:A to je protože výrobci na to serou nebo protože by za použití magnetický kraviny museli platit licenční poplatky?
Bohužel ta první možnost
Podle mě to bude tím, že to u Ultry narušuje funkci pera. A nemůžeš mít Ultru bez magnetů a základní Sko s magnety.
aikoN píše:MV_cz píše:Tak 12 GB už je plusminus standard u mobilů za desítku, byla by ostuda dát míň. Prd to stojí.
Nemáš RAM jako RAM. Jde i o šířku sběrnice a frekvenci. No, a taky ta cena není na velikosti závislá úplně lineárně.
aikoN píše:Co jsem pochopil, tak v krytu není magnet, jen kov.
aikoN píše:No, já jen, že není GB jako GB
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků