Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
yndezit píše:Jenže u kompů to problém není, tam zatím ty uměle tlačené povinné aktualizace nejsou. Pořád mohu mít i plně funkční W98, když na to přijde.
A vždy vesměs platilo, že nejlepší je mít v kompu tu generaci windows, která byla v prodeji v době vzniku toho kompu, protože na to byly (aspoň po čase) odladěné ovladače.
A i u těch mobilů by to problém nebyl, kdyby nepřestávaly uměle fungovat staré, ale funkční aplikace.
zamis píše:yndezit píše:Jenže u kompů to problém není, tam zatím ty uměle tlačené povinné aktualizace nejsou. Pořád mohu mít i plně funkční W98, když na to přijde.
A vždy vesměs platilo, že nejlepší je mít v kompu tu generaci windows, která byla v prodeji v době vzniku toho kompu, protože na to byly (aspoň po čase) odladěné ovladače.
A i u těch mobilů by to problém nebyl, kdyby nepřestávaly uměle fungovat staré, ale funkční aplikace.
To bych chtel videt kolik programu, ovladacu a vubec dalsi hw jsou dnes pripraveny na fungovani ve win 98...
Majkl píše:Appky, který fungujou offline, ti ve starý verzi na starým androidu budou fungovat taky. Ty, co jsou funkčně závislý na vzdálenejch serverech, nebudou fungovat na žádný platformě, stolní ani mobilní. Musíš trochu srovnávat srovnatelný…
Majkl píše:Tak jasně. Celkem škoda, že na mobilních systémech nemáme webový prohlížeče
koenzym.q10 píše:Zdar garáži, po sedmi letech si budu kupovat nový mobil, asi by mi funkčně stačil nějaký lowend za bůra, ale došel jsem k závěru, že bych chtěl nějaký s dlouhou podporou (tedy asi jedině Google nebo Samsung?), protože bych ho zase chtěl spotřebovávat co nejdéle. Předvybral jsem si Pixel 8a (asi všude teď za 10k), ale na MediaMarktu je aktuálně ještě Pixel 8 za cca 12,5 nebo Samsung S24 FE za cca 13,75. Vše 128 GB verze. Jablko sváru tohoto koutku, ale mně 128 stačí. Vzali byste nějaký z nich raději a proč? Má některý z nich must have fíčury, které stojí za nemalý příplatek? (Třeba zááásadně lepší výdrž nebo foťák?)
Chtěl bych ideálně čistý Android, proto preferuju Google, ale někde jsem zase četl, že v Pixelu baterka na *****, proto váhám nad tím Samsungem, který je ale zase obří pádlo, teď mám necelých 6" a už to mě sere.
Aby měl v rámci možností co nejlepší foťák, aby na něm fungovala DJI Fly appka a jinak mě nic moc jiného nenapadá. Aby kromě telefonování zvládnul garáže, maily, vocapy, občas Youtube, hry naprosto výjimečně a když už, tak něco na způsob Candy Crushe nebo Plants vs. Zombies.
Dík.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků