No registruju to možná v jedněch riflových kratasech, je možné že v té kapse je něco co tomu vadí.. btw ale "pixel pocket dialing" je na webu odkazů dost..
Nevím jestli to nevypíná probuzení zvednutím mobilu, že to v té kapse oživí, ale to prostě nespustí vytáčení čísla..
Tak to stěží hele, no uvidíme protože to na 99% dělá jen v jedněch a teď uvidíme až půjdou kraťasy dolů a dlouhý nahoru.. jinak celkem tomu dávám šanci při vypnutí těch oživování mobilu, přece jen pokud se ozivi buď přiložením prstu na čtečku nebo bočním tlačítkem, tak to v kapse je dost nepravděpodobné, oživení zvednutím jsem měl vypnuté i u jabka ale oživení ťuknutím jsem měl zapnuté.. tak dám vědět jestli to pomohlo
Já s tím kapsovým bugem na svém A52s bojuju, nadávám a říkám že příště už Samsunga brát nebudu..
Samozřejmě tu ochranu proti dotyku v kapse mám zaplou a nepomáhá, a spíš naopak kolikrát potřebuju odemknout a furt se mi to nedaří odšoupnout třeba až napotřetí..
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
No já byl dnes nakoupit, zaplatil jsem telefonem, strčil ho pak do kapsy a jdu, nesu si pár věcí, a najednou z kapsy na hlasitej odposlech mi volá mladej přes WhatsApp, nějak jsem z něj nedokázal dostal zda jsem mu volal já nebo on mě, každopádně hovor se nějak přijmul.. no bojujem, zatím je to jediná věc co mě na tom podstatně štve..
Ta ochrana proti dotyku, ta mi přijde, že si občas nerozumí s tím sklem, co na tom mám. Ale místo abych to odšoupával několikrát, přeruším marné pokusy, stiskem bočního tlačítka vypnu a zapnu displej a pak to většinou jde napoprvé odemknout prstem bez dalších pokusů o šoupání.
Hyundai je auto do konce života. Zaprvé, nikdy ti ho neukradnou. Zadruhé, nepodaří se ti ho prodat.