BLESK mobil - mate?

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod speedisko 10. 11. 2012 22:58

OK
Cayenne S Diesel
911 997.2 4S
M3 E46
WRX STi
speedisko
Štamgast

Odeslat příspěvekod sprint 10. 11. 2012 23:00

Ale nějakou holku bys mi mohl na oplátku alespoň sehnat. :mrgreen:
Opel Astra ST 1.4T
Škoda Fabia Combi 1.4 TDI
Škoda Favorit GLX
Yamaha Xmax 400

"Pokus je prvním krokem k nezdaru"
sprint
Guru

Odeslat příspěvekod Anonymni 10. 11. 2012 23:01

Slawall píše:
JardaB píše:Ze srandy jsem si to koupil ( hodi se mi do N6310i co mam HF v aute, aspon aby tam neco bylo) a jak koukam na cenik, na zakladni volani a net bezkonkurencni... Rychlost netu v USB modemu skvela (1Mb, 3.5G sit)...
Pod kterym operatorem to jede vlastne?

Je to O2. Dokonce to není ani virtuální operátor, je to jen O2 vystupující pod jiným jménem.

Rekl bych, ze to je naprosto irelevantni.. Je to predplacenka, pokud neprenasis cislo, jakmile te nejak nasere, sim kartu hodis do popelnice... U preneseneho cisla je to horsi, musel bys prenest jinam a pak teprv vyhodit :)

Na ceske pomery je to exkluzivni nabidka i s volanim na zakaznickou linku za 20/min, co chcete na predplacence reklamovat?? Proste mam kredit a ten se mi strhava do nuly, kdyz nemam dobiju, volam dal.. Joo byt to pausalni tarif, tak bych na ne poslal nekoho at jim nasere do krku
Anonymni

Odeslat příspěvekod Moucha 10. 11. 2012 23:08

mně to přijde drahý
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod JardaB 10. 11. 2012 23:10

Me to prijde 2x levnejsi nez mam bezny tarif...
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Anonymni 10. 11. 2012 23:11

Samozrejme pokud hodne volas... Tohle je pro lidi do 300 kc, ja jsem na 500,- a moc bych s bleskem neusetril, ale zkzsim prejit a pak si vyhadat retencne neomezene vse za 750,-
Anonymni

Odeslat příspěvekod Jony 11. 11. 2012 01:20

Co přesně znamená bod 3.2 c ve VOP Bleskmobilu
cituji
Bleskmobil VOP píše:c) (změna čísla) změnit telefonní číslo i bez souhlasu Účastníka. O takové změně bude BLESKmobil Účastníka informovat co nejdříve, a bude-li to technicky možné, BLESKmobil sdělí Účastníkovi změnu nejpozději do 5 kalendářních dnů před jejím provedením. BLESKmobil bude dále informovat volajícího Účastníka prostřednictvím automatických hlásek či jiným způsobem o změnách telefonních čísel v Sítích,

Takže si k nim přenesu číslo a pak mi jej budou každý měsíc měnit?!

v podmínkách mateřské O2 je to napsáno poněkud více proklientsky
opět cituji: tentokrát bod 3.2 e
Teléfonica O2 VOP píše:(změna čísla a kódů) změnit telefonní číslo, uživatelské jméno, IP adresu nebo přístupové kódy
Účastníka z naléhavých technických nebo provozních důvodů i bez souhlasu Účastníka. O takové
změně bude O2 Účastníka informovat co nejdříve, a bude-li to technicky možné, O2 sdělí
Účastníkovi změnu nejpozději do 5 kalendářních dnů před jejím provedením. O2 bude dále
informovat volajícího Účastníka prostřednictvím automatických hlásek či jiným způsobem o změnách
telefonních čísel v Sítích,

ten drobný rozdíl tam snad každý vidí...
"Keď Ťa život omrzí, keď Ti už nič nejde,
sadni si na diaľnicu, ono Ťa to prejde."
Jony
Nováček

Odeslat příspěvekod Oops! 11. 11. 2012 07:35

Moucha píše:mně to přijde drahý
jasná likvidačka pro předplacenky ostatních operátorů a nejnižší tarify. Prostě pro lidi co volají minimálně. Kdyby mě outů nedrželo na netu bez fupu, asi bych taky přešel.
Oops!
Stříbrný avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod mfilip 11. 11. 2012 11:21

Vsechno je fajn, akorat je zasadni problem s dobijenim. Dokud to nebude mozne pres net, pres nejakou platebni branu, tak to pro mne moc neni. V prosinci prej ma prijit jeste jiny operator jeste zajimavejsimi cenami, pry. Do ledna zustavam u Twistu, kvuli bezplatne brany na SMS, ale od ledna se asi porozhlednu po necem takovem, protoze Twist je vyrazne drazsi, Twist si pro vsechny pripady necham.

Znate www.bonerix.cz ?
P: O1 1.8T SLX 1999 (5,81l/100 km)
K: OII 2.0 RS TFSI 2008 (5,80l/100 km)
K: Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex 2015 (4,55l/100 km)
goes: tak jo, zde jsi vyhral
mfilip
Veterán

Odeslat příspěvekod Slawall 11. 11. 2012 11:30

Moucha píše:mně to přijde drahý

V ohledu na běžné tarify to bude asi levné, ale pro ty, co mají služební tarify nebo retence, je to o ničem a drahé...:-)
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod speedisko 11. 11. 2012 11:36

I vcelku obyčejný zákazník si dokáže na retenčním vyhádat slušný tarif.
Cayenne S Diesel
911 997.2 4S
M3 E46
WRX STi
speedisko
Štamgast

Odeslat příspěvekod Slawall 11. 11. 2012 11:36

No blik.
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod mfilip 21. 11. 2012 13:49

nemoznost dobijeni z netu je pro mne dost zasadni a limitujici vec. Prece nebudu kupovat kazde 2-3 mesice nejaky priblbly kupon
P: O1 1.8T SLX 1999 (5,81l/100 km)
K: OII 2.0 RS TFSI 2008 (5,80l/100 km)
K: Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex 2015 (4,55l/100 km)
goes: tak jo, zde jsi vyhral
mfilip
Veterán

Odeslat příspěvekod Lukas063 21. 11. 2012 13:53

já je kupoval...ve svých pubertálních letech :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod anonymni 21. 11. 2012 13:57

speedisko píše:
sprint píše:To jsem já. Naposledy jsem dobíjel telefon za 300,- 19.8. a ještě tam mám 93,- 8-)

Já Tvoji osobnost fakt nechápu :lol: Máš peníze na to, aby sis koupil novou Octavii, a na druhou stranu nijak nežiješ, přítelkyně žádná co sem se dočetl, mobil "nepouživáš" ... :hm

A proč si má kupovat paušál, když skoro nevolá? Aby měsíčně zbůhdarma vyhodil 300kč jen za to, že má mobil s paušálem? Já ho naprosto chápu, a pokud bych skoro nevolal, tak taky budu mít kredit. Pochop, že tobě všechno zaplatí tatínek, tak máš zřejmě skreslenou představu o tom jak to na světě chodí...
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka