Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Slawall píše:JardaB píše:Ze srandy jsem si to koupil ( hodi se mi do N6310i co mam HF v aute, aspon aby tam neco bylo) a jak koukam na cenik, na zakladni volani a net bezkonkurencni... Rychlost netu v USB modemu skvela (1Mb, 3.5G sit)...
Pod kterym operatorem to jede vlastne?
Je to O2. Dokonce to není ani virtuální operátor, je to jen O2 vystupující pod jiným jménem.
Bleskmobil VOP píše:c) (změna čísla) změnit telefonní číslo i bez souhlasu Účastníka. O takové změně bude BLESKmobil Účastníka informovat co nejdříve, a bude-li to technicky možné, BLESKmobil sdělí Účastníkovi změnu nejpozději do 5 kalendářních dnů před jejím provedením. BLESKmobil bude dále informovat volajícího Účastníka prostřednictvím automatických hlásek či jiným způsobem o změnách telefonních čísel v Sítích,
Teléfonica O2 VOP píše:(změna čísla a kódů) změnit telefonní číslo, uživatelské jméno, IP adresu nebo přístupové kódy
Účastníka z naléhavých technických nebo provozních důvodů i bez souhlasu Účastníka. O takové
změně bude O2 Účastníka informovat co nejdříve, a bude-li to technicky možné, O2 sdělí
Účastníkovi změnu nejpozději do 5 kalendářních dnů před jejím provedením. O2 bude dále
informovat volajícího Účastníka prostřednictvím automatických hlásek či jiným způsobem o změnách
telefonních čísel v Sítích,
jasná likvidačka pro předplacenky ostatních operátorů a nejnižší tarify. Prostě pro lidi co volají minimálně. Kdyby mě outů nedrželo na netu bez fupu, asi bych taky přešel.Moucha píše:mně to přijde drahý
Moucha píše:mně to přijde drahý
speedisko píše:sprint píše:To jsem já. Naposledy jsem dobíjel telefon za 300,- 19.8. a ještě tam mám 93,-
Já Tvoji osobnost fakt nechápuMáš peníze na to, aby sis koupil novou Octavii, a na druhou stranu nijak nežiješ, přítelkyně žádná co sem se dočetl, mobil "nepouživáš" ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků