Gastroúchylky

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Kalfa 1. 8. 2012 14:41

nalepovací řasa??? :hm
Včera jsem umřel, dnes zase sedím v práci,
vždycky jsem tušil, že to tak bude,
že umřu a howno se stane....
05/01/09 pro mě skončil život :'(
Kalfa
Inventář

Odeslat příspěvekod bleach 1. 8. 2012 14:48

řasy. celej ten pás
bleach
Inventář

Odeslat příspěvekod leon44 1. 8. 2012 14:53

kdybys dal práci, našel by jsi možná i oko :D
leon44
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pech. 1. 8. 2012 14:53

jaaaaj

mno tady u nás v hospě, dělají dobrý burgry, velký a z masa.....
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod Kalfa 1. 8. 2012 15:42

jo řasy jako na voči, už to chápu.. to teda tfuj :-!
Včera jsem umřel, dnes zase sedím v práci,
vždycky jsem tušil, že to tak bude,
že umřu a howno se stane....
05/01/09 pro mě skončil život :'(
Kalfa
Inventář

Odeslat příspěvekod Oops! 1. 8. 2012 17:53

Já zase našel v rohlíku zapečenou mouchu. To mi mohlo být tak 12 let, pak jsem přestal jíst bo se mi to hnusilo. Začal jsem je jíst zase až v prváku na střední škole
Oops!
Stříbrný avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Slawall 1. 8. 2012 17:58

lu.kas píše:Tj, ještě že nejsem denně na cestách :)

Já bych to nechtěl ani jako hlavní jídlo dne strávenýho na cestách, to radši zastavím někde v restauraci

Zezacatku jsem se tak celkem casto stravoval, ted uz radsi pretrpim par chvil o hladu a zajdu na menu, ktere je treba i drazsi, ale je to pro telo mnohem lepsi....po nekolika dnech na bagetachzacne telo zadonit po normalnim jidle...
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod pech. 1. 8. 2012 18:09

dneska se dá v hospodě na polední menu, pokud si vyhlídneš nějakou OK, sehnat běžný teplý jídlo, s trochou štěstí i s polívkou, kolem kila. takže bageta za 60 je potom blbost, pokud jde o akutní hlad někdy pozdě v noci, kdy nic jinýho není, nedá se svítit, buď sežrat bagetu, nebo bejt hlady..
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod Anonymni 1. 8. 2012 18:52

Mam u prace asi 5 hospod a vsechny maj menu za 69,-, kde probuh shanite menu za stovku mozna s polivkou??? A to jsem v centru Br..
Anonymni

Odeslat příspěvekod brasci 1. 8. 2012 18:54

A vy si myslite, ze to manu za par supov bude kvalitnejsia zranica ako ta bageta?
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Anonymni 1. 8. 2012 18:59

Anorex píše:
bleach píše:na tech pumpa bagetach je nejdivnejsi, ze maji trvanlivost tejden. Udelejte si vlastni bagetu a schvalne jak bude po tejdnu vypadat. Proto je nejim.

třeba je to díky tomu,že jsou baleny v ochranné atmosféře ;-) ...zabal si doma udělanou bagetu do pytlíku,co nejvíc z něho vymačkej vzduch a uvidíš,že vydrží dýl než volně ložená...
což ale samozřejmě nevyvrací to,že je to většinou umělej hnuj,jen pár baget se dá jíst,většinou ty od Krokodýla,ty se ještě dají jako nouzovka...

Bagety jsou kentus, kdyz uz, tak v makru maj nejaky stripsy a ty se jeste celkem daly.. Jak tu nekdo psal o golf s nugetama tak to je pravy humus, to jsme meli za 24,- na vysce a i tak jsem radsi bral nejakou se sunkou a syrem kdyz uz se nestihal obed, bagetu jako takovou uz jsem nemel dobre pul roku a nechybi
Anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 1. 8. 2012 19:02

brasci píše:A vy si myslite, ze to manu za par supov bude kvalitnejsia zranica ako ta bageta?

Pust si peklo na taliry, co se tyce vyzivove hodnoty zcela urcite, ze zdravotniho hlediska tezko, vetsinou slane a korenene... Ale varit si nehodlam, navic si clovek skoro vzdy neco vybere.. To ze to neni zdrave se ted budu snazit vyvazit neci jinym :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Jean ViC 1. 8. 2012 19:03

_maty_ píše:Mam u prace asi 5 hospod a vsechny maj menu za 69,-, kde probuh shanite menu za stovku mozna s polivkou??? A to jsem v centru Br..

aha tak proto mate drahy benzin, kdyz se levno najite tak si klidne muzete natankovat draz...
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod Slawall 1. 8. 2012 19:05

_maty_ píše:Mam u prace asi 5 hospod a vsechny maj menu za 69,-, kde probuh shanite menu za stovku mozna s polivkou??? A to jsem v centru Br..

V Cechach je bezne menu kolem kila...
Slawall
Vošický lover

Odeslat příspěvekod Slawall 1. 8. 2012 19:07

brasci píše:A vy si myslite, ze to manu za par supov bude kvalitnejsia zranica ako ta bageta?

Jde i minimalne o to, ze je to teple x studene...
Slawall
Vošický lover

Předchozí stránkaDalší stránka