Gastroúchylky

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod JardaB 31. 7. 2012 22:43

Ja bych takovy prachy za blbou bagetu nedal, to se radsi stavim cestou v nejaky Lidlu atp. a koupim 20 deka sunky, debrecinky... a cerstvy pecivo...
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod lu.kas 31. 7. 2012 22:52

Jj a vyjde tě to finančně skoro stejně (necelý pade vs. necelých 60 kč za bagetu). Pravda, najíš se toho víc. Ale nákupem a jezením toho zabereš mnohem víc času. Navíc jaksi Lidly nebejvaj moc u velkých silnic. Jasně, že pro svačinu ve městě si půjdu taky tam a ne na benzínku
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod LadaStr 31. 7. 2012 22:59

Jasně jako nouzovka se to asi pozřít dá, ale denně na cestách bych se tím krmit nechtěl
LadaStr
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod lu.kas 31. 7. 2012 23:18

Tj, ještě že nejsem denně na cestách :)

Já bych to nechtěl ani jako hlavní jídlo dne strávenýho na cestách, to radši zastavím někde v restauraci
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod JardaB 31. 7. 2012 23:28

Tak dalnic moc nemame, pri jizde po okreskach je techle moznosti spousta, jak marketu tak hospod. Staci si nejake vyzkouset na pravidelnych trasach ;-) Nechapu, jak si nekdo muze dat v mekaci sracku za kilo plus, kdyz v hospode za to ma kompletni menu klasickeho zradla...
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod lu.kas 31. 7. 2012 23:42

Jenomže meníčko má ve všední den od jedenácti do půl druhý. Toho, kdo si místo toho dá velký jídlo ve fast foodu v tý době nechápu ani já.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod George_Couser 31. 7. 2012 23:44

myznar píše:Ale ten guláš s hranolkama mi vrtá v hlavě, to by chtělo vyzkoušet.

Tohle je celkem populární u Poláků. Kámoška dělá v restauraci v Globuse a tohle tam je prej u nich běžná praxe. :D
George_Couser
Moderátor

Odeslat příspěvekod bleach 1. 8. 2012 10:18

na tech pumpa bagetach je nejdivnejsi, ze maji trvanlivost tejden. Udelejte si vlastni bagetu a schvalne jak bude po tejdnu vypadat. Proto je nejim.
bleach
Inventář

Odeslat příspěvekod bleach 1. 8. 2012 10:18

Gulas s hranolkama jsem enmel, ale s braborakem jo a je to ok :)
bleach
Inventář

Odeslat příspěvekod burty s krenem 1. 8. 2012 10:27

pech. píše:kolega v práci, si na chleba, pod šunku, maže paštiku místo másla.

to sem delaval taky, ale to maslo jsem tam nechaval 8-) a na vrch sejra a rajce 8-D
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod burty s krenem 1. 8. 2012 10:29

jinak kamarad v menze si kupoval rizek s br salatem a kure s ryzi nebo nejakou ryzi proste a pak si udelal jidlo dle sve chuti - sm rizek s ryzi
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod Anorex 1. 8. 2012 10:34

bleach píše:na tech pumpa bagetach je nejdivnejsi, ze maji trvanlivost tejden. Udelejte si vlastni bagetu a schvalne jak bude po tejdnu vypadat. Proto je nejim.

třeba je to díky tomu,že jsou baleny v ochranné atmosféře ;-) ...zabal si doma udělanou bagetu do pytlíku,co nejvíc z něho vymačkej vzduch a uvidíš,že vydrží dýl než volně ložená...
což ale samozřejmě nevyvrací to,že je to většinou umělej hnuj,jen pár baget se dá jíst,většinou ty od Krokodýla,ty se ještě dají jako nouzovka...
Škoda Krabička Outdoor - daily
Škoda Superb III liftback - casual
Škoda Rapid 130 5 speed - leštěná víkendofka
ex FRS

"Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod..."
Anorex
Inventář

Odeslat příspěvekod lu.kas 1. 8. 2012 11:47

bleach píše:na tech pumpa bagetach je nejdivnejsi, ze maji trvanlivost tejden. Udelejte si vlastni bagetu a schvalne jak bude po tejdnu vypadat. Proto je nejim.

Njn, zejména to pečivo je prostě chemicky hodně zakonzervovaný, s tím se počítá
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod Jean ViC 1. 8. 2012 12:38

JardaB píše: Nechapu, jak si nekdo muze dat v mekaci sracku za kilo plus, kdyz v hospode za to ma kompletni menu klasickeho zradla...

v mekaci vis co dostanes... /plus minus/
neriskujes nejakej pajzl :) samozrejmne ze chodim radeji do restauraci nez do mcdonalda :)

navic na mcdonaldu nevidim nic spatneho... krome nekterych burgeru, ktere jsou tak kaloricky a naplnene tukama ze jen koulim oci :D
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod bleach 1. 8. 2012 12:41

ja mel nedavno v jednom u nas ve meste celkem renomovanym okne burgra a byla v nem cela takova ta nalepovaci rasa. Primo v mase zapecena. Od ty doby jsem tam nebyl a nebudu, radsi si v ty nouzi, kdy jsem tam chodil koupim rohlik a deset deka vysociny :)
bleach
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka