Gastroúchylky

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MgX 31. 7. 2012 19:27

Nečetl jsem celé vlákno, ale - znám pár lidí, kteří s nadšením jí koláče k masovému vývaru (tedy polévce). To je opravdu k zblití. Pak smažený vepřový řízek s rýží mi taky nepřijde zrovna „good“ kombinace.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Oops! 31. 7. 2012 19:52

Teď jsem si vzpomněl, že jsem v rakousích na benzíně kupoval bagetu (klasická bageta ... salát, rajčata, majonéza ...) a v tom narvaný schnitzel. Taky mi to nepřišlo jako dobrá kombinace. Řízek s chlebem snesu, ale totok ne-e.
Oops!
Stříbrný avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod myznar 31. 7. 2012 20:01

Lexx píše:Kamarád měl v oblibě rohlik s kečupem - lowcostová studentská svačina, fuj :D

To nic není, to je jen takovej párek v rohlíku bez párku.

Ale ten guláš s hranolkama mi vrtá v hlavě, to by chtělo vyzkoušet.
myznar
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod *Victor* 31. 7. 2012 20:09

No guláš s trochou tatarky jsem už zkoušel a docela to šlo. Takže ty hranolky to nemůžou zkazit. :-))
Fabbrica Italiana Automobili Torino
*Victor*
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Heini 31. 7. 2012 20:12

MgX píše:Nečetl jsem celé vlákno, ale - znám pár lidí, kteří s nadšením jí koláče k masovému vývaru (tedy polévce). To je opravdu k zblití. Pak smažený vepřový řízek s rýží mi taky nepřijde zrovna „good“ kombinace.

Touž jsem psal, akorát místo koláčů dotyčný valil mazaný krémový dort se šlehačkou :-!
Není na světě člověk ten, aby se zalíbil lidem všem.

Umění žít spočívá v tom umět se včas rozhodnout, na co se dřív *****.
Heini
Inventář

Odeslat příspěvekod lu.kas 31. 7. 2012 20:13

Oops! píše:Teď jsem si vzpomněl, že jsem v rakousích na benzíně kupoval bagetu (klasická bageta ... salát, rajčata, majonéza ...) a v tom narvaný schnitzel. Taky mi to nepřišlo jako dobrá kombinace. Řízek s chlebem snesu, ale totok ne-e.

Však podobný bagety se prodávaj i u nás. Není tam teda klasickej řízek, ale kousky kuřecího obalený v čemsi - řízku se to fakt docela blíží.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod Jean ViC 31. 7. 2012 20:14

MgX píše: Pak smažený vepřový řízek s rýží mi taky nepřijde zrovna „good“ kombinace.

smazeny kureci dela moje teta, se "suchou uvarenou" ryzi a je to uplne v pohode dobre :) a rikam si ze i celkem zdrave :)
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod Oops! 31. 7. 2012 20:39

lu.kas píše:
Oops! píše:Teď jsem si vzpomněl, že jsem v rakousích na benzíně kupoval bagetu (klasická bageta ... salát, rajčata, majonéza ...) a v tom narvaný schnitzel. Taky mi to nepřišlo jako dobrá kombinace. Řízek s chlebem snesu, ale totok ne-e.

Však podobný bagety se prodávaj i u nás. Není tam teda klasickej řízek, ale kousky kuřecího obalený v čemsi - řízku se to fakt docela blíží.
jj vím, akorát mi nejde moc dohromady bílé pečivo s řízkem, navíc majonéza, salát ....
Oops!
Stříbrný avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod *Victor* 31. 7. 2012 20:42

Kuřecí medajlonky v bagetě s majonézou jsem měl a šlo to dohromady docela dobře.
*Victor*
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod lu.kas 31. 7. 2012 20:52

Jj, to jsou moje nejoblíbenější bagety asi. Z těch benzínkovejch hnusů myslím
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod LadaStr 31. 7. 2012 20:55

Vy ty benzínkový hnusy někdo kupujete?
LadaStr
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jean ViC 31. 7. 2012 20:56

krokodyle? ty jsou jeste jakztakz v pohode
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod lu.kas 31. 7. 2012 20:59

Zjistil jsem, že na značce v podstatě moc nezáleží, některý typy jsou dobrý, některý ne, holt co se dá dělat, když je hlad a málo času. Vybírám většinou jak měkký je to na omak. Btw. nejhorší bageta kterou jsem si na benzínce kdy koupil byl právě crocodile - ten jejich Golf.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod *Victor* 31. 7. 2012 21:04

Když už jsme u těch baget, můj favorit je Chlebíčkový labužník. Toho bych se přejedl.
*Victor*
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jean ViC 31. 7. 2012 21:38

toho labuznika jsem jedl kazdy den kdyz jsem byl na vysoke skole v pardubicich, v tom kramku ho tam meli za nejake dotovane ceny :D
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Předchozí stránkaDalší stránka