Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Lexx píše:Kamarád měl v oblibě rohlik s kečupem - lowcostová studentská svačina, fuj
MgX píše:Nečetl jsem celé vlákno, ale - znám pár lidí, kteří s nadšením jí koláče k masovému vývaru (tedy polévce). To je opravdu k zblití. Pak smažený vepřový řízek s rýží mi taky nepřijde zrovna „good“ kombinace.
Oops! píše:Teď jsem si vzpomněl, že jsem v rakousích na benzíně kupoval bagetu (klasická bageta ... salát, rajčata, majonéza ...) a v tom narvaný schnitzel. Taky mi to nepřišlo jako dobrá kombinace. Řízek s chlebem snesu, ale totok ne-e.
MgX píše: Pak smažený vepřový řízek s rýží mi taky nepřijde zrovna „good“ kombinace.
jj vím, akorát mi nejde moc dohromady bílé pečivo s řízkem, navíc majonéza, salát ....lu.kas píše:Oops! píše:Teď jsem si vzpomněl, že jsem v rakousích na benzíně kupoval bagetu (klasická bageta ... salát, rajčata, majonéza ...) a v tom narvaný schnitzel. Taky mi to nepřišlo jako dobrá kombinace. Řízek s chlebem snesu, ale totok ne-e.
Však podobný bagety se prodávaj i u nás. Není tam teda klasickej řízek, ale kousky kuřecího obalený v čemsi - řízku se to fakt docela blíží.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků