Znáte nějaké? Na netu jsou samé flash a vůbec trapárny.. pamatuji před cca deseti patnácti lety byli celkem pěkné erotické hry. Některé měli tehdá i 100MB.. teď jsem nenašel nic lepšího než 3MB shity ve flashi..
Namluv si, co chceš. Arguing on the Internet: "Somebody's wrong!" ------------------------------------------------------------------------------------------- Militia est vita hominis super terram. Bella res est mori sua morte.
V jednom díle GTA (už si nevzpomenu, který) hrdina navazoval vztahy se ženami. Byla tam bloknutá část, kde šlo fakt do tuhého. Dal se pořešit hack, který to znova zprovoznil.
Já to přímo nehrál, ale viděl jsem video. No prostě to bylo na podobný princip, jako když jsi třeba makal v posilovně, jestli víš. mačkal jsi sérii tlačítek, abys udělal nějaký určitý pohyb.
Prostě klátil ty svoje baby po městě. Nejdřív je musel sbalit a navnadit, což tam bylo vždycky, ale tenhle "hack" odemykal, že místo klepání se baráku si viděl, jak šuká a mezerníkem si jí naklepával dle svejch chutí.