Je iPhone/Apple nemoc?

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Majkl 12. 12. 2024 11:26

Slawall píše:No super v tom, ze neni moc motivace takovy telefon nekomu krast.

A dle následnejch průzkumů skutečně počet krádeží dost ubyl. Zvlášť když se k tomu ještě přidal component pairing, kterej způsobil, že kradený iPhony nejde použít ani na náhradní díly
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Majkl 12. 12. 2024 11:28

m.a.x.i.m.u.s píše:Však to je stené jako když tam ten účet každý má, ne?

Ne, pakliže by se někomu podařilo do toho telefonu dostat a přeinstalovat celej OS za čistej… I když i to jde už jde blbě. Ale kdo zná ten odmykací passcode, mohl by to udělat
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Arnie J 12. 12. 2024 11:34

max: no aspoň některé čorky si rozmyslí čorovat ajfon, bo je s tím oser :D

edit: než jsem odpověděl, tak no napsali i ostatní, no :)
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Arnie J 12. 12. 2024 11:36

Majkl píše:
m.a.x.i.m.u.s píše:Však to je stené jako když tam ten účet každý má, ne?

Ne, pakliže by se někomu podařilo do toho telefonu dostat a přeinstalovat celej OS za čistej… I když i to jde už jde blbě. Ale kdo zná ten odmykací passcode, mohl by to udělat

jopp
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod _maty_ 12. 12. 2024 18:14

Majkl píše:
m.a.x.i.m.u.s píše:Kde teda pro příště najdu tuto bezpečnostní *****?

Do budoucna: Odhlášení v nastavení jsi zkontroloval dobře. Budeš muset těm lidem vždycky připomenout, ať si na icloud.com zkontrolujou, že tam to zařízení už není, případně ať ho odeberou; to sám nijak neověříš až do momentu, kdy dostaneš stejnou hlášku jako tvůj káma na fotce

Me to spis pripada, ze to nekdo bloknul na dalku. Takto jsem taky cistil mobil, ktery jsem nemel u sebe a pak jsem to opravdu doresil az s nim v ruce..
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod _maty_ 12. 12. 2024 19:19

Za kolik se prodal ten cornuty iP12?
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod MgX 12. 12. 2024 20:08

Majkl píše:Vypadá to, že je ten iPhone pořád zamknutej k iCloud účtu předešlýho majitele.

Nikdy jsem to neřešil u sebe, tak jen hádám, že se tohle stane, pokud člověk obnoví iPhone do továrního nastavení bez toho, že by se na něm předtím odhlásil z iCloudu. Po obnově tím pádem na telefonu přihlášení není, ale iCloud účet ho furt drží, takže je ho třeba odebrat tam.

Dotaz...

tudíž, kdyby se původní majitel nejdříve v telefonu odhlásil od účtu a následně teprve udělal obnovu do továrního nastavení, tak už příští majitel bude mít dveře otevřené a normálně se k iP přihlásí přes jeho účet na iCloudu?
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod _maty_ 12. 12. 2024 20:14

Myslim ze jo, ze pokud to neudelas pred odhlasenim, tak opravdu telefon nema prihlaseneho icloud uzivatele, naoko, ale realne to tam furt sparovane je. Iphone tam ma moznost pri reinstalu dat vymazat a pripravit pro noveho majitele.. jen odhlasit icloud nestaci..
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod Majkl 13. 12. 2024 04:01

MgX píše:
Majkl píše:Vypadá to, že je ten iPhone pořád zamknutej k iCloud účtu předešlýho majitele.

Nikdy jsem to neřešil u sebe, tak jen hádám, že se tohle stane, pokud člověk obnoví iPhone do továrního nastavení bez toho, že by se na něm předtím odhlásil z iCloudu. Po obnově tím pádem na telefonu přihlášení není, ale iCloud účet ho furt drží, takže je ho třeba odebrat tam.

Dotaz...

tudíž, kdyby se původní majitel nejdříve v telefonu odhlásil od účtu a následně teprve udělal obnovu do továrního nastavení, tak už příští majitel bude mít dveře otevřené a normálně se k iP přihlásí přes jeho účet na iCloudu?

Ano, to je doporučený postup.

A pokud příští telefon toho majitele nebude iPhone, je navíc vhodný před obnovou nastavení ještě vypnout iMessage.
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 13. 12. 2024 12:44

_maty_ píše:Za kolik se prodal ten cornuty iP12?

Cornuty určitě nebyl. Byl to týpka co sem chodil pár měsíců a vždy vyzvedl. Poprvé jsem to tady chtěl odhlásit a pak už chodil s odhlášeným, že to vypadalo takhle
Obrázek

No a teď naposledy už nepřišel. Na fcb jsem ho našel i tu jeho co občas chodila i ona. Oboum jsem psal a týpek v noci naspal, že to bude řešit, ale pak se stejně už nestavil.
A ten můj kámoš se už neozval od té doby, tak nevím jak to dopadlo. Asi kdyby to bylo zablokované, tak by mě kontaktoval.
Dal za to 3500,- s tím že záda byly nějaké rozleptané asi od perníku, protože v galerii byl sex a šňupání z koz te jeho a nejaký pixel na displeji problem.
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Odeslat příspěvekod Arnie J 13. 12. 2024 12:52

:D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Majkl 13. 12. 2024 12:59

A my to tu jako troubleshootíme bez toho, že bychom ty fotky viděli, jo..?
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 13. 12. 2024 13:01

:D
Právě proto jsem ten telefon mazal :D
Kouření v přírodě, doma... Jako bylo tam toho dost :D
Fotky za snad 4 roky a bylo vidět jak perník mění lidi... Byla to dřív fakt krásná holka a na poseldních fotkách už úplně zahnisaný nos kolem dírek od šňupání. teda aspoň tak mi to přišlo.
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Odeslat příspěvekod glider 13. 12. 2024 13:14

Fuj ty kokos.

A cecky dobre?
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod MV_cz 13. 12. 2024 13:36

Tvl :-S
MV_cz
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka