Je iPhone/Apple nemoc?

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Redlajn 22. 12. 2024 01:12

m.a.x.i.m.u.s píše:Tak to je situace dost na houby. Ještě dohlídnu na to, že to odhlásí v telefonu, ale z toho icloudu to může být problém. V telefonu to teda nemám jak poznat?

Za mě vždy tahle akce smazala telefon i z FindMy a byl klid. Slona tím dál používat. Pokud se při odebrání z telefonu odstraní i z týhle služby, nemusí už nic ve svým účtu dělat.

Tak dotaz do pléna: to už nefunguje takto?
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod Majkl 22. 12. 2024 08:37

Rekápko:

✅ Odhlásit se z iCloudu (příp vypnout iMessage, pokud opouštíš iOS) a pak obnovit tovární nastavení

❌ Pouze obnovit tovární nastavení.

V tom mechanismu je třeba si uvědomit, že odhlášení je aktivní komunikace s cloudovýma serverama, zatímco vynulování telefonu je čistě lokální offlajn proces.

Pokud myslíš, žes to dělal všechno jedním tahem, je možný, že ten resetovaci průvodce promptne v nějakým kroku i odhlášení; to nemám teď na čem vyzkoušet… a sám to radši vždycky dělám předem 8-D
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod burty s krenem 22. 12. 2024 10:46

Mam nastavené nabíjení do 95 a mam dneska 100. Asi Vánoce
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod brasci 22. 12. 2024 10:48

Nebol vypnuty pocas nabijania? Mne to tiez raz vyliezlo nad limit ked som ho vypol.
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod burty s krenem 22. 12. 2024 10:56

Nebol. A nebyl ani moc vybitý.
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod Majkl 22. 12. 2024 11:23

burty s krenem píše:Mam nastavené nabíjení do 95 a mam dneska 100. Asi Vánoce

If you have Charge Limit set to less than 100 per cent, your iPhone will occasionally charge to 100 per cent to maintain accurate battery state-of-charge estimates.
https://support.apple.com/en-gb/108055
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod burty s krenem 22. 12. 2024 12:00

Myslel jsem si to. Dik.
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod Redlajn 22. 12. 2024 12:42

Majkl píše:Rekápko:

✅ Odhlásit se z iCloudu (příp vypnout iMessage, pokud opouštíš iOS) a pak obnovit tovární nastavení

❌ Pouze obnovit tovární nastavení.

V tom mechanismu je třeba si uvědomit, že odhlášení je aktivní komunikace s cloudovýma serverama, zatímco vynulování telefonu je čistě lokální offlajn proces.

Pokud myslíš, žes to dělal všechno jedním tahem, je možný, že ten resetovaci průvodce promptne v nějakým kroku i odhlášení; to nemám teď na čem vyzkoušet… a sám to radši vždycky dělám předem 8-D

Jop, tak to myslím. Vždy mě to vyzvalo k odhlášení v mazacím kroku. Že bych musel chtít se neodhlásit.
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 1. 1. 2025 15:49

u synkova telefonu se zacalo dit ze i kdyz mam plosny limit na jakoukoli aplikaci treba hodink tak par aplikaci neni zablokovanych. nejsou ve vyjimkach a jsou to veci napric tyoem. treba roblox nebo whatsapp.
vypnut zapnut nepomohlo. smazat kimity a nastavit nepomohlo. proste par apek je mimo ten limit a nevim proc kua
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Moucha 3. 1. 2025 20:48

celý víkend od teď je Apple TV+ zadara kdo nemá
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod m_tsch 3. 1. 2025 20:50

Co tam dávaj?
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 3. 1. 2025 20:55

The Rise of Android
Dokumentární film, který sleduje vznik a expanzi operačního systému Android od jeho počátků až po současnost. Zahrnuje rozhovory s klíčovými osobnostmi, které stály za jeho vývojem, a analyzuje, jak Android ovlivnil trh s mobilními zařízeními.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Moucha 3. 1. 2025 20:55

já jedu Silo, doporučuju koukat na Macu s Airpodama pro2 a apple watch na ruce kdyby někdo volal :mrgreen:
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod m_tsch 3. 1. 2025 21:02

Goesson píše:The Rise of Android

Tak jsem to v nabídce nenašel :(
Říkám na svou čest, Toledo je the Best.
m_tsch
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka