Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
MV_cz píše:Arnie J píše:tak já si z toho vzal tohle, vy ostatní jste si z toho vzali, že machruje, že nemusí žít v ČR ... každý to svoje
Tak jako co si budem... zrovna včera když v TV ukazovali, že Poláci už dotáhli dálnici k hranici a u nás se zase jen odvolávají děti země nebo kýho ďasa, tak je to smutný.
Jako skanzen plnej montoven nebo skladů bez infrastruktury a s brutální byrokracií si nepomůžeme. A když už ani ta vidina důchodu není reálná, tak ho na jednu stranu chápu, že se klidne "zajistí" někde jinde....
MELLO píše:Já myslel, že Pro začíná na 256GB?
Majkl píše:Arnie J píše:to je zase vtipný shitstorm tady ... že si někdo dovolil klukům co se spolu baví naznačit, že jsou hejlové, co dávají 4 pětky za telefon
Mám pocit, že nečteme stejný fórum…
Majkl píše:Taky tak, na 3 místech.
Nikdo nechce moje stávající Pro.
Arnie J píše:Goesson píše:A to naznacil kdo?
vlastně ani nikdo... jen napsal, že jinde je levněji
MV_cz píše:Arnie J píše:tak já si z toho vzal tohle, vy ostatní jste si z toho vzali, že machruje, že nemusí žít v ČR ... každý to svoje
Tak jako co si budem... zrovna včera když v TV ukazovali, že Poláci už dotáhli dálnici k hranici a u nás se zase jen odvolávají děti země nebo kýho ďasa, tak je to smutný.
Jako skanzen plnej montoven nebo skladů bez infrastruktury a s brutální byrokracií si nepomůžeme. A když už ani ta vidina důchodu není reálná, tak ho na jednu stranu chápu, že se klidne "zajistí" někde jinde....
_maty_ píše:Majkl píše:Taky tak, na 3 místech.
Nikdo nechce moje stávající Pro.
Zalezi na cene?
glider píše:Arnie J píše:Goesson píše:A to naznacil kdo?
vlastně ani nikdo... jen napsal, že jinde je levněji
Daj si tie naplasti radsej dve. Kazdy den.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků