Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Redlajn píše:Jsem s aktualizací spokojen i přesto, že ji ještě nemám.
Majkl píše:Dobrý na tom je, že před přečtením toho článku mi ani nedošlo, že to tak nemá vypadat.
pomsta z lesa píše:Zdravím. Mohl by mi zde někdo poradit jak přetáhnout nejjednodušeji jednotlivé alba fotek z iPhonu do PC? Jestli existuje nějaká aplikace, která mi umožní přetahovat po albech, které mám vytvořené v iPhonu, tak bych byl moc rád.
Zkoušel jsem v počítači přes aplikaci fotky a následný import. Fotky tam jsou ale kompletně dohromady a nerozdělené po albech. Navíc se mi to stejně nezdařilo, píše mi to, že nemám místo v PC i když mám volných 700GB.
V iTunes se mi to také absolutně nedaří. Nemáte někdo s tímto zkušenost nebo nějakou radu? Našel jsem si jeden program iCareFone, ten vypadal moc hezky, ale musí se tam zaplatit nějaké předplatné. Přinejhorším to zaplatím, ale nejprve to zkusím tady, jestli třeba nevíte o nějaké free alternativě.
Děkuji
aikoN píše:Majkl píše:Dobrý na tom je, že před přečtením toho článku mi ani nedošlo, že to tak nemá vypadat.
Mno...
Ale tohle bude možná extrém
pomsta z lesa píše:pomsta z lesa píše:Zdravím. Mohl by mi zde někdo poradit jak přetáhnout nejjednodušeji jednotlivé alba fotek z iPhonu do PC? Jestli existuje nějaká aplikace, která mi umožní přetahovat po albech, které mám vytvořené v iPhonu, tak bych byl moc rád.
Zkoušel jsem v počítači přes aplikaci fotky a následný import. Fotky tam jsou ale kompletně dohromady a nerozdělené po albech. Navíc se mi to stejně nezdařilo, píše mi to, že nemám místo v PC i když mám volných 700GB.
V iTunes se mi to také absolutně nedaří. Nemáte někdo s tímto zkušenost nebo nějakou radu? Našel jsem si jeden program iCareFone, ten vypadal moc hezky, ale musí se tam zaplatit nějaké předplatné. Přinejhorším to zaplatím, ale nejprve to zkusím tady, jestli třeba nevíte o nějaké free alternativě.
Děkuji
Kdyby někdo řešil něco podobného, tak existuje free aplikace 3uTools, která vám fotky přetáhne, klidně i po jednotlivých albech přesně tak, jak je máte v iPhonu. Vyzkoušeno.
Majkl píše:aikoN píše:Majkl píše:Dobrý na tom je, že před přečtením toho článku mi ani nedošlo, že to tak nemá vypadat.
Mno...
Ale tohle bude možná extrém
Bylo to trochu zašedlý spíš než zazelenalý, ale jenom v tom kontrolním centru, ne normálně. Takže jsem tomu nevěnoval moc pozornost, protože tam moc nechodím.
A taky blbě vidím, no.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků