Je iPhone/Apple nemoc?

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod zamis 25. 5. 2023 13:16

tak to mi spadl kámen ze srdce
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod aikoN 25. 5. 2023 13:32

Redlajn píše:Jsem s aktualizací spokojen i přesto, že ji ještě nemám.

Já jsem s ní spokojen i přesto, že ji nemám na co nahrát.
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod Redlajn 25. 5. 2023 13:35

Apple zase nejlepší.
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod MgX 25. 5. 2023 14:48

Zelený jabko. Je jaro. Nechápu, co na tom někteří nechápou :-)
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Majkl 25. 5. 2023 14:59

Dobrý na tom je, že před přečtením toho článku mi ani nedošlo, že to tak nemá vypadat.
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod orgáč 25. 5. 2023 15:58

Jsi zaslepený :D
orgáč
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod aikoN 25. 5. 2023 18:02

Majkl píše:Dobrý na tom je, že před přečtením toho článku mi ani nedošlo, že to tak nemá vypadat.

Mno...
Ale tohle bude možná extrém
Přílohy
Screenshot_20230525_180145_Opera.jpg
aikoN
Veterán

Odeslat příspěvekod pomsta z lesa 25. 5. 2023 18:09

pomsta z lesa píše:Zdravím. Mohl by mi zde někdo poradit jak přetáhnout nejjednodušeji jednotlivé alba fotek z iPhonu do PC? Jestli existuje nějaká aplikace, která mi umožní přetahovat po albech, které mám vytvořené v iPhonu, tak bych byl moc rád.

Zkoušel jsem v počítači přes aplikaci fotky a následný import. Fotky tam jsou ale kompletně dohromady a nerozdělené po albech. Navíc se mi to stejně nezdařilo, píše mi to, že nemám místo v PC i když mám volných 700GB.

V iTunes se mi to také absolutně nedaří. Nemáte někdo s tímto zkušenost nebo nějakou radu? Našel jsem si jeden program iCareFone, ten vypadal moc hezky, ale musí se tam zaplatit nějaké předplatné. Přinejhorším to zaplatím, ale nejprve to zkusím tady, jestli třeba nevíte o nějaké free alternativě.

Děkuji

Kdyby někdo řešil něco podobného, tak existuje free aplikace 3uTools, která vám fotky přetáhne, klidně i po jednotlivých albech přesně tak, jak je máte v iPhonu. Vyzkoušeno. :tleskani
pomsta z lesa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Majkl 25. 5. 2023 18:25

aikoN píše:
Majkl píše:Dobrý na tom je, že před přečtením toho článku mi ani nedošlo, že to tak nemá vypadat.

Mno...

Bylo to trochu zašedlý spíš než zazelenalý, ale jenom v tom kontrolním centru, ne normálně. Takže jsem tomu nevěnoval moc pozornost, protože tam moc nechodím.

A taky blbě vidím, no. :-)
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod MgX 25. 5. 2023 20:04

pomsta z lesa píše:
pomsta z lesa píše:Zdravím. Mohl by mi zde někdo poradit jak přetáhnout nejjednodušeji jednotlivé alba fotek z iPhonu do PC? Jestli existuje nějaká aplikace, která mi umožní přetahovat po albech, které mám vytvořené v iPhonu, tak bych byl moc rád.

Zkoušel jsem v počítači přes aplikaci fotky a následný import. Fotky tam jsou ale kompletně dohromady a nerozdělené po albech. Navíc se mi to stejně nezdařilo, píše mi to, že nemám místo v PC i když mám volných 700GB.

V iTunes se mi to také absolutně nedaří. Nemáte někdo s tímto zkušenost nebo nějakou radu? Našel jsem si jeden program iCareFone, ten vypadal moc hezky, ale musí se tam zaplatit nějaké předplatné. Přinejhorším to zaplatím, ale nejprve to zkusím tady, jestli třeba nevíte o nějaké free alternativě.

Děkuji

Kdyby někdo řešil něco podobného, tak existuje free aplikace 3uTools, která vám fotky přetáhne, klidně i po jednotlivých albech přesně tak, jak je máte v iPhonu. Vyzkoušeno. :tleskani

Kdyby podobnou radu nepsal uživatel s nickem pomsta z lesa, možná by stála i za vyzkoušení :D
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Majkl 25. 5. 2023 21:37

Majkl píše:
aikoN píše:

Mno...

Bylo to trochu zašedlý spíš než zazelenalý, ale jenom v tom kontrolním centru, ne normálně. Takže jsem tomu nevěnoval moc pozornost, protože tam moc nechodím.

A taky blbě vidím, no. :-)

Tak to vypadá zas stejně. Tak to asi nemám tu vadu a má to tak vypadat normálně.
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Majkl 30. 5. 2023 21:36

Opraveno.
Přílohy
IMG_1985.jpeg
IMG_1985.jpeg (43.11 ) Zobrazeno 274 krát
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Já první 30. 5. 2023 21:51

To je normální, ze se občas neotevře klávesnice a pomůže jen vypnutí a zapnutí telefonu?
Co můžeš odložit na zítřek, nedělej dnes.
SatanWagen 2.0 TSI 206 kw. Das Škoda Auto.
Skočte si do značky.
Já první
Štamgast

Odeslat příspěvekod Majkl 30. 5. 2023 22:03

Ne.
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod Já první 30. 5. 2023 23:28

tak proč se neukáže?
Co můžeš odložit na zítřek, nedělej dnes.
SatanWagen 2.0 TSI 206 kw. Das Škoda Auto.
Skočte si do značky.
Já první
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka