Majkl píše:Zkusil jsem teď jinou roušku... a furt se odmykám. Buď bug, nebo AI learning.
Jo, to se mi podarilo taky

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Majkl píše:Zkusil jsem teď jinou roušku... a furt se odmykám. Buď bug, nebo AI learning.
burty s krenem píše:Vidím problém v tom ze je v něm něco strcene v lightningu. A vidím to na bug. Mne to taky děla když nabijim a volám. Ale jen někdy.
MgX píše:Teď mně zase pro změnu nechtěl otevřít přes Face IDA to se tvářím normálně, tj. neksichtím se. Musel jsem zadat PIN.
addiction píše:Majkl píše:Zkusil jsem teď jinou roušku... a furt se odmykám. Buď bug, nebo AI learning.
Jo, to se mi podarilo taky
Majkl píše:iPhone mě začal odmykat přes Face ID, i když mám roucho přes obličej…
MgX píše:Takže mnou zmíněný zádrhel ohledně displeje, který se nerozsvítí, když se oddělá od ucha, se objevuje i na druhém iP 11, který využívá další osoba.
Nissan350Z píše:Majkl píše:iPhone mě začal odmykat přes Face ID, i když mám roucho přes obličej…
Když mám nezakrytou špičku nosu, tak mě odemkne, jinak ne
Nissan350Z píše:MgX píše:Takže mnou zmíněný zádrhel ohledně displeje, který se nerozsvítí, když se oddělá od ucha, se objevuje i na druhém iP 11, který využívá další osoba.
U mě to funguje bez problému.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků