Stan - něco pro 2-3 osoby (stačilo by pro 2, ale nechci tam bejt teda ve dvou vždycky nějak namáčklej

A nesmí se stavět půl dne, takže klasický takový to iglu na dva tři pruty, a v sedě abych měl nad sebou ještě nějakej prostor.
Co sekundovej stan QUECHUA? S tvarem a velikostí sbalenýho bych se nějak vypořádal, hlavně mě fascinuje ta rychlost postavení, kua...!

Ale, nepromokne? Nepřijde mi takhle od pohledu na vodu nějak odolnej, chtěl bych ho vidět někde rozloženej, v Brně, nevíte někdo o něčem?
Karimatku - Nejspíš takovou tu samonafukovací, jak stárnu, tak jsem čímdál víc rozlámanej z obyč karimatky, která neleží na suprrovným povrchu) Ale nevím jestli pro jednoho, nebo pro dva lidi, pro dva jsem třeba viděl s šířkou 110cm a to mi přijde dost málo, a pro jednoho 55cm, to taky...
Spacák - aby se k němu dal zipem připnout jinej spacák, a aby mi v něm na jaře/podzim nebyla někde třebas v Tatrách kosa (do těch -10 je ideál?) to radši ať je mi v něm hic a rozepnu si ho, tak 3tejdny zpět jsem spal v současným u rybníku a celou nos jsem se klepal

Čelovku - Ať pořádně svítí a je odolná.

A nesmím za to nechat vejplatu v krámě...takže nějaký rozumný poměry výkon/cena/vzhled.
Se vším strávím dokupy cca 15 dnů/nocí v roce.
Děkuji pěkně.