LIDL fan club

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Jose85 14. 7. 2024 20:59

MV_cz píše:Přitom kdyby tam flákli nálepku retro, prodaj to za dvojnásobek jak nic

Měli koupit značku Ukrajina, to je ted popularni...
Jose85
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Jose85 14. 7. 2024 21:17

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-prehledne-kam-a-za-kolik-se-budou-v-cesku-nove-vracet-pet-lahve-a-plechovky-255560
*****... a chci to vidět speciálně v lidlu, kde třeba ty steampunk piva maj pomačkaný už v regalech, jak je to v těch rozpadlejch kartonech... dtto džusy v těch divnopetkách
Jose85
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod JardaB 14. 7. 2024 21:22

To bude veselo, prestanu uz uplne kupovat tyhle picoviny a pojedu jen lahvace, no.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod polda 14. 7. 2024 21:53

U nás na to půjdou chytře,vymyslí fičuru aby automat bral i nevratné lahve a pixle.
polda
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 7. 2024 22:02

Stejne... protlacilo se u nas neco, co nedava smysl... Cesko patri k zemim s nejvetsim podilem vybraneho recyklovatelneho odpadu na svete. V podstate vsechny staty, co zavedly zpoplatneni to udelaly proto, ze jejich sberny system byl tragicky, vc. nemecka a kde koho. U nas je kontejner na kazdem rohu, to proste jinde nebyva. Tudiz u nas se vybere zpet extremni mnozstvi z prodaneho a presto budeme zalohovat, protoze se jinde zalohuje..

budiz..

Nicmene v Cesku se i pres velky objem vybraneho recykluje jen okolo 60 % vybraneho recyklovatelneho plastu. Zbytek jde do spalovny nebo na skladky. Duvod je jednoduchy - chybi reckylacni kapacity.

Takze i kdyz nyni vybereme vice, nez dopodus, tak stejne dojde k tomu, ze objem recyklace se nezvetsi, protoze zadne nove kapacity se nedelaji a jen se vice veci spali a ulozi na skladky. Coz se deje uz stejne dnes, kdyz lidi hodi plast do komunalniho odpadu.

Takze v dobe, kdy recyklacni fabriky jsou na 100 % plne vybereme vice plastu k recyklaci velmi drahym procesem jen proto, abychom to tak jako dnes ulozili na skladky a spalili ve spalovnach.

Ale ano, vymyte zelene hlavy z prahy budou mit radost, ze konecne dozeneme ten zapad, ktery to ma zpoplatnene..
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Major Kure 14. 7. 2024 22:15

Psal jsi to na vladu a zelenym hlavam?
[quote="goes"] je to postaveno na mych znalostech o vsem[/quote]
[quote="antracit"]Já jsem se ještě nezmýlil.[/quote]
[quote="maincoonsback"]V zásadě je můj názor na tuto věc správný.[/quote]
[quote="goes"]Major ma pravdu[/quote]
[quote="goes"]Mam ho rad.[/quote] (Majora)
Major Kure
Veterán

Odeslat příspěvekod yndezit 14. 7. 2024 22:23

Paní z pražské radnice říkala, že potřebuje snížit počet žlutých kontejnerů.
Takže petky budou lidi nosit do obchodu.
Pozor, nemačkat, zmačkané neplatí, s nima zase do kontejneru.
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 7. 2024 22:28

Major Kure píše:Psal jsi to na vladu a zelenym hlavam?

Ne. Jen tvoji mame. Tete a sousedce. Proc?
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Major Kure 14. 7. 2024 22:38

Ja treba nakupuju minimum piti v plastech a co nakoupim, tak skonci v plastovem kontejneru. Ted budu mit o voser navic. Tak jestli jsi mi realne pomohl, nebo jen brecis na foru.
Major Kure
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 7. 2024 22:39

Ja ti ani nepomohl a ani nebrecim. Novy system zaloh je pro cr kravina. Proc? Viz vyse. Je to jen populisticke gesto. Jako vse u vlady fialy. Nicemu to nepomuze a jen to bude prudit.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Major Kure 14. 7. 2024 22:42

No a ja se te snazim nasmerovat, kam se zamerit s tvym zaverrm. Btw, teta by si dala rict.
Major Kure
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 7. 2024 22:46

Proc by ne. Jsem tu pro ni
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Major Kure 14. 7. 2024 22:49

Odepise
[quote="goes"] je to postaveno na mych znalostech o vsem[/quote]
[quote="antracit"]Já jsem se ještě nezmýlil.[/quote]
[quote="maincoonsback"]V zásadě je můj názor na tuto věc správný.[/quote]
[quote="goes"]Major ma pravdu[/quote]
[quote="goes"]Mam ho rad.[/quote] (Majora)
Major Kure
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 7. 2024 22:53

Dik
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 14. 7. 2024 23:18

Slyšel jsem rozhovor se zeleným ministrem. Tam říkal, že se málo recyklují kovové obaly. Proč se teda nezaměřili jen na ty, neřekl.
puk123
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka