Lego koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 28. 1. 2021 22:17

Je to uhlazené co to nejvíc jde... Nic lepšího z toho už asi vykřesat nejde... a tak já myslím, že je fajn, když u LEGO auta je trochu vidět, že to je LEGO. A máš v krabici dvě varianty,což je docela fajn. Ale že to je lego je vidět jenom na těch náraznicích. jinak máš všude studless konstrukci,

Takhle opravdu modely před dvaceti roky nevypadaly... Se podívej na model team, to je v podstatě předchůdce těhle nových aut, ten měl study všude, i na sedačkách... Ale tak zrovna u Model Teamu to nevadilo... a kdyby udělali americký tahač, jako byl v tom Model Teamu (byly tam tuším tři) tak bych se vůbec nezlobil...
PoliceCollector
Nováček

Odeslat příspěvekod Lukas063 28. 1. 2021 22:26

Tenhle model se mi asi libi a asi zakoupim...

No a když tu padla rec o mustangu- zrovna dneska jsem koukal na heureku a slusne vystřelila cenovka nahoru.
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod Arnie J 28. 1. 2021 22:29

v alze ho ještě mají za 2919, ale asi už se doprodává nebo co... v moc obchodech není a většinou za raketu
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod glider 28. 1. 2021 22:31

Mustang detto.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 28. 1. 2021 22:35

Na LEGO Shopu je za stejnou cenu jako bude Poršák. 3500.-Kč. A stojí pořád stejně. Je možné, že někde byl v akci... Teď jsem se koukal na cenu v době uvedení a je stejná jako u 911.

Kdyby končil, tak to bude napsáno právě na legu. Tam pak bývá upozornění, že se stavebnice doprodává a nic takového tam není. Nicméně, když ted´ vyjde 911, tak není vyloučené, že třeba letos Mustanga stáhnou, takže kdo ho chcete, kupujte, protože okamžitě po stažení setu z LEGO shopu jde cena nahoru o tisícovky...

V podstatě je zázrak že vrátili Saturna. Třeba nádhernou rybárnu nevrátili.

Pokud má člověk nějaký set vyhlédnutý a objevuje se podobný, tak stojí za to koupit ten starší, protože může zmizet.

Jinak ony ty ceny mohou být různě snížený, teď sem se díval že Batmobile normálně stojí skoro sedm litrů a vesměs se prodává o tisícovku níž.
PoliceCollector
Nováček

Odeslat příspěvekod Arnie J 28. 1. 2021 22:44

já Mustanga koupil za 2399 v Alze na podzim 2019 :D

koukám, že i Ecto je na vymření... doobjednávka za 5199 :hm
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod PoliceCollector 28. 1. 2021 23:04

Ecto je nové. To rok, dva bude.
PoliceCollector
Nováček

Odeslat příspěvekod Arnie J 29. 1. 2021 00:33

no proto :)
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Redlajn 29. 1. 2021 01:04

salam01 píše:Syn se v pátek trochu nudil, tak si postavil krychličku 2x2x2 v podobě Země, s oceány, pouštěmi, pyramidami, Everestem i s póly.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Tohle je tak chytrý, až mi to sere. :D
Měl bys jeho intelekt směřovat k ojebávání lidí a mamvpičistyckýmu užívání. Než začne strádat z demence okolo.
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 29. 1. 2021 01:16

jo to je mazané... jsem to nejdřív špatně přečet a myslel jsem, že je to salamovo vlastní dílo :D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Lukas063 29. 1. 2021 08:07

Ma to něco do sebe ne ze ne :-)

Mustanga jsem ještě ani nerozbalil, leží ve skříni krabice a asi ji tam ještě dobu necham.
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod salam01 29. 1. 2021 10:44

Když viděl, že to beru na nafocení, říkal, že by to ještě vylepšil, že tohle si postavil jen tak pro sebe. Tak nevím…
Kdo se bojí, sere v síni.
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod Arnie J 30. 1. 2021 16:11

my jsme zatím v přípravce :D

Obrázek
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod _maty_ 30. 1. 2021 20:34

Je to radost, zatimco mladej v sesti letech stavi lega 8+, tak tatka nosi hodinky s mickey mousem.. :D
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod Lukas063 5. 2. 2021 16:45

Máte někdo porovnání, co se lego muzea týče... zajímaj mě ta ve městech Kutná Hora/Špindl/Jeseník/Poděbrady.
Lukas063
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka