Jakou mikrovlnku?

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod bleach 9. 2. 2012 15:17

ja mám etu s parním vařením, to jsem nikdy ani nezkoušel, ale dvířka fungují jako zrcadlo, takže je skvělá
bleach
Inventář

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 9. 2. 2012 15:38

*Victor* píše:Dvě a půl minuty na plný výkon si nastavíš i na analogové. 8-P

To právě nejde. Minulou jsem měl analogovou a je to dost nepřesné. Teď mám mnohem větší úspěšnost v pukání a nespálení 8-P
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Odeslat příspěvekod *Victor* 9. 2. 2012 15:44

Je to jen o zkušenosti. Jednou dáš víc, podruhé míň a nakonec ten přesný čas trefíš a zapamatuješ. Nemusí to být přesně na sekundu, to mi zase netvrď. ;-)
Fabbrica Italiana Automobili Torino
*Victor*
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod speleo 9. 2. 2012 15:45

Mechanická je naprd, tu máme na chalupě a nikdy se netrefim přesně kolik chci. Ale na to ohřívání šunkafleků a nebo mlíka do br. kaše to stačí...
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod *Victor* 9. 2. 2012 15:45

bleach píše:ja mám etu s parním vařením, to jsem nikdy ani nezkoušel, ale dvířka fungují jako zrcadlo, takže je skvělá

Tu funkci schválně vyzkoušej. Viděl jsem jednu, co vařila v páře brambory 20 minut, pak ta voda někde zkondenzovala a vyřadilo to elektroniku. :-D Zlatej analog. :-P
*Victor*
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 9. 2. 2012 17:24

*Victor*: Nedělám si ho zas každý den, abych si pamatoval naprosto přesnou polohu, ale vážně se mi teď dělá líp. Stačí +- 10 vteřin a je buď připálený, nebo zbytečně nedodělaný...
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Odeslat příspěvekod kejki3 9. 2. 2012 18:43

*Victor* píše:
bleach píše:ja mám etu s parním vařením, to jsem nikdy ani nezkoušel, ale dvířka fungují jako zrcadlo, takže je skvělá

Tu funkci schválně vyzkoušej. Viděl jsem jednu, co vařila v páře brambory 20 minut, pak ta voda někde zkondenzovala a vyřadilo to elektroniku. :-D Zlatej analog. :-P

Záleží na výrobci, u Whirlpoolu naprosto bez problémů a jsou hotové rychleji než na plotně (u porcí pro 1-2).
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Štamgast

Odeslat příspěvekod Mikey89 9. 2. 2012 18:45

Já mám tu z Kauflandu, za 999,- a funguje dobře, navíc sem koukal že ji tam za tuhle cenu mají zase, myslim že je to v nějaký akci... Navíc 3 roky záruka...
'01 BMW E39 530i. . . . . . 170kW @ 5900 rpm
'07 Ford Focus CC 1.6 . . . 74kW @ 6000 rpm
Mikey89
Insomniak roku 2010

Odeslat příspěvekod *Victor* 9. 2. 2012 20:18

kejki3 píše:Záleží na výrobci, u Whirlpoolu naprosto bez problémů a jsou hotové rychleji než na plotně (u porcí pro 1-2).

Jo to souhlasím. Taky tak brambory "vařím". Je to za půlku času. A to nepočítám dobu, než začne voda na plotně vřít.
*Victor*
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod evlo 5. 6. 2012 15:35

Co tohle? http://www.mall.cz/volne-stojici-mikrov ... mwd-308-wh Jem dal do mall a byla to prvni co na me skocila a vypadala bile nebo kovove. Bude tam nejaky problem krom upatlani tlacitek?

EDIT: ajo, koukam se tam asi neda podle obrazku ani navolit kolik minut to chcci delat nebo co, wtf?

Co teda tohle http://www.mall.cz/volne-stojici-mikrov ... ms-20400-s ? Je tam nejaka zrada nebo si v tom granko udelam?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod *Victor* 5. 6. 2012 18:01

Gril na granko? :shock:
*Victor*
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod evlo 5. 6. 2012 18:21

Gril na hranolky.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 5. 6. 2012 18:26

evlo píše:Co tohle? http://www.mall.cz/volne-stojici-mikrov ... mwd-308-wh Jem dal do mall a byla to prvni co na me skocila a vypadala bile nebo kovove. Bude tam nejaky problem krom upatlani tlacitek?

EDIT: ajo, koukam se tam asi neda podle obrazku ani navolit kolik minut to chcci delat nebo co, wtf?

Co teda tohle http://www.mall.cz/volne-stojici-mikrov ... ms-20400-s ? Je tam nejaka zrada nebo si v tom granko udelam?

Však ten displej nahoře je na co? :-))
TomeekHoleek
VIP Galerie

Odeslat příspěvekod evlo 5. 6. 2012 18:57

Podivej se spis na ty tlacitka.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 5. 6. 2012 19:01

Je tam + a - a mezi nima "Cook time"
TomeekHoleek
VIP Galerie

Předchozí stránkaDalší stránka