Jak nejlevneji obedvat

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod bleach 19. 12. 2011 14:49

ja si myslim, ze prace v kanclu neni chlapska
bleach
Inventář

Odeslat příspěvekod zamis 19. 12. 2011 14:51

no jo, ale někdo to dělat musí
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod King of Potato People 19. 12. 2011 15:00

Lidl a tak kecy v kleci... nakoupím jednou týdně... od toho je lednička / mražák a to bych udělal tak jako tak. oběd uvařím do půl hodiny a mám to jako relax ... třeba ke zprávám, druhej den vím co jím a když přihlédnu k tomu, co se často v restauracích podává jako menu... ale stejně tak si najdu čas i přes to, že jsem často 12h v práci, na to jít si i teď v zimě zaběhat nebo zaplavat.

válet doma na gauču se můžu v pohodě až budu důchodce nebo budu bez práce či chuti žít.
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod zamis 19. 12. 2011 15:04

King of Potato People píše:Lidl a tak kecy v kleci... nakoupím jednou týdně... od toho je lednička / mražák a to bych udělal tak jako tak. oběd uvařím do půl hodiny a mám to jako relax ... třeba ke zprávám, druhej den vím co jím a když přihlédnu k tomu, co se často v restauracích podává jako menu... ale stejně tak si najdu čas i přes to, že jsem často 12h v práci, na to jít si i teď v zimě zaběhat nebo zaplavat.

válet doma na gauču se můžu v pohodě až budu důchodce nebo budu bez práce či chuti žít.

no jo, ale já se prostě nemůžu v poledne zbalit z práce a jet si 25 kiláků domů vařit oběd
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod evlo 19. 12. 2011 15:04

A jis jen toustak, jo? Kdyz nakupujes jednou tydne ...
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Hyza 19. 12. 2011 15:06

zamis píše:
King of Potato People píše:Lidl a tak kecy v kleci... nakoupím jednou týdně... od toho je lednička / mražák a to bych udělal tak jako tak. oběd uvařím do půl hodiny a mám to jako relax ... třeba ke zprávám, druhej den vím co jím a když přihlédnu k tomu, co se často v restauracích podává jako menu... ale stejně tak si najdu čas i přes to, že jsem často 12h v práci, na to jít si i teď v zimě zaběhat nebo zaplavat.

no jo, ale já se prostě nemůžu v poledne zbalit z práce a jet si 25 kiláků domů vařit oběd

:oboze den predtim obetujes pul hodiny a mas veceri i obed na druhy den.
Namluv si, co chceš.
Arguing on the Internet: "Somebody's wrong!"
-------------------------------------------------------------------------------------------
Militia est vita hominis super terram.
Bella res est mori sua morte.
Hyza
Inventář

Odeslat příspěvekod zamis 19. 12. 2011 15:09

no jasně, tak dobrou chuť

zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod evlo 19. 12. 2011 15:09

Tak to vareni by me asi fakt nebralo, me bavi varit nejake slozitosti, ale varit si kazdy den obed tak me to bavit prestane. To uz bych musel mit pomalu nejaky kamban na suroviny.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Hyza 19. 12. 2011 15:13

zamis píše:no jasně, tak dobrou chuť

jako ja to tak nedelam, nicmene tema tohodle threadu je jak nejlevneji obedvat. a to rozhodne nebude tak ze si das menu za 80 :)
Namluv si, co chceš.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Hyza
Inventář

Odeslat příspěvekod JardaB 19. 12. 2011 15:14

Jo kdyby nekdo vymyslel soft na organizaci nakupu zradla, potrebuju udelat seznam, ceho kolik sezerem za mesic abych to jel najednou nakoupit do Polska, ale je to dost variabilni navic je to ruzne v ruznych rocnich obdobich, pak koupim nekde pul prasete od soukromnika a plan je v pr... no tam kde plany obvykle konci ;-)
Jinak nemam problem s varenim, delam to ze vseho nejradeji (jidla) ;-)
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 19. 12. 2011 15:15

si najdi nejaky elektornicky kamban no, to bude resit zatebe. Ty rocni obdobi to asi umet nebude, ale jinak asi vse.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod zamis 19. 12. 2011 15:18

Hyza píše:
zamis píše:no jasně, tak dobrou chuť

jako ja to tak nedelam, nicmene tema tohodle threadu je jak nejlevneji obedvat. a to rozhodne nebude tak ze si das menu za 80 :)

tak on asi každej pod pojmem oběd představuje něco jinýho. Já si pod tím představuju polívku a teplý hlavní jídlo. A ty se klidně láduj studenou včerejší hrachovkou přinesenou do práce v kastrlůlku. Jo a taky je potřeba se zmínit, že lahváč je taky levnější než točený.

zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod Hyza 19. 12. 2011 15:20

:D ty ses marny, ja pisu ze to nedelam :) v praci mimo jine mame kuchynku takze i kdybych to delal tak mam taky teply obed. a treba za pulku ceny. takze ses bohuzel OT :) a jeste si zakopej nozickama a zamavej rucickama :D
Namluv si, co chceš.
Hyza
Inventář

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 12. 2011 15:21

ale od housek namazaných máslem a sýrem jsme se přeci jen dostali k normálnímu jídlu. navíc ne každá restaurace ti udělá kvalitní jídlo, zrovna tam kam jsem chodil já vařili pěkný šlichty, za ty peníze bych si uvařil líp, ale jsem líný.. a nechce se mi nosit jídlo v krabičce, maximálně když jsem dělal pizzu jsem si ji druhej den vzal po studenu, to se dalo.
Anonymni

Odeslat příspěvekod powerball 19. 12. 2011 15:23

a to nemate v okoli nakou restauraci ktera dovazi jidlo? nam takhle vozej jidlo do prace lidem ktery jsou liny si nekam dojit nebo maj pocit ze kdyby na hodinu odesli tak se hrouti celej svet
seek discomfort
powerball
Powerman

Předchozí stránkaDalší stránka