Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
King of Potato People píše:Lidl a tak kecy v kleci... nakoupím jednou týdně... od toho je lednička / mražák a to bych udělal tak jako tak. oběd uvařím do půl hodiny a mám to jako relax ... třeba ke zprávám, druhej den vím co jím a když přihlédnu k tomu, co se často v restauracích podává jako menu... ale stejně tak si najdu čas i přes to, že jsem často 12h v práci, na to jít si i teď v zimě zaběhat nebo zaplavat.
válet doma na gauču se můžu v pohodě až budu důchodce nebo budu bez práce či chuti žít.
zamis píše:King of Potato People píše:Lidl a tak kecy v kleci... nakoupím jednou týdně... od toho je lednička / mražák a to bych udělal tak jako tak. oběd uvařím do půl hodiny a mám to jako relax ... třeba ke zprávám, druhej den vím co jím a když přihlédnu k tomu, co se často v restauracích podává jako menu... ale stejně tak si najdu čas i přes to, že jsem často 12h v práci, na to jít si i teď v zimě zaběhat nebo zaplavat.
válet doma na gauču se můžu v pohodě až budu důchodce nebo budu bez práce či chuti žít.
no jo, ale já se prostě nemůžu v poledne zbalit z práce a jet si 25 kiláků domů vařit oběd
zamis píše:no jasně, tak dobrou chuť
Hyza píše:zamis píše:no jasně, tak dobrou chuť
jako ja to tak nedelam, nicmene tema tohodle threadu je jak nejlevneji obedvat. a to rozhodne nebude tak ze si das menu za 80
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků