Jak nejlevneji obedvat

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod King of Potato People 19. 12. 2011 14:10

zamis píše:
Lukasoj píše:
zamis píše:Lukasoj: no já právě taky ne, ale když nad tím tak přemejšlím, tak potřebuješ suroviny ze kterých to budeš vařit, energie na kterých to budeš vařit, budeš si k tomu svítit, budeš umývat nádobí, když k tomu připočteš svůj čas, kterej tomu věnuješ.... to mě nikdo nevyvrátí, že není levnější najest se v hospodě.

Pokud si něco uděláš doma, tak tě to povětšinou vyjde o hodně levněji než v restauraci a máš toho i více ;-)

to může platit jen u dražších jídel nebo dražších restaurací. Pokud se ale bavíme o běžným meníčku, který stojí do stovky, tak se obávám že tě doma levněji nevýjde

když ti ukážu, co se dá za kilo peněz a trochu času navařit, tak do hospody už ani nepáchneš...
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 12. 2011 14:10

zamis: já dnes dojídal ze včera co nám zbylo.. kupovali jsme půl kila vepřové panenky, to stálo 99,-, pak šunku, nějakých 25,-, cibuli 5,- brambory 6,-, smetana 20,- olej 5,- celkově 160,- a bylo z toho 4 porce po 3 medailoncích pro každého... 40 Kč/os.
Anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 19. 12. 2011 14:11

zamiš tedka bude nadávat, proč celé roky jí v restauracích :D
anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 12. 2011 14:13

Lukasoj píše:zamis:

Vepřová krkovice na pivě + brambor - v restauraci to stoji ja nvm 110kč a máš toho 150g

Já kupoval cca 1,2 kg za cca 150kč u vyhlášeného řezníka. - takže 150g jako v hospodě tě vyjde na ani ne 20kč + 10kč brambor + 5kč cibule + černé pivo 20= Suma sumárum 55kč za jednu porci.

Trošku rozdíl, nemyslíš? ;-)

nešla tam i slanina? toten recept jsem tuhle dělal podle nějakého receptu z netu a no já se přemohl, jeden oběd jsem snědl, ale zbytek putoval do popelnice.. od té doby jsem se zařekl, že s pivem už nevařím 8-S
Anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 19. 12. 2011 14:16

Jo i slanina, sorry.

-maty- zkus jiný pivko, případně toho pivka tam nedávej tolik. A hlavně nezapomeň to maso předtím osmahnout. Jednou jsem na to zapoměl a nebylo to nic moc. Podruhe jsem to masko předtím osmahl a doma jsme se po tom mohli utlouct jak to bylo dobré a to maso bylo krásně měkké a štavňaté.
anonymni

Odeslat příspěvekod palmexman 19. 12. 2011 14:18

dneska jsem si uvaril frank. polevku mam toho kotel ze bych pohostil celou garaz
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Inventář

Odeslat příspěvekod speleo 19. 12. 2011 14:20

Nejlevněji obědvat znamená nežrat. Já to takle po rozchodu praktikuju s večeří, krásně jsem zhubnul a ještě ušetřim.
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod bleach 19. 12. 2011 14:21

frankfurt je super, posli
bleach
Inventář

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 12. 2011 14:27

kua mi to padlo, zkrátím to, dal jsem tam moc piva a pak to bylo hořký, byl to tuším černý kozel.. no a přítelka pivo stejně nepije, ta mi to jen zprotivila blbýma kecama jak je to hořký :D
Anonymni

Odeslat příspěvekod Jean ViC 19. 12. 2011 14:31

alkhol v jidle by nemel byt...
vadi mi i lehce vina...

jinak nejlevnejsi bude neobjedvat, ale to jsem zkousel a neda se to vydrzet jen tak z niceho nic..
napada me nejaky proces, ktery bude trvat treba mesic a pripravi telo na neobedvani.... ale myslim ze vynechat obed asi neni uplne zdrave a vyzivne...
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod zamis 19. 12. 2011 14:32

maty a lukašoj: no a ještě si připočtěte čas kterej vařením strávíte, taky musíte jet do obchodu, projedete nějakej benzín... to všechno musíte do ceny jídla připočíst.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod speleo 19. 12. 2011 14:32

Oběd se nepíše jako "objed", Žán Viku.
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 12. 2011 14:32

jak chceš být potom produktivní když místo práce budeš myslet na pečené kuřata? :D
Anonymni

Odeslat příspěvekod bleach 19. 12. 2011 14:32

ja kdyz neobedvam, tak pak musim 3x veceret, takze se to nevyplati a navic to enni zdrave-
bleach
Inventář

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 12. 2011 14:33

zamis: tak pokud si to navaříš večer v době svého volna, místo sedění na autorevue a ingredience si nakoupíš po cestě z práce v lidlu.. kdo chce ušetřit, ušetří, kdo ne, hledá výmluvy 8-)
Anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka