Jak nejlevneji obedvat

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod mfilip 19. 12. 2011 13:58

Jean ViC píše:kibitz: kvuli dovolene nejist to je picovina i pro me to je snad kazdemu jasne
:)
salaty budou podle me financne nevyhodne, preci jen zelenina stoji hodne, a myslim ze jako spestreni urcite dobry napad, ja po salatu mam vetsinou brzy hlad...

Ja jsem myslel takovy ty salaty jako rybi, vlasak, pariz, bulharku a tak.
P: O1 1.8T SLX 1999 (5,81l/100 km)
K: OII 2.0 RS TFSI 2008 (5,80l/100 km)
K: Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex 2015 (4,55l/100 km)
goes: tak jo, zde jsi vyhral
mfilip
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jean ViC 19. 12. 2011 13:59

v praze tak okolo 75kc levne poledni jidlo v hospode, menu pak tak 100kc

my teda chodime na obedy, ale obcas se prave necim zaplacneme... a planuju ze bych se nejradeji asi zaplacaval vzdy, vzdyt je to jen obed v praci...
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod powerball 19. 12. 2011 14:00

to neni dobrej napad
seek discomfort
powerball
Powerman
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kibitz 19. 12. 2011 14:00

MELLO píše:Však ony vás ty srandičky přejdou až padnete na hubu......


***** neser, začínáš mi nasazovat brouky do hlavy a vůbec mi to není příjemný :D
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod powerball 19. 12. 2011 14:00

jinak u nas dam v prumeru za poledni menicko+pivko kolem stovky takze v klidu
seek discomfort
powerball
Powerman
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 12. 2011 14:01

no v Br se najíš za 60 někde ve fastfoodu, nebo v menze za plnou cenu, případně meníčko, ale to je nějaký rýžový nákyp apod.. normální menu co se dá i jíst vyjde stejně tak na 80,- každopádně furt to je lepší, než žrát každý den housku s sýrem a šunkou.. takhle jsem fungoval na brigádě, a v obchodě jsem stejně utratil vždy kolem 50-70 Kč a to jsem bral nějaký pečivo, k tomu šunku, pití, nějakou tatranku.. ale to je o ničem, to je bez debat..
Anonymni

Odeslat příspěvekod anonymni 19. 12. 2011 14:02

zamis píše:Lukasoj: no já právě taky ne, ale když nad tím tak přemejšlím, tak potřebuješ suroviny ze kterých to budeš vařit, energie na kterých to budeš vařit, budeš si k tomu svítit, budeš umývat nádobí, když k tomu připočteš svůj čas, kterej tomu věnuješ.... to mě nikdo nevyvrátí, že není levnější najest se v hospodě.

Pokud si něco uděláš doma, tak tě to povětšinou vyjde o hodně levněji než v restauraci a máš toho i více ;-)
anonymni

Odeslat příspěvekod King of Potato People 19. 12. 2011 14:02

Jean ViC píše:
Slawall píše:Varit si sam doma...ryze s masem, s bramborem apod. Samozrejme to chce sledovat slevy na maso. :D Z vlastni zkusenosti vim, ze obedvat housku se salamem se nevyplati.

proc se to nevyplati?

jinak urcite takhle je to dobry vzit si jidlo z domova, jenze kdyz neni mikrovlnka na ohrivani...
gothaj mi nechutna, ale parky obcas snim...


http://www.spacil.cz/prodej/sencor-smw-2320-188465
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zamis 19. 12. 2011 14:03

já chodím na oběd semka http://www.lunchtime.cz/sport-bar-arena/#denni_menu vejdu se do stovky i se sodofkou a pochutnám si.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Mikey89 19. 12. 2011 14:04

Já když chci šetřit tak zajdu na jídlo do Intersparu, tam se dá dobře najíst mezi 50 - 70 kč.. Mají tam i dražší jídla, třeba steaky kolem stovky ale ty nejsou moc dobrý... Když dobrej steak tak to se musí jinam, ale to je tak kolem 200,-
'01 BMW E39 530i. . . . . . 170kW @ 5900 rpm
'07 Ford Focus CC 1.6 . . . 74kW @ 6000 rpm
Mikey89
Insomniak roku 2010
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 12. 2011 14:06

teď koukám co mám tady pod nosem za 65,- dneska

- kuřecí steak s americkým bramborem
- hrachová kaše, klobás, okurek, chleba
- vepřový flamendr, hranolky
- zeleninový talíř, kuřecí prsíčka, bagetka

cena menu XXL - 85,-

navíc

- pečená jitrnice, brambor, okurek - 75,-
- kuřecí kapsa se špenátem, nivou, hranolky - 75,-
cena XXL - 95,-
Naposledy upravil Anonymni dne 19. 12. 2011 14:07, celkově upraveno 1
Anonymni

Odeslat příspěvekod zamis 19. 12. 2011 14:06

Lukasoj píše:
zamis píše:Lukasoj: no já právě taky ne, ale když nad tím tak přemejšlím, tak potřebuješ suroviny ze kterých to budeš vařit, energie na kterých to budeš vařit, budeš si k tomu svítit, budeš umývat nádobí, když k tomu připočteš svůj čas, kterej tomu věnuješ.... to mě nikdo nevyvrátí, že není levnější najest se v hospodě.

Pokud si něco uděláš doma, tak tě to povětšinou vyjde o hodně levněji než v restauraci a máš toho i více ;-)


to může platit jen u dražších jídel nebo dražších restaurací. Pokud se ale bavíme o běžným meníčku, který stojí do stovky, tak se obávám že tě doma levněji nevýjde
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Major Kure 19. 12. 2011 14:08

kdyz si doma udelas kureci steak s ryzi tak je to za 30 kc + energie
[quote="goes"] je to postaveno na mych znalostech o vsem[/quote]
[quote="antracit"]Já jsem se ještě nezmýlil.[/quote]
[quote="maincoonsback"]V zásadě je můj názor na tuto věc správný.[/quote]
[quote="goes"]Major ma pravdu[/quote]
[quote="goes"]Mam ho rad.[/quote] (Majora)
Major Kure
Veterán
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod King of Potato People 19. 12. 2011 14:08

vařit si doma výjde o kus líp.
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anonymni 19. 12. 2011 14:09

zamis:

Vepřová krkovice na pivě + brambor - v restauraci to stoji ja nvm 110kč a máš toho 150g

Já kupoval cca 1,2 kg za cca 150kč u vyhlášeného řezníka. - takže 150g jako v hospodě tě vyjde na ani ne 20kč + 10kč brambor + 5kč cibule + černé pivo 20= Suma sumárum 55kč za jednu porci.

Trošku rozdíl, nemyslíš? ;-)
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků