Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Jean ViC píše:no my projime rozhodne mene, zhruba polovinu odhadem... nikdy jsem to nepocital...
mfilip píše:brasci píše:Aj tak je to málo...
Ja moc nezeru, jsem tlusty dost.
Kolikrat prijdu z prace a letim zas pryc na volej, po nem si dam 3-4-5 piv ...
mfilip píše:brasci píše:Aj tak je to málo...
Ja moc nezeru, jsem tlusty dost.
Kolikrat prijdu z prace a letim zas pryc na volej, po nem si dam 3-4-5 piv a jak prijdu domu, tak uz ani kolikrat nezeru. No a taky mam domaci suroviny, od brambor, az po vejce, takze potrebuju koupit jen maso a pecivo, syr a uzeniny, ryby.
JardaB píše:Si pujcime, zdroje jsouMyslim, ze lepsi strategie nez uspory by bylo pujcit si do foroty dokud nam nekdo jeste pujci a to zainvestovat
(ale u nas by se to stejne rozkradlo, tak nic...)
zamis píše:_maty_ píše:nás jen tenhle víkend stál 500 Kč na jídle a to jsme nekupovali pitíasi si založím excel soubor a začnu počítat, kolikrát si taky říkám, že snad v noci chodím a žeru prachy z peněženky
a nebylo by levnější si zajít na jídlo do hospody?
mfilip píše:Moje mesicni naklady jsou cca 15 039 Kc podle sledovani za poslednich 8 let.
Mesicne dam v prumeru 1 089 na jidlo, 3 335 Kc na auto, 535 Kc na obleceni, 1 134 Kc na elektroniku, 200 Kc za telefon, 2 205 Kc za chlast a cigara, 424 Kc na darky, 94 Kc na kosmetiku, 130 kc na leky a osetreni, 309 Kc na zvirata, 2 920 na bydleni, vcetne energii a 501 Kc na sport.
A ted se mi asi zvednou naklady na auto:-)
Jinak k otazce: nakaldy na zivot muzu zredukovat na cca 6 000 Kc. Takze nejakych 20-25 let bych prezil:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků