palmexman píše:Lukasoj: jasný pohoda, ale zase znáš to doma pořád bejt nemůžu není mi 20
Tak to bych fakt nedal kdybych měl bejt doma 7dní v tejdnu
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
palmexman píše:Lukasoj: jasný pohoda, ale zase znáš to doma pořád bejt nemůžu není mi 20
King of Potato People píše:ano budu mít v zádech další důvod odvádět daň.
daň z již několikrát zdaněných peněz.
Lukasoj píše:Tak myslel jsem to třeba v poměru k tomu, co za nás každý měsíc odvede zaměstnavatel
Lukasoj píše:King of Potato People píše:ano budu mít v zádech další důvod odvádět daň.
daň z již několikrát zdaněných peněz.
Tak Majetkové daně nejsou až tak velké, takže bych to zase až tolik neřešil
Ale tohle všechno je problematika veřejné volbyKing of Potato People píše:Stejně je to bordel, peníze, co jsem vydělal jsem zdanil, to co kupují je ověšeno naramným DPH, řemeslák zaplatí další bambilion daní, které mu musím proplatit už z mých zdaněných peněz.
a výsledkem toho je, pravidelný roční bakšiš pro stát... ve formě daně z nemovitosti.
a z historie víme, že je jedno kolik státu dáme, vždycinky mu bude chybět a poodrazí se berličkou deficitu.
rozpočtová zodpovědnost... takže přestaneme vyplácet pičoviny, přestaneme projebávat prachy za předražené a špatně udělané (často opavané) státní zakázky, přestaneme mít bambilion úředníku, klidně ať jsou tady raději montovny s prd platama než úřednické stánky a lidi na socce.
A ano za tohoto stavu rád odvedu daně, když mi za ně stát postaví dobré cesty, budeme mít slušnou armádu, bude fungovat justice, bude tady adekvátní státní aparát a zbytek co zbyde ať se proinvestuje třeba do ČEZu nebo do jiného odvětví, kde jsme schopni něco vydělat a ne do nesmyslu typu: mějme se všichni stejně špatně nezávisle na tom jak kdo pracuje.
a ano pokud bude stát přebytkový, tak ať jednou za čas potěší občany a plošně vyplatí 13-ty plat nebo třeba řekne že v prosincu není daní třeba, že bude lepší, když si lidi užijou Vánoce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků