Pasivní bylo sice méně 3D, ale více šetrné k očím. Sám jsem nemusel ani jednu verzi, nicméně nikomu podobné věci neberu. V každém případě jsme kdysi na avmania.cz v jednom z vláken odhadli, že 3D bude, minimálně prozatím, slepá ulička.
Arnie J píše:to mi přišlo jako škoda... to pasivní 3D bylo výrobně prakticky zadarmo ... jednu takovou TV jsem dokonce vlastnil
já mam ještě ve sklepě, čeká na svůj druhej život na chalupě a náhodou na animáky to bylo celkem super (obyčejný filmy logicky moc ne), navíc teoreticky šlo přesvědčit i počítač, aby renderoval v tomhle dvoubarevnym 3D a mít plastickej obraz (nevím jestli to ještě nvidia podporuje)
Tak vyhodit jsem to nechtěl a nikdo by to nekoupil. Zase matnej panel kterej dokáže fungovat jako monitor s 1:1 a má i VGA, to se ještě užije A dostal jsem k tomu snad dohromady šest brejlí
Pasivní 3D byla super věc.. Festovně mě *****, když to přestali do TV dávat.. Mít to teď s nějakou 75" 4K TV by byla paráda..
A nebylo to jen na animáky.. Vždycky záleželo, jak byl ten film natočený.. Pokud ho natáčeli od začátku jako 3D (a ne až dodatečná konverze) a necpalo se to tam moc na silu, jako 3D efekt za každou cenu, tak to byla parádní podívaná - Avatar, Gravitace a pár dalších..