Výběr televizoru do odpoledne!!!

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MgX 7. 11. 2024 18:14

Arnie J píše:Hele dotaz, čím mám leštit televizi? Je celá zapatlaná, na sluníčku to vypadá hrozně.

Nepoužíval bych spray. Nedoporučuje se to. Většinou je o tom zmínka i v návodu. Ideální je velmi jemná mikrotkaninová utěrka a s ní panel opatrně otřít. Tam kde je flíček, lze dýchnout a očistit pak. Kde je to horší, můžeš utěrku lehce navlhčit.

Při extrému (a nejdříve je to potřeba ale odzkoušet někde na méně zřetelném místě), se sem tam dá použít zředěný isopropanol, zředěný destilkou. Upozorňuji, že v tomto případě, to ale děláš na vlastní triko, protože netuším, co kdo na ten panel dává a čím se to rozpustí :D

Osobně bych prostě šel cestou jemné mikrotkaniny a nic víc. Mám něco na brýle od společnosti Rodenstock.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod brasci 7. 11. 2024 18:17

tak mi napadla otázka, mohla sa mi tá samsung pokaziť len preto, že bola niečim ostriekaná???
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MgX 7. 11. 2024 18:17

Slawall píše:
Arnie J píše:Hele dotaz, čím mám leštit televizi? Je celá zapatlaná, na sluníčku to vypadá hrozně.

https://www.action.com/cs-cz/p/3205926/ ... y-grundig/

Tuto utěrku bych na panel TV nikdy nepoužil. Mám takovou, která nechytá kůži. Domnívám se, že tato je právě sice jemná, ale ne tak, jak by být měla. Když ji chytneš do sušší ruky, pak máš pocit, že se přichytává na kůži.

Samozřejmě se mohu mýlit. Výrobek může vypadat takto, ale být v jiném provedení, které je opravdu jemné. Nicméně asi tak jemné, jako utěrka na sklo brýlí to asi nebude.
Naposledy upravil MgX dne 7. 11. 2024 18:18, celkově upraveno 1
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 11. 2024 18:18

brasci píše:tak mi napadla otázka, mohla sa mi tá samsung pokaziť len preto, že bola niečim ostriekaná???

keda litry ***** z tech bukake akci
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod brasci 7. 11. 2024 18:21

našiel som doma starý slzák, som sa s tým hral ako to má tú poistku atď a nejako som tým ostriekal telku a tá nejde... kua teraz si uvedomujem, že aj xbox je od toho a tam to mohlo fest zatiecť, to som ešte netestoval...
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 11. 2024 18:22

cistit tv slzakem je vskutku oroginalni
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MgX 7. 11. 2024 18:29

brasci píše:našiel som doma starý slzák, som sa s tým hral ako to má tú poistku atď a nejako som tým ostriekal telku a tá nejde... kua teraz si uvedomujem, že aj xbox je od toho a tam to mohlo fest zatiecť, to som ešte netestoval...

Nevím, zda je to sranda nebo ne. Pokud ne, pak jde o to, jak rychle jsi to očistil/osušil a kam to zateklo. Kdyby jen na panel, pak by problém měl primárně vykazovat tento. Co Ti ta telka dělá? Vůbec se nezapne, nebo jsou tam fleky?
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod brasci 7. 11. 2024 18:39

brasci píše:Keď už je to tu zas up, Samsung 6 rokov a nejde zapnúť. Pustím to a ako keby sa rozsvietil /podsvietil??/ panel a hneď zhasne a dookola, červená kotrolka vždy pár krát blikne. Vyzerá to, že sa to stále reštartuje. Predchádzalo tomu dva dni predtým, že ako keby bolo na obraze vytieť vodorovné pruhovanie, obraz bol ale ako keby sa striedali tmavšie a bledšie pruhy. To zmizlo, na druhý deň sa objavil jeden vertikálny pás vypadnutých pixelov no a na tretí deň nešiel pustiť :D Je to panel KO /to rovno ani nebudem skúšať opravu/ alebo to môže byť nejaká blbosť?

Toto to robi
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MgX 7. 11. 2024 18:40

To úplně nevypadá na slzák, jedině, že bys se dostal dovnitř.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod brasci 7. 11. 2024 18:42

Tak bolo sj tak zhora a na obrazovke. Tiez si nemyslim len zahadne to zacalo potom. Asi nahoda. Aj tak som chcel novu, takze uz je to jedno.
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Arnie J 7. 11. 2024 19:13

Goesson píše:cistit tv slzakem je vskutku oroginalni

:D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MgX 7. 11. 2024 19:15

brasci píše:Tak bolo sj tak zhora a na obrazovke. Tiez si nemyslim len zahadne to zacalo potom. Asi nahoda. Aj tak som chcel novu, takze uz je to jedno.

Tak uvnitř to může udělat paseku.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod brasci 7. 11. 2024 19:16

Arnie J píše:
Goesson píše:cistit tv slzakem je vskutku oroginalni

:D

Ja som vedel, ze mam drzat hubu :D
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MgX 7. 11. 2024 19:20

Bylo to rychlé vyčištění. Nastříkal a bylo hotovo. Vyhodil. Teď koupí novou a pojede s úplně fungl čistým strojem.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod brasci 7. 11. 2024 19:21

To bol fakt omyl. Aj som si za to vypocul a musel som uznat, ze som fakt curak :D
brasci
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka