Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Arnie J píše:Hele dotaz, čím mám leštit televizi? Je celá zapatlaná, na sluníčku to vypadá hrozně.
brasci píše:ak to do zajtra nevyriešia, stiahnem si BMW a počkám kým to dajú dokopy a predám Kodiaqa jebem na to len zas ***** so všetkým... ale tak čo, BMW je aj tak mierne nepredajné
Arnie J píše:Hele dotaz, čím mám leštit televizi? Je celá zapatlaná, na sluníčku to vypadá hrozně.
glider píše:brasci píše:ak to do zajtra nevyriešia, stiahnem si BMW a počkám kým to dajú dokopy a predám Kodiaqa jebem na to len zas ***** so všetkým... ale tak čo, BMW je aj tak mierne nepredajné
Vsak je napolovicu nove
brasci píše:lenže oni ho ešte viac pokazili, vybrali starú RJ a nová im nejde napárovať, to auto je v podstate nefunkčné teraz... inak by som to tak spravil okamžite, nemám na nich nervy... aj to asi predám, načo mi je auto, keď to nemám kde servisovať
Arnie J píše:trošku to blblo, tak to dal do servisu a tam začali měnit jednotky ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků