Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Arnie J píše:To platí možná někde u vás, tady reklamace nic nevyřeší. U T-Mobile mi na rovinu řekli, že je to prostě v ty večery přetížené, že to ví, ale rozšiřovat kapacitu neplánují. O2 očekávám dtto.
MV_cz píše:impact píše:TMO 5G mám jako záložní doma a je to sice rychlý, ale latence žádnej zázrak.
Nicméně nepoužívám žádnej speciální modem, jen mobil pomocí USB-C síťovky připojím k routeru místo kabelového modemu, když zrovna kabelovej net nejede.
Nehraju na tom, ale normálně cally a videa a televize, všechno funguje.
Tvoje varianta bude přeci jen módem v telefonu routovanej na usb síťovku, do modemu a tam další NAT, což bych vlastně byl rád že takovej kočkopes vůbec funguje. USB stick v modem módu píchlej do routeru by byl asi lepší...
Arnie J píše:Nic takového jsem v celém nastavení krabičky bohužel nenašel. Ale je tam toho teda mrtě. Většině z toho vůbec nerozumím, je to složitý jak párek. Jen těch různých interfejsů, co tam je, asi 20, z toho jsou skoro všechny "down", ale když jsem zkusil některé z nich zakázat, tak to celé přestalo fungovat. Pak je tam po kokot nastavení týkajících se QoS, ale co chceš qosovat když se ti to celé dusí, že
Arnie J píše:Nic takového jsem v celém nastavení krabičky bohužel nenašel. Ale je tam toho teda mrtě. Většině z toho vůbec nerozumím, je to složitý jak párek. Jen těch různých interfejsů, co tam je, asi 20, z toho jsou skoro všechny "down", ale když jsem zkusil některé z nich zakázat, tak to celé přestalo fungovat. Pak je tam po kokot nastavení týkajících se QoS, ale co chceš qosovat když se ti to celé dusí, že
impact píše:Arnie J píše:Nic takového jsem v celém nastavení krabičky bohužel nenašel. Ale je tam toho teda mrtě. Většině z toho vůbec nerozumím, je to složitý jak párek. Jen těch různých interfejsů, co tam je, asi 20, z toho jsou skoro všechny "down", ale když jsem zkusil některé z nich zakázat, tak to celé přestalo fungovat. Pak je tam po kokot nastavení týkajících se QoS, ale co chceš qosovat když se ti to celé dusí, že
QoS chceš nastavit kvůli limitům na upload, protože když plně vytížíš upload, tak jdou latence moc nahoru (to je to třetí největší číslo na tvém screenshotu, latence při uploadu).
Akorát si nejsem jistej, jestli to jde nějak dynamicky, když se ti rychlost mění v závislosti na čase.
Zkus hledat "sqm upload", většinou to ale umí jen dražší routery.
MELLO píše:Já sem to teď udělal stejně jako Paul. Po letech sem se ***** na Vodafone koax připojení 350M ( v reálu to jelo tak 10Mb-20Mb přes wifi a platil sem 580 měsíčně. Přešel sem na optiku co natáhli - PODA a mám 1Gb za 200 měsíčně včetně pronájmu routeru. V reálu to jede 300-350 Mb pře wifi a to mi ještě příbuznej z rodin, co dělá ve firmě poskytující připojení řekl, že mi to dokáže odladit na nějakých cca. 650-700Mb reálně pře wifi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků