Výběr televizoru do odpoledne!!!

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Jean ViC 4. 9. 2022 15:15

To bych nečekal že s takovou věci jako televize by byla potíž
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod MELLO 4. 9. 2022 15:29

To sekání hlavně podle mě nebude TV vina...
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Marus 4. 9. 2022 16:23

No, ale nevím čím to je. Stará telka tímto netrpí. Stejný anténní kabel a nejde to.

Nicméně to není to nejhorší, to že nejde satelit je problém.
Můj mobil je čínská dvousimková rýže...Kvalitní rýže
Marus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jean ViC 4. 9. 2022 16:41

To je jako problém u seciho zařízení že neseje
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod MgX 4. 9. 2022 20:40

Marus píše:Tak se opět vrátím ke story se 32 telkou. Zajel jsem k rodičům a telka půjde na vrácení do 14 dnů.
Hnusný obraz je fakt - 7 let stará telka LG 32LF630V má obraz mnohem lepší. Nicméně nová telka se seká při příjmu signálu dvb t - co 3 sekundy se obraz sekne a pak pokračuje.
No a satelit naladí, kanály seřadí, ale obraz nezobrazí.
No, hlavně se teda bude vybírat další, protože LG teď už ne
:-)

Nejde satelit je problém. Jde o to, zda nejde, protože někdo správně nenastavil parametry DiSEqC přepínače, nebo je tam skutečný problém.

Definuj “hnusný obraz”.

Nebrat LG jen kvůli jednomu nešťastném malému TV, nemusí být úplně rozumné.

Zvažte větší velikost.
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Arnie J 4. 9. 2022 22:06

větší velikost nechcou :)
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Marus 4. 9. 2022 22:09

MgX píše:Nejde satelit je problém. Jde o to, zda nejde, protože někdo správně nenastavil parametry DiSEqC přepínače, nebo je tam skutečný problém.

Je to nastaveno správně. Fastscan funguje, našlo to asi 300 stanic TV+nějaké rádia. Jede EPG, teletext, ale ani obraz, ani zvuk. Toto nemám náladu řešit, za mě vadný kus. A to nemluvím o tom sekání obrazu u DVB-T.
MgX píše:Definuj “hnusný obraz”.

Jo, to je tenký led. Nicméně, když ty telky dám vedle sebe a zapnu je, tak na té starší je prostě hezčí obraz při stejném nastavení (kino). Nicméně, toto je nyní minoritní problém.
MgX píše:Nebrat LG jen kvůli jednomu nešťastném malému TV, nemusí být úplně rozumné.

To neber jako hejt LG. Pro mě je LG první volba, ale zrovna tento konkrétní model je krok vedle. Úplně mám pocit, že do 32" dávají úplné ***** panely.
MgX píše:Zvažte větší velikost.

Jo, to jsem taky dnes nadhodil. Nicméně, kromě posunu nábytku by to znamenalo stavební zásah do stěny. A to nikdo nechce. Takže teď se zkusí Samsung a pokud neklapne ani to, tak asi zedníci. Ale to dříve tchyní asi trefí šlak :D :twisted:
Můj mobil je čínská dvousimková rýže...Kvalitní rýže
Marus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lu.kas 4. 9. 2022 22:13

Máma má pár let starou malou LG. Nějaký základní ze smart modelů.

Obraz nic moc, ovládání vyloženě na facku. Seká se to stylem, že každý tlačítko reaguje s 1-2 s zpoždění. Děsnej voser to používat.

Tak nevím, jestli je to problém všech levných LG...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 5. 9. 2022 08:12

Tohle je problém už pěkných pár let.. Když jsem před nějakýma dvěma, třema rokama vybíral TV do ložnice, tak jsem chtěl taky 32", protože tam historicky 32" byla a člověk byl na tu velikost už tak nějak zvyknutý, ale vybrat něco použitelného v této velikosti se už tehdy ukázalo jako naprosto nemožné, tak tam nakonec šla 40"..
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod MV_cz 5. 9. 2022 08:36

Tak ony telky zlevňují, cokoliv pod 50" je dneska lowend, čili prostě tam cpou ten největší odpad.
Zkus ten malej samsung the frame, to je aspoň "hogofogo" řada, snad to ještě nestihli ojebat
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 5. 9. 2022 08:41

32" už je spíš monitor...
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 5. 9. 2022 08:53

Tak ono už před těmi léty, co jsem to sháněl, tak poslední 32" TV, co měla 100Hz a trochu lepší parametry, tak byl nějaký Philips a už výprodejový, který než jsem se rozhoupal, tak už nebyl.. Když se podíváš na nabídku teď, tak jsou to všechno 50Hz a naleštěná bída..
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod glider 5. 9. 2022 08:56

Mam 100 aj 50Hz, no rozdiel asi aj ziadny napohlad.
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 5. 9. 2022 08:59

Jasně, že to není jenom o tom, ale tím to většinou začíná.. Pokračuje to lepším HW pro zpracování obrazu a dalšíma hovadinama.. Jenom píšu, že v 32" už něco "lepšího" prostě neseženeš - není pro to trh..
Mr.Semtex
Hodnostář

Odeslat příspěvekod glider 5. 9. 2022 09:01

To asi ne no.
Asi ako maly mobil, top modelov je len par.
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Ja chcem Slovak

Předchozí stránkaDalší stránka