Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
impact píše:Program na cvičení v televizi? Na co? Na to asi nemám argument.
Když pominu to, co už bylo řečeno, tedy že ne každej vývojář je schopen nebo ochoten udělat verzi své apky pro kazdej OS a pak to ještě udržovat aktuální, tak za mně ta výhoda Androidu je, že tam máš apky třetích stran.
Dám ti k tomu rovnou konkrétní příklad, když už jsi zmínil youtube.
Místo defaultní aplikace od Google si do Android telky můžeš stáhnout Smart Tube https://github.com/yuliskov/SmartTube - lehkej klient, kterej zařídí to, že vidíš jen videa, bez reklam, bez intro sekvencí, bez komerčních přestávek a podobného balastu, kterej jsou schopný někteří tvůrci nalepit přímo do videa. Což je dost fajn.
Vana666 píše:impact píše:Jo vypadá dobře, velikost tak akorát a navíc Google TV, to je za mě velký plus díky možnosti instalovat aplikace.
mi se na ní líbí mini led podsvícení s lokální stmíváním, rychlý displej píšou tuším 144 Hz, solidní čitelnost i na přímém slunci a hlavně hezké vyhlazování pohybů + flicker free obraz což je pro mě dost zásadní (i důvod proč jsem nechtěl Samsung)
A není to úplné zrcadlo. Origo byla na displeji fólie a ta teda odrážela fest tak jsem se dost vyděsil, ale po jejím sundání už vše ok.
Goesson píše:jdem dal. stacilo abys rekl ze sis kapku zaprehanel a ne ze v zoufalstvi zacnes nahanet nesmysl jen abys neco mel.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků