Výběr televizoru do odpoledne!!!

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MgX 6. 9. 2022 18:54

Slušná jednota, a jen za třetinu garážplatu. Přitom 65"...
Test ale jen pro movité... bo premium.

TCL 65C835
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod glider 6. 9. 2022 18:55

65"
Viac ako 8k kc to neni hodne
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod MV_cz 6. 9. 2022 18:56

já už časem zase jedině samsung s one connect boxíkem, snad se na to už nevykašlali?
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MgX 6. 9. 2022 18:57

glider píše:65"
Viac ako 8k kc to neni hodne

Je to s mini LED podsvícením a slušným zvukem od Onkyo.
Naposledy upravil MgX dne 6. 9. 2022 18:59, celkově upraveno 1
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MgX 6. 9. 2022 18:59

MV_cz píše:já už časem zase jedině samsung s one connect boxíkem, snad se na to už nevykašlali?

V jak kterých modelech asi. Tento ho má pořád...
https://avmania.zive.cz/samsung-neoqled ... est#part=1
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MV_cz 6. 9. 2022 19:01

prima
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Marus 1. 10. 2022 18:29

Koupil jsem ten frame 32". Pro jistotu ke mě domů, abych nekupoval zajíce v pytli.

První dojem? WTF!?!

Dlužno dodat, že jsem tu telku postavil vedle 55" LG oled a zapnul stejný signál :-)

Tak jsem ji zase vypnul a odnes jinam, abych nebyl ovlivněn.

A teda moje dojmy:
- stojánek jsem někde četl, že je vratký. Blbost, úplně v pohodě, telka je stejně stabilní, jak stará s centrální nohou.
- net jen po Wi-Fi. Mi je to buřt, někomu to může vadit.
- one box úplně k ničemu. Do telky jdou 3 kabely (onebox, sta pozemní a satelitní), postrádám smysl řešení. Jako jo, je tenká, ale u téhle velikosti to asi smysl nemá, za mě krám, který musí zase někde ležet a práší se na něj.
- telka není kompatibilní se starým CI modulem, takže jsem musel koupit nový. Starý asi teda na vyhození nebo nevím co s ním. Dalších 1100 navíc, ale to by asi bylo u každé telky.
- dálkáč na rádio, ale to je asi standard.
- je to nicméně totální komprimace funkcí. Přepínání mezi zdroji signálu je teda úplně nahovno (asi na 10 kroků, to vymyslel fakt masochista), seznam kanálů taky na 4 kroky, toto bych já nedal, lg má ovladač úplně jinde.
- avi to kupodivu přehraje (aspoň ty co jsem měl na flash). Někde jsem četl, že to Samy neumí.
- jak jsem neměl bezprostřední srovnání s OLED, tak se na ten obraz dalo zakoukat a aji se mi líbil.
- menu je pomalé. Prodleva od stisku asi sekunda. Stará telka byla rychlejší.
- O2 tv tam je, další apku jsem nezkoušel.

Tak jsem to přivezl k rodičům a bylo velké nadšení :D

Za mě resumé A - asi nejlepší 32" telka co jde koupit.

Resumé B - udělal bych asi cokoli, abych si tuto telku kupovat nemusel. Za ty prachy moc kompromisů.
Můj mobil je čínská dvousimková rýže...Kvalitní rýže
Marus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Já první 1. 10. 2022 21:49

včera jsem přivezl lg 32lq63 32palců, nainstaloval s nějakými problémy a už na tom fičí Šlágr jedna báseň
Co můžeš odložit na zítřek, nedělej dnes.
SatanWagen 2.0 TSI 206 kw. Das Škoda Auto.
Skočte si do značky.
Já první
Štamgast

Odeslat příspěvekod MV_cz 2. 10. 2022 06:14

Jestli to má ten ovladač s asi jen pěti tlačítkama tak seznam kanálů se zobrazí stisknutím tlačítka pro přepnutí programu.
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MgX 2. 10. 2022 17:34

Marus jaký jsi měl přesně starý modul?
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Marus 2. 10. 2022 19:44

MV: Díky, toto fakt funguje :-)
Mgx: je to nějaký mascom, skylink modul? Už jsem doma a rodiče to odnesli do sklepa, tak nevím...karta byla irdeto.
Asi bych uměl sehnat fotku.
Každopádně telka psala, že není kompatibilní, takže jsem koupil cam803 a s ním to jelo.
Marus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MgX 2. 10. 2022 20:30

No, kdybys tu fotku sehnal, měl bych radost :-) Zajímalo by mě, kdo tetě řekl, že není kompatibilní. Doufám, že ten modul předtím alespoň viděl. Jako ano, mohl to být opravdu už hodně starší typ, co prostě nechodí a chodit nebude.

Mimochodem... více tlačítek na ovladači TV Samsung má dvojí funkcionalitu.

Alexandr Bray na AVmania.cz píše:Kdo Samsungův mini ovladač nezná, budiž si zapamatuje, že pár tlačítek má v systému přiřazeno vícero funkcí. Tyto jsou volány různou délkou stlačení. Typicky kolébkově se pohupující regulaci hlasitosti a skokové přepínání programů, lze ještě stlačit dolů, směrem k tělu dálky. Krátký stisk skokově umlčí hlasitost, respektive vyvolá EPG/Guide (elektronického programového průvodce). Dlouhý pak zvukové submenu. U druhé klávesy spustí seznam naladěných stanic s možnou filtrací a přehozením na další tuner.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod Marus 3. 10. 2022 13:22

Je to tato karta:
Obrázek

No a tchýni jsem to řekl já. A mě to řekla telka
Obrázek

Jinak, na ovladač si zvyknou. Na ten seznam kanálů prý přišli sami. To mute taky objevili hned.
Marus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jouda.III 3. 10. 2022 14:33

Možná jen neaktualizovaný sw v modulu
http://mascom.cz/CIM/Modul.html
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod MgX 3. 10. 2022 17:21

Nemám přímou osobní dlouhodobější zkušenost s tímto modulem, ale... u některých Samsungů se vyskytují ohledně modulů a satelitního příjmu občas velmi zvláštní situace, potažmo hlášky. Řekl bych, že možná i trochu víc než jinde.
Netuším, co všechno jsi vyzkoušel, abys ho zkusil rozdýchat. Netvrdím ale, že by rozdýchat s příslušnou telkou šel. Nicméně se nejedná o až tak starý modul, který by v základu měl být okamžitě telkou odmítnut. Část modulů staršího data televizory akceptovaly, ale docházelo k problémům při dekódování stanic s určitými parametry. Ve Tvém případě ho telka zrovna odmítla.

Modul, jak píše Jouda by měl být aktualizovaný, což někdy není. Stejně tak televizor.

Zkoušel jsi aktualizaci modulu a TV?
Zkoušel jsi obnovu TV do přepravních hodnot se zasunutým modulem?
Když jsi TV instaloval, modul byl/nebyl zasunut v CI slotu?
Když jste dali nový modul, zkusili jste následně vložit i modul starý s kartou?

Máte nový modul s odlišným kódováním a integrovanou kartou. OK. Funguje. Radost.

Děkuji Ti za čas a reakci s příspěvkem, fotkami atp. Jestli už nemáš chuť na další reakci, neodpovídej. Rozhodně Tě netoužím zdržovat :-)
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Předchozí stránkaDalší stránka