Výběr televizoru do odpoledne!!!

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MV_cz 4. 6. 2020 20:39

evlo píše:V alze tcko nemaj

no 80T nemaj, to Tčko bylo LS03T
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 4. 6. 2020 20:43

A co loňský oled co tam maj, to ti přišlo jako zrcadlo?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MV_cz 4. 6. 2020 20:45

jasně
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 4. 6. 2020 20:46

i žena říkala, že to je zrcadlo a to takový věci neregistruje
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 4. 6. 2020 20:51

A nějaký tcl dobry, co si tam já pamatuji tcl, tak to bylo vše mega zrcadlo, prostě asi fakt každej vidí něco jinýho

tclko jsi asi nevyfotil, ze?

Ja teda zkousel snad vsechny tv loni, ale tedka kdyz jsem tam byl, tak me prislo, ze krom the frame maj vystaveny ty stejny, akort u lg maj nejakou jinou vpopredi nez oled, takze vicmene asi ty stejny co ty a ve vsech jesm zrcadlil, krm q80r a vys, kde byl tak nejak rozeznatelny muj obryz, ale nebyl to vylozene muj odraz, kdyz jsem zkousel stejnou vzdalenost.

Samorejme to je muj pokus jen, neberu ti, ze tcl je pro tebe nejlepsi, to vubec ne, je tu spousta lidi co tvrdi, ze jim oled nezrcadli.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MV_cz 4. 6. 2020 21:23

zkoukávám to na YT a myslím si, že na té 85R zapomněli odlepit tu folii, jinak nevím
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 4. 6. 2020 21:35

Dneska jsem se na to nedival, jen jsem prosel kolem podival se ze Rko a sel dal, kdyz jsem tam byl loni, tak folii nemela, nevim proc by ji menili, ale mozna treba umrela. Folii jsem si taky natocil slepovani, protoze to je fakt WOW

Daval jsem sem i fotky a i myslim prime porovnani s levnou TV na stejnem miste pri stejnem osvetleni
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod miromen4 4. 6. 2020 22:05

Tvl tu se pořad řeši odrazivost :oboze
Jinak mě nějak unika ta frame řada od samsungu. Jsem to viděl jak ve vypnutem stavu tak v zapnutem. A dnes se spiš jde po co nejtenčich a nejčistšich ramečcich. A ty frame jsou vlastně širši a silnějši. A jako realny obraz to vypada akorat, když se tam pusti nějaky zřejmě přidany obrazovy mod, ktery realny obraz připomina. Něco podobneho měli, už TV Sony před vice než 10r, tušim foto rameček. Sice ne tak promakane a cool vypadajici. Dnes to ma i LG, kde se to jmenuje gallery mod a pak TV opravdu vypada jak realny obraz...

G.jpg

G1.jpg
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod evlo 4. 6. 2020 22:15

tak i recenzenti uznaval, ze kontrast je nejdulezitejsi parametr obrazu, kdyz mas odraz, tak mas kontrast s tisicu na desitky, tak mozna proto se to resi?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod miromen4 4. 6. 2020 22:32

No mě kdyby se někdo zeptal, ktera TV vice zrcadlila, jestli nova, kterou jsem pořidil nebo ta předchozi tak pokud bych neměl možnost mit je v provoze vedle sebe tak bych řekl, že netušim a asi tak nějak nastejno. Ale pokud si dobře vzpominam tak předchozi Samsung neměl přepravni folii a LG měla a u te šlo vyrazně vidět při jejim sundavani, že nepujde o nějake vyložene zrcadlo.

A zde je 90R, ktera je zřejmě ta nejmeně odraziva TV v porovnani s OLED a rozdil nijak velky. No prostě odraži se vše a to i vic než dost za určitych okolnosti...

https://youtu.be/e8P6m-B9oC0?t=405
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 5. 6. 2020 06:41

hmm tak i tady na tom videu, jak ukazuje Q90R, hlavně vypnutou, tak docela v pohodě, tak to jsem z toho fakt jelen, co to v té alze bylo :-S.

Jinak koncept the frame a hlavně toho one connect boxu se mi dost líbí a to je taky zásadní plus, proč bych do toho šel. Pověsit telku na zeď, z toho jeden tenkej kablík a zbylej bordel s kabelama schovat do skříňky pod telku. Nevím, kdo dnes má v TV jen elektriku a anténní kabel, ale prostě s konzolí, receiverem a případně dalšíma věcma je ten kabelovej zauzlenec fakt nezvhlednej. Navíc (no nevěřím, že by to reálně nastalo) je fajn mít elektroniku zvlášť a TV zvlášť, kdyby výrobce nabízel časem poupgradovanej samotnej box a zobrazovadlo bylo fakt jen zobrazovadlo.
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 5. 6. 2020 06:45

miromen4 píše:Tvl tu se pořad řeši odrazivost :oboze
Jinak mě nějak unika ta frame řada od samsungu. Jsem to viděl jak ve vypnutem stavu tak v zapnutem. A dnes se spiš jde po co nejtenčich a nejčistšich ramečcich. A ty frame jsou vlastně širši a silnějši.

Jo přesně tak, ten rámeček není o moc širší (z pohledu před TV) ale hlavně víc do hloubky, takže když tu telku dáš na zeď není mezi tím žádná mezera, rámeček je přímo na zdi a vypadá to, jako by tam bylo pověšený cosi jako obraz (pominu fakt, že taky nevidím jako použitelný mít telku puštěnou 24/7 a promítat tam umění, který si musím předplatit, nebo fotky z rodinnýho archivu).
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod miromen4 5. 6. 2020 08:28

Jo tak ten kdo oceni one connect a chce mit TV zavěšenou na zdi tak zde to opravdu slušně supluje obraz. Pro mě jsoou střeva venku spiš na obtiž a TV na zeď nechci davat a už vubec ne uplně ke zdi pač využivam osvětleni za ni.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod Arnie J 5. 6. 2020 08:30

Já mám TV na holé zdi a je to krásné :D
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod MV_cz 5. 6. 2020 08:41

uka foto :D
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8