Zku*veny Vodafone

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod orgasmic 28. 3. 2011 10:22

Nejenze mi ty kurwy z Vodafone pri vycerpani 75% volaci jistiny vypnuli Roaming v zahranici...nejenze byla pritelkyne primo na pobocce slozit penize, aby mi roaming do 24hod aktivovali (bylo receno na infolince) a uz cekam tyden na aktivaci, ale jeste si pritelkyne udelala registraci na Vodafone Park kvuli posilani smsek zdarma se smyslenym jmenem Andrea Kundova a par hodin na to ji volali z Komercni banky, jestli je Andrea Kundova a nabizeli ji financni produkty.

Neni toto jednani uz protipravni? Jasny priklad zneuzivani udaju ze strany Vodafonu.
Asi u nich koncim a pritelkyne take.

PS: Nedelam si iluze, ze to bude jinde lepsi, ale u T-Mobile se mi tohle nikdy nestalo.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod m4lcolm 28. 3. 2011 10:24

A neuděláš nic, v týhle branži jedna ***** jako druhá a druhá jako třetí.
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod orgasmic 28. 3. 2011 10:26

Ja vim, ale jestli stoji za to na ne podat ze srandy trestni oznameni...
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod M@tezz 28. 3. 2011 10:28

Myslím, že odpovědi na všechny své otázky najdeš ve všeobecných podmínkách. Vsadil bych se, že tam je zmínka o souhlasu poskytnutí osobních údajů třetím osobám i o jistinách. Jestli něco nezaktivovali včas, tak to se zase určitě řídí reklamačním řádem. Nezákonnost v tom podle mě nebude. Leda v tom, že tvoje přítelkyně vystupujuje pod smyšleným jménem, aby získala výhodné služby, čímž oklamala Vodafone a KB :)
Naposledy upravil M@tezz dne 28. 3. 2011 10:31, celkově upraveno 1
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Režisér roku 2007

Odeslat příspěvekod Brus 28. 3. 2011 10:30

M@tezz píše:Myslím, že odpovědi na všechny své otázky najdeš ve všeobecných podmínkách. Vsadil bych se, že tam je zmínka o souhlasu poskytnutí osobních údajů třetím osobám i o jistinách. Jestli něco nezaktivovali včas, tak to se zase určitě řídí reklamačním řádem. Nezákonnost v tom podle mě nebude.

samozřejmě, že to je v OP, orgasmic ze sebe jen dělá blbce
Brus
Inventář

Odeslat příspěvekod orgasmic 28. 3. 2011 10:37

Brus:
Chapu, ze Tve IQ odpovida obrazku Tveho Avataru.
Kdyz si delas ucet na Vodafone, tak zaskrtavas volby, jestli souhlasis s tim, ze budou Tve udaje poskytovany jinde.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod myšpulín 28. 3. 2011 10:41

K první části příspěvku: Vodafonu teď blbnou systémy, buď rád že ti číslo vůbec nějak funguje. Lidi co třeba přecházeli k VF od jinýho operátora jsou několik dní nedostupní, protože VF jejich číslo nezvládl aktivovat v jejich síti.
myšpulín
Inventář

Odeslat příspěvekod zdenek 28. 3. 2011 10:49

myšpulín píše:K první části příspěvku: Vodafonu teď blbnou systémy, buď rád že ti číslo vůbec nějak funguje. Lidi co třeba přecházeli k VF od jinýho operátora jsou několik dní nedostupní, protože VF jejich číslo nezvládl aktivovat v jejich síti.

To mi povídej, číslo přítelkyně bylo kvůli převodu k VF 10 dní nefunkční a teď zase už 14 dní řeší další problém, protože se zjistilo že přestože už je převedená a platí VF, tak jejich systém hlásí že číslo není u nich zavedený a nedá se k němu aktivovat program Kamarádi nebo Rodina :-l
A to nemluvím o Samoobsluze, která byla tak 2 měsíce v podstatě nefunkční a infolinka, kde se občas čeká půl hodiny na spojení s operátorem :D
zdenek
Štamgast

Odeslat příspěvekod Brus 28. 3. 2011 10:50

orgasmic píše:Brus:
Chapu, ze Tve IQ odpovida obrazku Tveho Avataru.
Kdyz si delas ucet na Vodafone, tak zaskrtavas volby, jestli souhlasis s tim, ze budou Tve udaje poskytovany jinde.

zajímavé, že v OP je přímo napsáno, že uživatel souhlasí s Poskytnutím údajů pro marketingové a podobné účely a při registraci do vodafone parku žádné políčka nezaškrtáváš.
Brus
Inventář

Odeslat příspěvekod orgasmic 28. 3. 2011 10:56

Tak jedine program Samoobsluha a Vodafone Park spravuje jina spolecnost, protoze pri aktivaci samoobsluhy to zaskrtavas.
Tudiz, kdyz uz jednou s poskytovanim udaju nesouhlasis, tak vyuzivani jine sluzby to nemuze negovat od stejneho poskytovatele.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod bleach 28. 3. 2011 11:05

dle meho skromneho anzoru je zkurvenej vodafoun nejmensi ***** z vsech mobilnich zkurvencu
bleach
Inventář

Odeslat příspěvekod orgasmic 28. 3. 2011 11:10

Myslis velikosti? :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Major Kure 28. 3. 2011 11:42

A ja s nima problem nemam :P
[quote="goes"] je to postaveno na mych znalostech o vsem[/quote]
[quote="antracit"]Já jsem se ještě nezmýlil.[/quote]
[quote="maincoonsback"]V zásadě je můj názor na tuto věc správný.[/quote]
[quote="goes"]Major ma pravdu[/quote]
[quote="goes"]Mam ho rad.[/quote] (Majora)
Major Kure
Veterán

Odeslat příspěvekod hobitt 28. 3. 2011 11:48

Koukám, že jsem odešel od Vodafonu včas. :)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Inventář

Odeslat příspěvekod myšpulín 28. 3. 2011 11:55

No já toho bordelu u nich využil a koupil telefon za lepší cenu kterou zřejmě nezamýšleli ve spojení se službami které na to čísle využívám. taky platila jen asi dva dny. A díky tomu bordelu ušetřím možná ještě víc, uvidíme, jak to bude s účtováním - neúčtováním internetu. Mám to jen jako číslo navíc, tak mě nefunkčnost některých služeb netrápí, spíš naopak, díky tomu z nich vytahám ještě další slevy.
myšpulín
Inventář

Další stránka