Zdravotní koutek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Japhy 11. 1. 2025 23:50

Japhy píše:Příbuzná si v létě zlomila nohu v krčku a rovnou ji doporučili endoprotézu. Po operaci šilený komplikace, už to měla LTT, nakonec zjistili, že se jim povedlo nějak provrtat střevo, takže břicho doslova plný sraček. Tudíž nainstalovali vývod a odinstalovali endo. Od tý doby střídá pobyty v LDN, na ARO a JIP, váží 35 kg a k endo se vrátí nejdříve za půl roku.
Nic moc, řekl bych. Po prvním kontaktu se nemocniční ombudsman postavil spíš do role nemocničního právníka.

Tak nakonec tu zdravotnickou péči nezvládla. A nemůžu si nevzpomenout na evlovu teorii o riziku dávání auta do servisu.
Pyčo, jak já nesnáším pohřby.
Japhy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod ace2 11. 1. 2025 23:59

smutný příběh.

od tý doby co lítám se bojím chodít k doktorům. Protože co někdy vidím za experty v našem oboru tak bych k nim rodinu do letadla nedal a jsem zcela přesvědčen že podobný je to i u doktorů, Prostě se ví že tenhle "zabíjí" svoje pacienty a nechceš být s ním v rozpisu na sále.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 12. 1. 2025 01:53

To je maras pyčo
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod evlo 12. 1. 2025 06:00

Holt riziko dát se do opravy expertovi

Ombudsman tak samozřejmě funguje, to nechápu jak moc člověk musí být naivní aby ho chtěl použít jinak než k odhalení strategie strany s ombudsmanem

Neco jako jít si an fyzly stěžovat na gibs
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod aaaa 12. 1. 2025 19:33

Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod opasino 12. 1. 2025 20:04

Japhy píše:Pyčo, jak já nesnáším pohřby.

Hele to asi nikdo. Bohužel je to součást života.
Já byl včera, umřela minulou neděli teta. 58 let, v říjnu ji začalo bolet břicho, zjistili rakovinu slinivky prolezlou do jater. 3 měsíce a hotovo. Doufám že zase dlouho nebudu nikam muset, ale čím je člověk starší, tím je toho samozřejmě víc a víc.
opasino
Inventář

Odeslat příspěvekod MirecBA 13. 1. 2025 19:58

Japhy píše:
Japhy píše:Příbuzná si v létě zlomila nohu v krčku a rovnou ji doporučili endoprotézu. Po operaci šilený komplikace, už to měla LTT, nakonec zjistili, že se jim povedlo nějak provrtat střevo, takže břicho doslova plný sraček. Tudíž nainstalovali vývod a odinstalovali endo. Od tý doby střídá pobyty v LDN, na ARO a JIP, váží 35 kg a k endo se vrátí nejdříve za půl roku.
Nic moc, řekl bych. Po prvním kontaktu se nemocniční ombudsman postavil spíš do role nemocničního právníka.

Tak nakonec tu zdravotnickou péči nezvládla. A nemůžu si nevzpomenout na evlovu teorii o riziku dávání auta do servisu.
Pyčo, jak já nesnáším pohřby.

To mi pripomenulo, ako si dcera vybavila trapnu jemnu prasklinu pod kolenom, nic zavazne. Od zaciatku mala bolesti pod kolenom, obcasne trpnutie v prstoch atd, boli sme to reklamovat , ale stale ze je precitlivela, ze je vse ok. Po zhodeni sadry noha hned opuchla a ze to treba rozcvicit, ze to je normalne. Po asi 2,3 dnoch sa odhalila rozsiahla tromboza , mlade lekarky nerespektovalu starsiu a nehali ju sa hybat na oddeleni, sa im nechcelo jej podkladat misu a rychlo skoncila na are s pluc.emboliou.
Nakoniec ale mala stastie a uz sa to len zlepsovalo. k veciam zakaznikov sa nespravam tak ....., ako sa poniektori lekari spravaju k pacientom a vyssie platy to nevyriesia. A pride mi ze takych lekarov bud asi pribudat
MirecBA
Guru

Odeslat příspěvekod Arnie J 13. 1. 2025 20:14

jo, matláků je všude dost v každém oboru
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Jouda.III 13. 1. 2025 20:22

MirecBA píše:... Po asi 2,3 dnoch sa odhalila rozsiahla tromboza , mlade lekarky nerespektovalu starsiu a nehali ju sa hybat na oddeleni, sa im nechcelo jej podkladat misu a rychlo skoncila na are s pluc.emboliou.
Nakoniec ale mala stastie a uz sa to len zlepsovalo. k veciam zakaznikov sa nespravam tak ....., ako sa poniektori lekari spravaju k pacientom a vyssie platy to nevyriesia. A pride mi ze takych lekarov bud asi pribudat

To jí nedávali Fraxiparin, jako ležákovi?
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod MirecBA 13. 1. 2025 22:15

mala 17, detom - mladezi vraj netreba, mohol som je kupit anopyrin , mozno by to pomohlo
Clovek dnes musi ovladat vsetko a nespoliehat sa na odbornikov
MirecBA
Guru

Odeslat příspěvekod MirecBA 13. 1. 2025 22:16

Arnie J píše:jo, matláků je všude dost v každém oboru

to je fakt, niekde moc skody nenarobia
MirecBA
Guru

Odeslat příspěvekod Jouda.III 14. 1. 2025 05:52

MirecBA píše:...Clovek dnes musi ovladat vsetko a nespoliehat sa na odbornikov

Od toho máme přece internet...
Bývalý místopředseda ruské centrální banky:
"V pondělí dojde na měnovém trhu ke katastrofě"
Jouda.III
Komunistobijec

Odeslat příspěvekod Lukas063 14. 1. 2025 09:15

Pravda pravda..
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod fricoolinek2 31. 1. 2025 01:45

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/leka ... omaci_vals

Docela to začíná sypat - třeba na Bulovce má TOP 10 doktorů v průměru 344 000 brutto. 8-) v zapadlý pidinemocnici v Kadani bere jejich 67 lékařů v průměru 141 000 brutto.

Možná oproti době před nějakými 30 lety doktoři dopsali ke svému platu nulu a oproti době před 20 lety násobí třemi až pěti...?

(Myslim stejná nemocnice, stejné oddělení, stejná délka praxe, stejný počet hodin - ne stejný lékař)
JSEM VÁŠ KRÁL, MOJI PODDANÍ!
Bazoš fůůůůj!
fricoolinek2
Poslední varování

Odeslat příspěvekod aaaa 31. 1. 2025 19:00

To maji ale se silenymi prescasy.
Nokia E50 + 2GB microSD A-Data + Nokia BH 202
aaaa
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka