Zajimave inzeraty

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Lukas063 16. 12. 2021 08:52

Premotorovana bestie
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod PeTr7650 16. 12. 2021 10:50

za 4 litry bych si to na rasovačku vzal
Слава Україні!
PeTr7650
Veterán

Odeslat příspěvekod zamis 16. 12. 2021 11:13

do lesa dobrý ne?
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Mr. Balaton

Odeslat příspěvekod PeTr7650 16. 12. 2021 13:47

je to ***** nízká, to by do lesa nedojelo
Слава Україні!
PeTr7650
Veterán

Odeslat příspěvekod fricoolinek2 16. 12. 2021 14:49

Upřímně - myslíte, že Fabia I Junior 1.0 MPI bude navždy nejvíce bizzare Škoda po vstupu VW do ní?

Nebo tedy Octavia I 1.4 MPI?

Nebo to vzít z druhé strany a zařadit tam spíš Felicii L-K?

Nabízela by se i Octavia Long, ale těch bylo pár desítek, v zásadě kusovky....
JSEM VÁŠ KRÁL, MOJI PODDANÍ!
Bazoš fůůůůj!
fricoolinek2
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Lukas063 16. 12. 2021 17:41

a tak na feldu L&K vzpomínám s láskou, to byla tehdy machrovinka, kor v kustokrutý 1.6
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod pech. 16. 12. 2021 17:56

fricoolinek2 píše:Upřímně - myslíte, že Fabia I Junior 1.0 MPI bude navždy nejvíce bizzare Škoda po vstupu VW do ní?

Jako junior je ještě větší bizár než 105S, protože v obrazu komunistické doby se to dá spíš pochopit, že když nebyli schopni nabídnout lidem to, co dneska zastává aygo, prodali jim klasický sedan kde nejdou vzadu stáhnout okýnka. Otavie 1,4 OHV je taky bizár, a přestože z ní ukradli co se dalo, Junior to dotáhl do obskurna. Octávii neokradli tolik. V podstatě holý Logan, byl proti Junioru, vlastně """slušně""" vybavené auto, protože měl normální kola a normální brzdy shodné s ostatními verzemi, normální motor, Junior nikoliv. Měl víko od skránky, a takové ty normální věci v interiéru. Pokud vím, tak Junior má spínač na vnitřní osvětlení jen u řidičových dveří, u spolujezdce ne... To bylo taky naposled u 105S... Jediná vykrádačka, která překonala Juniora, byl Renault 3, čož je vykrádačka, již dosti skromného typu 4, kdy odsus sebrali i ten kousek tapecu dvěří, nárazníky a zadní okna ze sloupků, motor byl také menší, než u normální 4ky....
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod pech. 16. 12. 2021 17:57

Lukas063 píše:a tak na feldu L&K vzpomínám s láskou, to byla tehdy machrovinka, kor v kustokrutý 1.6

Jako Laurina byla slušivá, ale ta zelená kůže uvnitř je hnus...
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod biker610i 16. 12. 2021 22:28

fricoolinek2 píše:https://pluscars.cz/kategorie-produktu/vozy/?per_row=2&per_page=36&shop_view=grid

Konečně pořádnej bazar. :D Dost je tam importů z Maďarka na následné hození na Véčka. Že by secjenom z tý pusty to bylo míň zhuntovaný? Jsou v H regiony, kde se v zimě nemusí ani solit nebo ne tolik?

BTW: Co vlastně všechno je třeba na ty Véčka mít? Do jaké míry musíte mít dosavadní TP, jak moc vám to povolí stran ne(shody) výrobních čísel karoserie, motoru atp.?

Dá se v zásadě "sestavit" třeba Š 120 z dílů sestavených z mnoha koutů, pokud následně splní technickou způsobilost stran emisí, fukčnosti řídící a brzdné soustavy atp.?

Maju tam aj fiatky 127, co boli predchodca una. Tie 127cky boli tiez pekne autíčka :)
biker610i
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod biker610i 16. 12. 2021 22:32

MV_cz píše:To je nějaký převybavený, však má i plato :hm

Vo fiate uno mam vyssiu vybavu oproti tej fabii :D
biker610i
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod ka-spel 16. 12. 2021 23:10

Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 16. 12. 2021 23:46

pěkné... by mě zajímalo, za kolik to z toho německa dovezli, že se jim vyplatí s tím srát
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod fricoolinek2 17. 12. 2021 00:05

pech. píše:
fricoolinek2 píše:Upřímně - myslíte, že Fabia I Junior 1.0 MPI bude navždy nejvíce bizzare Škoda po vstupu VW do ní?

Jako junior je ještě větší bizár než 105S, protože v obrazu komunistické doby se to dá spíš pochopit, že když nebyli schopni nabídnout lidem to, co dneska zastává aygo, prodali jim klasický sedan kde nejdou vzadu stáhnout okýnka. Otavie 1,4 OHV je taky bizár, a přestože z ní ukradli co se dalo, Junior to dotáhl do obskurna. Octávii neokradli tolik. V podstatě holý Logan, byl proti Junioru, vlastně """slušně""" vybavené auto, protože měl normální kola a normální brzdy shodné s ostatními verzemi, normální motor, Junior nikoliv. Měl víko od skránky, a takové ty normální věci v interiéru. Pokud vím, tak Junior má spínač na vnitřní osvětlení jen u řidičových dveří, u spolujezdce ne... To bylo taky naposled u 105S... Jediná vykrádačka, která překonala Juniora, byl Renault 3, čož je vykrádačka, již dosti skromného typu 4, kdy odsus sebrali i ten kousek tapecu dvěří, nárazníky a zadní okna ze sloupků, motor byl také menší, než u normální 4ky....

Tak Octavia 1.4 MPI bylo normání LXko. V Combi se LXka dělaly dokonce s 1.6 74 kW
JSEM VÁŠ KRÁL, MOJI PODDANÍ!
Bazoš fůůůůj!
fricoolinek2
Poslední varování

Odeslat příspěvekod pech. 17. 12. 2021 05:24

ka-spel píše:Kámoš z Citroënu prodává https://auto.bazos.cz/inzerat/145813960 ... v-2005.php

S tím by mohla bejt docela *****...
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod Major Kure 21. 12. 2021 13:22

[quote="goes"] je to postaveno na mych znalostech o vsem[/quote]
[quote="antracit"]Já jsem se ještě nezmýlil.[/quote]
[quote="maincoonsback"]V zásadě je můj názor na tuto věc správný.[/quote]
[quote="goes"]Major ma pravdu[/quote]
[quote="goes"]Mam ho rad.[/quote] (Majora)
Major Kure
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka