HLEDÁM PRÁCI - NEHLEDÁTE KOLEGU ? NABÍDKA PRÁCE

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod evlo 23. 7. 2013 23:57

Hmm a myslis si, ze na to mas hostovat nekoho kdo ma pers 100 serveru? Nepise o tom, 100 000/100 = 1000/provize za server mesicne. Za to uz pomalu konkurence server zahostuje vc. rozumny konektivity. Tak mozna proto tak potrebujes shanet novy zakazniky, ne? :D
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Rorschach 28. 7. 2013 19:59

Nevíte někdo o práci v Brně či okolí? Většinu času co dělám jsem dělal skladníka, ale co už přežiju i jinou hoknu.
Jezdil jsem s FamilyFrostem, dělal ostrahu v DHL, na kase v hypersuper (fuj už nikdy víc) no a skladníka v různých fabrikách.
Do obchoďáka bych ale nikdy nešel nemám ukecanou náturu.
Rorschach
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Oops! 28. 7. 2013 20:03

family frost, to ještě existuje?
Oops!
Stříbrný avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod burty s krenem 28. 7. 2013 20:05

jj a taky cerstva vajicka a zampiony
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod kejki3 28. 7. 2013 21:01

A čerstvé mlééko.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Štamgast

Odeslat příspěvekod mlaskac 28. 7. 2013 21:28

...
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod Drejkaa 29. 7. 2013 14:42

Tak jsem dostala nabídku pro jednu nejmenovanou finanční společnost, dnes jsem byla na pohovoru, za hodinu volali, že můžu nastoupit okamžitě. A tak jsem se sekla, že potřebuji čas do pondělí, na jednu stranu stávající práci dělám šest let, takže nejvyšší čas přesedlat jinam, na druhou stranu se bojím. Je fakt, že jsem nikde dýl než šest let nebyla.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Štamgast

Odeslat příspěvekod Jean ViC 29. 7. 2013 14:43

bacha aby sis nepohorsila
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod Ondrasz 30. 7. 2013 09:30

Drejka a není to OVB nebo něco podobného? Pokud jo, tak toho bych se vyvaroval i kdybych žádnou práci neměl...
Ondrasz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mikey89 30. 7. 2013 09:35

finanční společnost s nástupem ihned, to zní jak OVB nebo Partners, na to bacha...
'01 BMW E39 530i. . . . . . 170kW @ 5900 rpm
'07 Ford Focus CC 1.6 . . . 74kW @ 6000 rpm
Mikey89
Insomniak roku 2010

Odeslat příspěvekod quasimoto 30. 7. 2013 09:36

radsej naozaj napis o co ide, predsa len ludia tu maju nejake skusenosti. Nastup ihned znie trochu podozrivo :)
quasimoto
Inventář

Odeslat příspěvekod Drejkaa 30. 7. 2013 13:53

A co je OVB? Partners to není.Je to normální banka jen taková trošku mobilní. Já bych pro nějakou nekalou společnost nedělala, jsem tak nějak soudná sama k sobě a k lidem taky, takže co se nelíbí mně, nemůžu doporučovat někde jinde. Zítra mám podepsat mandátní smlouvu, tak uvidíme, jasno nemám. Možná to nějak domluvit na zkoušku, ale to uvidím zítra.
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.
Drejkaa
Štamgast

Odeslat příspěvekod john_wayne 30. 7. 2013 14:04

Ať se nespálíš. To jednání, jak to popisuješ, nepůsobí moc seriozně. To je chování běžné spíš pro
různé vykuky z letadlových záležitostí...Ne, seriozní firma tě vážně nevezme hodinu po pohovoru. Tedy pokud se nejedná o např. o úklid, podomní přemlouvání důchodců k podpisu čehokoliv, nebo podomní vyřizování úvěrů...atd. Ačkoli si myslím, že si uklízečka nezaslouží být tu srovnávána s nějakým podomním otrapou...
john_wayne
Nováček

Odeslat příspěvekod Jean ViC 30. 7. 2013 14:09

jo to mas pravdu, i stou uklizeckou, ta dela zasluznou praci, narozdil o tech ***
TDI DSG
Jean ViC
Pan Sklenička

Odeslat příspěvekod Drejkaa 30. 7. 2013 14:15

Dám si pozor, slibuji :-)
Drejkaa
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka