Masters of Rock 2010

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod lu.kas 24. 5. 2010 20:24

Už jsem tady viděl pár zmínek, takže kdo letos jede? Já rozhodně, už mám lístek.

Poměrně dost dobrejch kapel, škoda že to mám tak kua daleko...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 24. 5. 2010 20:25

Já jedu na Benáckou...
TomeekHoleek
VIP Galerie

Odeslat příspěvekod Deleted user 24. 5. 2010 20:29

Já jedu na Open Air Festival. 8-)

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 24. 5. 2010 20:31

Jako na Trutnof jo? Tam sem měl prvně v plánu vyrazit, nakonec zvítězila Malá Skála. o<:)
TomeekHoleek
VIP Galerie

Odeslat příspěvekod Deleted user 24. 5. 2010 20:48

Letiště Panenský Týnec... nemám vůbec tucha, kde to je, ale budou tam Röyksopp a Faithless, a tak jsem na ně zvědav. :-]

Odeslat příspěvekod birkov2001 24. 5. 2010 23:14

Letos je MoR dost slabej... ubylo tvrdších kapel..... řekl bych, že letošnímu metal festu co byl v plzni se to nevyrovná.. a lonskym rocnikum MoRu uz vůbec ne bohuzel :( Jede někdo na brutal :-)?
Mustang GT; P607
birkov2001
Nováček

Odeslat příspěvekod speleo 25. 5. 2010 07:55

Zatím tam jet na celou dobu neplánuji, ale možná budu fungovat do Vizovic jako odvoz party metlošů, tak se bohužel asi k něčemu přichomejtnu. Doufám, že toho nebude moc, tento odpudivý styl hudby mi docela vadí :(
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod Slash_luke 25. 5. 2010 08:00

Já tam letos jedu poprvé..sice tyhle více-denní fesťáky moc nemusím (stačí mi jednodenní - viz. třeba Sonisphere), ale mladá mi dala ultimátum, tak se holt obětuju.

speleo: chudáku, taky bych nechtěl dělat řidiče na hip-hop kempu nebo na srazu milovníků tekkna (dnb..) :) .. holt každému se nelíbí všechno. Já třeba holduju rocku, metalu (ne všechny podžánry..ty nejextrémnější vynechávám..tak po thrash je to pro mě ok), blues + některým konkrétním popovým věcem a pár vyjímek z jiných žánrů, ale mám taky takové, které déle než pár minut nesnesu (a to i když jsem ty konkrétní žánry třeba před lety poslouchal)
Slash_luke
Nováček

Odeslat příspěvekod bleach 25. 5. 2010 08:56

ja jedu na fluff. mozna
bleach
Inventář

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 25. 5. 2010 08:59

já se na MoR taky zjevim...
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Nováček

Odeslat příspěvekod Psycho vlk Wolf 25. 5. 2010 09:06

Jedu 8-)
Psycho vlk Wolf
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Zelik 25. 5. 2010 11:34

Lístek mam, tak nejspíš pojedu, ikdyž řikam každej rok, že to bude naposled. Je to akce pomalu na tejden a furt o tom samym, docela mě přestává bavit nechávat tam takový peníze 8-S ...Z Metalfestu v Plzni jsem přijel včera, tam aspoň mohl člověk celej den sedět a viděl všechny kapely krásně, ale pivo za 37,- byl děs...sice chápu, že to bylo v areálu a byla to plzeň, ale nemožnost koupit jiný levnější pivo mě fakt *****. Pak to dopadlo, že jsem si musel nandat na koleji a měl jsem z celý neděle ***** :D. Takže letos bude určitě zase nejlepší Brutal Assault, nejlepší kapely, pěkný prostředí akorát moc Poláků :)
Zelik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lu.kas 13. 7. 2010 19:39

Tak co, jedete? ;) A kdy?
Já zrovna balím a zejtra na bus do prahy a pak na vlak...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast