rozmach OVB a Partners

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod HondaMan 10. 5. 2010 17:12

Kája Mařík píše:Každopádně mně je z toho šoufl, když vidím, co to tady u nás na maloměstě dělají za lidi. Vesměs hoši z účňáků či strojáren, kterým krutě vyhonilo ego to, že chodí v obleku (stále však v jednom a to samém a se špinavými botami) a nosí kufřík plný agitačních materiálů.
Také jsem dostal nabídku na práci v OVB //ne běžnou, známý tam dělá oblastního ředitele//, protože jsem to měl cestou, tak jsem se na jejich centrále zastavil... Když jsem tam potkal asi 10 známých, od kterých bych si nenechal umýt ani auto, tak jsem si vypil kafe, pokecal a už mě tam nikdy neviděli :oops:
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 10. 5. 2010 17:36

Většinou to probíhá následovně. Nový uchazeč nejdříve "vytěží" známé kolem sebe - příbuzné, přátele a známé. Zde jich většina skončí (často přijdou o podstatnou část svých přátel, kteří prodělají na "výhodných" produktech)

Pár lidí "se v tom najde" a využívají různé své schopnosti, aby na trhu uspěli. Někteří bez skrupulí nalžou lidem cokoliv jen aby prodali, jiným stačí, že mají určitý dar jak si získat pozornost a prodají i bez těch lží. Mám známého, co začal v tomto oboru pracovat, který ten dar má. On je neuvěřitelně roztomilej, každého vždy dokázal ukecat, třeba pokutu neplatil nikdy víc než dvě stovky :), většinou ale nic. Jednou se mu podařilo z ženské na Ministerstvu životního prostředí dostat povolení CITES za 2 hodiny i když normálně jsme čekali měsíc :D Ideální kvalifikace.

Těmhle MLM firmám jsou ti lidi dole úplně ukradení. Všichni dělají na IČO, takže když prodají - dobrý, když ne - nic se neděje.

Ohledně těch firem. Takovou stálicí je OVB. No a po určité době se od nich nějaká společnost oddělí. Takhle v SRN vznila v 80. letech AWD a u nás před 2 lety Partners. Je to jednoduché, OVB nemá zrovna super pověst a prodejcům se jí nechce vláčet za sebou jak kouli na noze a po nějakém tom větším průšvihu se rozhodnou, že začnou s čistým štítem. Partners to nikdy nepřiznali, ale domnívám se, že jedním z impulsů pro oddělení byla kauza Helag.

Co se týče postavení společností, tak když vezmu kvalitu marketingu, tak jednoznačně vede Partners. Výstavní kanceláře na Václavském náměstí a jiných lukrativních místech, obří billboardy, mají svoje lidi v Národní ekonomické radě vlády a dokáží dostat svoje články do ekonomických novin a časopisů (např. v E15 se objevují velmi často).

Některé triky (např. tzv. stříhání ovcí), na které lze v rezervotvorném životním pojištění (které díky až 220 % provizím z ročního pojistného patří mezi takovou prodejní stálici) jsem nastínil v mém článku http://www.mesec.cz/clanky/vyplati-se-z ... pojisteni/ (ve kterém si mimochodem Partners vymohli určité změny - jejich reakce přišla v podstatě bezprostředně po vyjití článku, zamozřejmě uvedené "...normálně nečteme, ale narazili jsme,...)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Nováček

Odeslat příspěvekod yeaah 10. 5. 2010 20:01

me to staci.. i bracha kterej dela ve financnicni me od toho hodne odrazoval..nebo spis rekl, ze je to na *****. Diks vsem za nazory a klidne muzete to smazat. ;-]
yeaah baby!
yeaah
Inventář

Odeslat příspěvekod Zelik 10. 5. 2010 20:16

Hlavně mi přijde, že tědlech rádoby finančních poradců už je víc než klientů. OVB má takovou základnu, že to dělá opravdu každej druhej...bez ohledu na vzdělání
Zelik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod yeaah 10. 5. 2010 20:39

jj OVB bude asi fakt propadak.. ze strany Partners je to prej jiny.. ale me uz to nezajima..
Budu muset na jedny strane ubrat. Zase si nedelam iluze, ze bych sehnal zajimavy misto a mohl si tak nak diktovat kdy budu moct atd..ale proste od zari neco urcite zkusim.. that's all :arrow: 8-)
yeaah baby!
yeaah
Inventář

Odeslat příspěvekod mlaskac 10. 5. 2010 22:22

yeaah píše:jj OVB bude asi fakt propadak.. ze strany Partners je to prej jiny.. ale me uz to nezajima..
Budu muset na jedny strane ubrat. Zase si nedelam iluze, ze bych sehnal zajimavy misto a mohl si tak nak diktovat kdy budu moct atd..ale proste od zari neco urcite zkusim.. that's all :arrow: 8-)

Coby dodavatel obou nemas uplne pravdu, prave ty otrlejsi vzdy zvednou kotvu a jdou za lepsim (pflp) . Nejlepsi je znat par jmen z sefstva by jste videli jak to pusobi kdyz na ne vyzvejknu. To se nebude xy libit ze volate na zakazane cislo ;-]
mlaskac
Inventář

Odeslat příspěvekod Hyza 10. 5. 2010 22:35

su to sracky od ktorych ruky prec.
Namluv si, co chceš.
Arguing on the Internet: "Somebody's wrong!"
-------------------------------------------------------------------------------------------
Militia est vita hominis super terram.
Bella res est mori sua morte.
Hyza
Inventář

Odeslat příspěvekod M@tezz 11. 5. 2010 20:48

yeaah píše:jezdim freestyle skiing, pro predstavu http://www.freeride.cz/ski/ zivit me to rozhodne nikdy nebude. :

To máš pravdu, ježdění na prkýnkách tě neuživí. Běž dělat něco pořádného, jako každý slušný člověk a přestaň se takhle poflakovat :)
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Režisér roku 2007

Odeslat příspěvekod yeaah 10. 6. 2013 13:40

Nahodou lyze jsou skvela zabava, uz to teda nedelam s nakou ambici umistit se.. Ted uz si to jen uzivam..

Musim toto tema obnovit, pze me zas nekdo kontaktuje z Partners, dokonce jsem dnes i zahlidl v televizi jejich reklamu. Predpokladam tedy, ze vse je pri starem..nebo mate nake nove poznatky o stylu teto prace??
yeaah baby!
yeaah
Inventář

Odeslat příspěvekod Kalfa 10. 6. 2013 13:50

Pořád to stejné ;)
Včera jsem umřel, dnes zase sedím v práci,
vždycky jsem tušil, že to tak bude,
že umřu a howno se stane....
05/01/09 pro mě skončil život :'(
Kalfa
Inventář

Odeslat příspěvekod gewehr 10. 6. 2013 13:54

od tychto MLM sraciek a podpisovacov ruky prec, stale tie oste manipulativne techniky a oblbovanie ludi
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
gewehr
Inventář

Odeslat příspěvekod burty s krenem 10. 6. 2013 14:00

gewehr - tady finance apod. je u nas bahno, o tom zadna. ale s tim mlm si nejdriv neco nastuduj. namatkove:
https://www.firstclass.cz/mysleni-bohat ... to-nevime/
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod gewehr 10. 6. 2013 14:03

ver mi, ze o MLM mam toho nastudovaneho velmi vela, ale ako o jednom z manazerskych nastrojov pre rast siete, po ktorom musi nasledovat nejaky iny stabilizacny nastroj. Zial OVB a podobne odstiepenecne skupiny (ktorou je tusim aj PartnersGroup) to beru ako istu formu nabozenstva na naborovanie mentalne slabsich jedincov.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
gewehr
Inventář

Odeslat příspěvekod burty s krenem 10. 6. 2013 14:06

souhlasim. a proto je treba rozlisovat. nevim, jak nazvat neco, kde se nazene tlupa lidi, vysajou kontakty a pak to se to cele za cas rozpadne kvuli zneuziti jiste filozofie... a pak zas cele na novo a znova a znova...
VW Golf VIIIC 1.5 eTSI 110kw
Ford Fiesta ST 1.5 EB 147kw
burty s krenem
Demakokot

Odeslat příspěvekod gewehr 10. 6. 2013 14:12

u nas dneska frci este jedna forma podobnej sekty, volaju to Lyoness a su otravni jak opice, minule som musel jedne predavacke v obchode vysvetlit, ze ak mi este raz ponukne kartu od nich, tak tam nic nekupim a uz sa u nich ani neukazem. Je to na inej baze ako OVB a podobni podpisovaci, je to postavene na nakupovani, ale inak zcasti pyramida, zhanaj ludi, vrazaj svoje prachy, "buduj" si kmen, no otras
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
gewehr
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka