brasci píše:si tu za kokota??
Nee, za <|>
Kokotů je tu neurekom
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
brasci píše:si tu za kokota??
vantage píše:Kdo je ten neznámý? Kdo? A tak jsem začal pátrat a s každým kliknutím můj úžas vzrůstal - šířka jeho talentu mě zcela pohltila....
Ferda Mravenec píše: warriorův uhádnutý Ferdinand je druhé jmého ze křtu
Ferda Mravenec píše:vantage píše:Kdo je ten neznámý? Kdo? A tak jsem začal pátrat a s každým kliknutím můj úžas vzrůstal - šířka jeho talentu mě zcela pohltila....
Zdravím tě, milý zloději a slídile (já vím, tys mi nick neukrad). Rozhodl jsem se, že nejlepší odpovědí na tvoji trapnost je zveřejnění pár informací o mě, které uvedou na pravou míru některé moje mystifikace a které považuji za bezpečné k zveřejnění, tím ti ušetřím spoustu namáhavé práce a třeba dáš pokoj.
- narozen: někdy v únoru 1974
- Iniciála občanského křestního jména je M., warriorův uhádnutý Ferdinand je druhé jmého ze křtu
- bydliště: Praha, někde na Letné, chalupa v Rokytnici v Oh., zděná, přízemí + 1. patro, venkovní krytý bazén
- rodina: ženatý, 3 děti, manželka je lékařka, psychiatr (už asi víte, kdo vám dělal psychiatrické posudky), t.č. sedm let na mateřské
- oba rodiče zemřeli, táta byl spolumajitelem docela velké a známé firmy podnikající ve vodohospodářských inženýrských stavbách, po smrti jsme jeho podíl prodali jeho společníkům (tedy zde je část zdroje cashe)
- vzdělání: ZŠ Umělecká, Praha 7, Gymnázium Nad Štolou, Praha 7, 2. lékařská fakulta UK
- hned po škole jsem nastoupil do jedné velké mezinárodní farmafirmy, kde jsem 5let dělal REPa (proto mám toho trochu naježděnýho, teď už je to lepší), poté jsem povýšil do funkce product managera a před rokem jsem šel ještě o pozici výš - druhý zdroj cashe
- auto: služební už 3 roky Peugeot 607 s dieselovým šestiválcem, rodinné auto bylo MB ML, dokud ho žena nerozstřelila, t.č. už máme jako rodinné auto nové ML 320 CDI, (takže ne GLK). GL jsem nikdy něměl
![]()
- záliby: hodně práce, trochu golf, lyžování, t.č. rodina
- vzhledem k tomu, že mi na tento nick přišly SZ od redaktorů TV zhovna v souvislosti s Bobem se žádostí o info, nechtěl jsem ho už používat a zrušil jsem i starý účet na Youtube, ale kdyžs mi sebral můj další nick (beru zpět, tys to vlastně nebyl...), musel sem si zařídit další - chytřejší už pochopili.
- ještě něco Tě zajímá z mého soukromí anebo užs uspokojen?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků