Herní kroužek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod _maty_ 22. 9. 2023 19:42

Tak GoW:Ragnarok temer dohran do 100%, uz tam zbyvaj jen tuhy bossove vicemene..

Tak jsem si dnes k narozkam objednal Hogwarts Legacy.. hrajete nekdo?
_maty_
Adminův miláček

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 22. 9. 2023 19:50

hraju, ale ne Hogwarts Legacy
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod MgX 22. 9. 2023 20:25

Mám dotaz.

Koupil jsem si hru MudRunner na EPICu. K ní navíc přikoupil DLC American Wilds. Když teď hru nainstaluji, mám zrovna rozhraní pro DLC American Wilds, nikoliv původní. Myslel jsem, že DLC bude alternativní mód, kdy se do něho přepnu, či přejdu na jinou mapu. Ale hra je automaticky takto. Lze nějak DLC zakázat/odinstalovat?

Běžná modifikace DLC v nabídce EPICu nefunguje. Stejně tak jsem zkusil modifikovat config soubor. Toto pomohlo, ovšem pouze částečně.

Díky za případné rady.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MgX 24. 9. 2023 06:48

Žádná chytrá hlava, aneb Garáž neví? :-)
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 24. 9. 2023 14:07

já nevim
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 24. 9. 2023 14:47

já bych to asi neřešil, v čem spočívá to nové rozhraní?
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MgX 25. 9. 2023 11:42

Taky bych to neřešil, kdyby mně DLC nezneviditelnilo původní “systém úkolů”.

Nechám to asi na editaci config souboru. Tam mně to zřejmě pojede, jen nespustím základního průvodce (tutorial). U něho se objeví chyba souboru. Musím to vyzkoušet znovu a víc se tomu věnovat. Zda úprava config nezpůsobí kolaps ještě jinde.

Je to ale má chyba, že jsem nepochopil, jak nové DLC udělá upgrade. Myslel jsem, že jen přidá mapy a úkoly. Zbytek, že zůstane beze změn.
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod evlo 25. 9. 2023 11:52

a proc nezustal zbytek beze zmen?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MV_cz 25. 9. 2023 14:16

Tak v cyberpunku jen patch 2.0 překope systém hry, to ani nemusíš mít DLC (na který je to příprava)
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod hopa26 25. 9. 2023 18:04

ale ten patch 2,0 ze prej je super, se konecne do toho cp asi pustim.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod powerball 25. 9. 2023 18:06

A přídavek Phantom Liberty je prej skvělej.Už ho mám koupenej v předprodeji.Zejtra začnu.
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod MgX 25. 9. 2023 18:31

evlo píše:a proc nezustal zbytek beze zmen?

Netuším. Prostě určité úkoly/mapy v rámci systému hry jsou následně jiné, než v původní verzi. Vysvětluji si to tak, že člověk měl dohrát hru v původní verzi. Následně dokoupí DLC, nainstaluje a hraje další části. Původní jsou ale přepsány. Alespoň v mém případě po instalaci to tak je.

Jak bude zase chvilka času, tak znovu nechám původní config, pak edituji s vynecháním DLC odkazu v něm a znovu mrknu na hru. Kdyby bylo času víc, tak si to zkusím zahrát, abych věděl, že jsem skutečně v původním „vesmíru“ a nehází to chybu, jako v případě tutoriálu.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod evlo 26. 9. 2023 20:36

Ten starfield jak prej nepadá tak spolehlivě vždy spadne když tak uložit a pak otevřu dveře, loading sony občas náhodně jak s doby ps4 a jednou to spadlo tak, že restart xbox, takže zas taková bethesda radši tak na půl roku odlozit, cyberpunk takové problémy nemel, asi nezaplatili novinářům dost. Aha tak kdekoliv v akila se nesmí uložit jinak je pad, klasika. Psn alespoň člověku řekne co ma na sony serveru za zálohu savu, ms je prostě musíš verit, že to funguje. Tak jsem to riskl, věřil teda, zš to magický funguje, smazal save. A teda můžu nacist, vypadá to funkcne, uložit nesmím, vlastní bethesdu ms?
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 5. 10. 2023 19:02

Fakt ulhane ***** ta média, prej cyberpunk 2077 zabugovanej, hrál jsem to od day1 a jeden bug za celou hru.

Zas zkouším starfield co prej nejlepší Bethesda rls. Nevim, je to moznez zkusim jinou misi 4 minuty a zas bug, že celá hra zkurvena a nejde pokračovat teď už ale vůbec nikam, uvězněn na cizí lodi a hotovo.

Asi nejdýl nespadnout to vydrželo hodinu? Zas jako dobrý že alespoň pak nezavyslacim

Fakt nevím co mě to napadlo zkusit hrát tzv. AAA hru
evlo
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka