Herní kroužek

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MgX 14. 2. 2021 21:04

Kucí nikdo neví?
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod powerball 14. 2. 2021 21:06

golf nehraju, ale myslim ze hry ze steamu muzou bejt nainstalovany jen na jednom zarizeni v jeden cas.pak by se totiz treba mohlo domluvt 10 kamosu a slozit se na jednu hru a vsichni ji hrat.
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod MgX 14. 2. 2021 22:03

No, tak jsem více hledal a zjistil jsem, že se to prostě nesynchronizuje. Není tam zřejmě (plná) podpora cloudu.

Nešlo o souběžnou hru. Hru můžeš mít nainstalovanou pod svým účtem na vícero zařízeních, pokud správně chápu jejich pravidla. Nicméně hrát v jedné chvíli můžeš pouze na jednom. Což je OK. Jenže u mě jde o to, že se hraje na PC. PC se vypne. Přejde se na NTB, tam se hra normálně spustí, ale část věcí z postupu ve hře a upravená postava není k dispozici. To je problém.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MV_cz 15. 2. 2021 06:53

nj nepíšou podporu steam cloud: https://store.steampowered.com/search/?category2=23
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MgX 17. 2. 2021 19:58

Hmm, tak jsem si právě znovu přečetl pravidla pro sdílení knihovny na Steamu a zjistil, že blokování přístupu pro druhého uživatele je vždy, pakliže první hráč hraje jakoukoliv hru ze své knihovny. Bláhově jsem se domníval, že je blokace vystavena vždy na konkrétní hru. Tj. hráč A sdílí hráči B svoji knihovnu, která obsahuje fotbal, golf a šachy. Hráč A hraje fotbal, hráč B může hrát golf, šachy. Ale není to tak 8-S Hráč B si v té chvíli může hrát jen a pouze své hry, sdílené hraje vždy jen jeden člověk. Pak je to sdílení celkem omezující. Hlavně, že se dá knihovna půjčit až 10 (?) lidem :roll:
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MV_cz 17. 2. 2021 20:10

jj, je to právě dost naprd, sdílel jsem kámošovi knihovnu, ale jen jak se přihlásim do steamu, abych něco sosnul, přečetl nebo něco jiného tak jemu už jede čas na uložení a odhlášení se.... ale holt takhle by to sdíleli všichni všem
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Caddy 18. 2. 2021 14:13

aha, to bude mit dcera docela blby, az budu mit nekdy zase cas na hrani :D Uz si zvykla na pekne naditou knihovnu a vyuziva to docela dost :-D
Caddy
Amík roku 2006

Odeslat příspěvekod MV_cz 18. 2. 2021 14:14

tak jestli už má nějakýho borce, musí ji sponzorovat nákup her :D
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod MgX 18. 2. 2021 21:32

MV_cz píše:jj, je to právě dost naprd, sdílel jsem kámošovi knihovnu, ale jen jak se přihlásim do steamu, abych něco sosnul, přečetl nebo něco jiného tak jemu už jede čas na uložení a odhlášení se.... ale holt takhle by to sdíleli všichni všem

Chápu všechno. Chápu, že lidé jsou vyčůraní. Z druhé strany... co by se stalo, kdyby alespoň dva uživatelé sedící na jedné IP adrese, mohli hrát zároveň různé hry z jednoho sdíleného balíku? Nic. Dřív bych nainstaloval hru na jedno, druhé PC a tam kde by se hrálo, bych vložil CD do mechaniky.

Předpokládám, že tzv. rodinné sdílení nepomůže. Nebo existuje regulérní cesta?
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MgX 18. 2. 2021 21:35

Protože tady pořád prndáte, co hrajete, tak jste mě nakazili. Navíc jakmile někomu něco zjišťuji, tak mám pak chuť taky. Bude ze mě gambler a hlavně kvůli vám... dobráci :D Jsem si koupil Mafii... předělávku původní. Tak jsem zvědav.

Mello prosím Tě, co Ty to hraješ za hru? Nějaké kamiony? Jak se to přesně jmenuje? A máš volant, nebo funguješ klávesnice/myš? Anebo gamepad?
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MELLO 18. 2. 2021 21:38

EuroTruck Simulator 2. Zatím klávesnice, ale jsem extrémně nahlodaný na volant. Je to je otázka nejbližších dní....
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod MgX 18. 2. 2021 22:48

Díky, mrknu na to. Když jezdíš. Jedná se vyloženě o simulaci prostředí, anebo jsou to reálné silnice v reálných městech?

Jestli budeš kupovat volant, určitě se pochlub. Já, když něco jedu, tak přes starý Logitech. Musel jsem ale nahodit jeho ovládací software, aby se to kamarádilo s moderními hrami.
S pozdravem MgX
MgX
Nováček

Odeslat příspěvekod MELLO 18. 2. 2021 22:52

Je to hodně zkrácené, ale v podstatě ve zkratce to kopíruje reálné silnice a prostředí. Třeba Pražský okruh a oba jeho tunely včetně mostu mezi nimi je k nezaplacení, stejně jako Oresundský most s tunelem mezi Kodaní a Malmo. Pokud nejsi ignorant, tak většinu míst bezpečně poznáš.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod powerball 19. 2. 2021 03:25

tohle je genialni pro nekoho komu je vic nez 30 a nebo pro nekoho jako sem ja pro koho je Deus ex nejlepsi hra v historii lidstva :D

seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod MV_cz 19. 2. 2021 07:22

Zadarmo na epicu :) https://www.epicgames.com/store/en-US/p ... drift/home
(jo taky je tam zdarma Rage2, ale to není tak moc tematický)
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka