Náhrada za Outlook.

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Hyza 5. 11. 2009 22:10

to bude zalezat na serveri.
Namluv si, co chceš.
Arguing on the Internet: "Somebody's wrong!"
-------------------------------------------------------------------------------------------
Militia est vita hominis super terram.
Bella res est mori sua morte.
Hyza
Inventář

Odeslat příspěvekod lu.kas 6. 11. 2009 00:20

Proč ne gmail? Umí stahovat maily z pop3, přehledný je maximálně... Předpokládám že máš neustálé připojení k netu, ne?

Nebo tu synchronizaci myslíš jako do nějakýho jinýho zařízení, mobilu? To nevím jestli umí, asi ne..
Naposledy upravil lu.kas dne 6. 11. 2009 00:32, celkově upraveno 1
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod Předseda 6. 11. 2009 00:27

zamis píše:myslis jako za den? kolikrat i pet nebo sest

:mrgreen:
I shock the angel in you...
Is that what devils do?

I need to know now - can you love me again?
Předseda
Veterán

Odeslat příspěvekod JardaB 6. 11. 2009 08:07

S tim thunderptakem jste fakt spokojeni? Ja to jednou zkousel a nejak me nepresvedcil, je fakt, ze je to 2 roky...
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod lu.kas 7. 11. 2009 16:06

Já ho před lety používal taky a teda byl hroznej... Měl občas problémy i s takovejma věcma jako e-maily v html formátu, českýma znakama v nich... O mizerným designu ani nemluvím. Jestli se od tý doby výrazně nevylepšil, určitě bych ho nikomu nedoporučil.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod TomZ 7. 11. 2009 16:14

IBM Lotus Notes.
TomZ
Štamgast

Odeslat příspěvekod mfilip 31. 5. 2012 10:37

Používám Thunderbird 12.0.1 ... začal mi zamrzávat při psaní, když píšu rychleji, písmena se pomalu zobrazují a nevpíše to celý napsaný text. Nesetkal se někdo s něčím podobným, na netu k tomu nic nemůžu najít.
P: O1 1.8T SLX 1999 (5,81l/100 km)
K: OII 2.0 RS TFSI 2008 (5,80l/100 km)
K: Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex 2015 (4,55l/100 km)
goes: tak jo, zde jsi vyhral
mfilip
Veterán

Odeslat příspěvekod agathodaimon 31. 5. 2012 10:48

U nás v práci se ted začíná používat 1click více na 1c2c.cz . Zadara to,ale není
kolik piv vypiješ tolikrát jsi člověkem.
Die With Beer In My Hand
agathodaimon
Inventář

Odeslat příspěvekod m4lcolm 31. 5. 2012 10:51

mfilip píše:Používám Thunderbird 12.0.1 ... začal mi zamrzávat při psaní, když píšu rychleji, písmena se pomalu zobrazují a nevpíše to celý napsaný text. Nesetkal se někdo s něčím podobným, na netu k tomu nic nemůžu najít.

Aktuálně jedu T-bird na třech počítačích s Win XP, Win Vista, Win 7 64-bit a na žádném se to neděje. Takže nějaký konflikt se systémem? Zkusil jsi přeinstalaci?
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod evlo 31. 5. 2012 10:54

Já bych zase chtěl free alternativu k Exchange.

Btw v poslední době si všímám že když je někdo guru přes nějakou/e Ms technologie, tak ho prave ma nasaje. Tím padem nemají odezvu od lidi co to používají na expertní úrovni a podle toho to pak vypadá a funguje. Jádro pudla nalezeno.
evlo
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod boss-ivoss 31. 5. 2012 11:06

Zalezi jaky mailovy ucty z toho Outlooku obhospodarujes.

Ja se tim pripojuju na exchange server a pres Thunderbird veci jako Meeting requesty, kalendar a tak nefunguji uplne presvedcive (Thunderbird pouzivame, protoze Linux).
boss-ivoss
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Duri13 31. 5. 2012 11:17

gmail.com si skusil?
Duri13
Inventář

Odeslat příspěvekod hobitt 31. 5. 2012 11:33

m4lcolm píše:
mfilip píše:Používám Thunderbird 12.0.1 ... začal mi zamrzávat při psaní, když píšu rychleji, písmena se pomalu zobrazují a nevpíše to celý napsaný text. Nesetkal se někdo s něčím podobným, na netu k tomu nic nemůžu najít.

Aktuálně jedu T-bird na třech počítačích s Win XP, Win Vista, Win 7 64-bit a na žádném se to neděje. Takže nějaký konflikt se systémem? Zkusil jsi přeinstalaci?

Ja u Thunderbirdu taky nemam zadny problem...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Inventář

Odeslat příspěvekod mfilip 31. 5. 2012 11:39

m4lcolm píše:

V praci mam portable 12.0.1 a doma normalne a na obou mi to ted v prubehu tohoto tydne zacalo delat a zda se mne, ze si to v obou pripadech nedavno vyzadalo aktualizaci, coz jsem udelal.
Pouzivas stejnou 12.0.1 ?
P: O1 1.8T SLX 1999 (5,81l/100 km)
K: OII 2.0 RS TFSI 2008 (5,80l/100 km)
K: Insignia 2.0 CDTi 103kW Ecoflex 2015 (4,55l/100 km)
goes: tak jo, zde jsi vyhral
mfilip
Veterán

Odeslat příspěvekod gashack 31. 5. 2012 22:34

Zdravim, ne ze bych mel neco proti thunderbirdu, ale uz nejakou dobu pouzivam eM Client a jsem brutalne nadsenej. Ma to sice omezeni na dva ucty ve free verzi, ale jinak pohoda.
gashack
Kolemjdoucí

Předchozí stránka