Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
zamis píše:myslis jako za den? kolikrat i pet nebo sest
mfilip píše:Používám Thunderbird 12.0.1 ... začal mi zamrzávat při psaní, když píšu rychleji, písmena se pomalu zobrazují a nevpíše to celý napsaný text. Nesetkal se někdo s něčím podobným, na netu k tomu nic nemůžu najít.
m4lcolm píše:mfilip píše:Používám Thunderbird 12.0.1 ... začal mi zamrzávat při psaní, když píšu rychleji, písmena se pomalu zobrazují a nevpíše to celý napsaný text. Nesetkal se někdo s něčím podobným, na netu k tomu nic nemůžu najít.
Aktuálně jedu T-bird na třech počítačích s Win XP, Win Vista, Win 7 64-bit a na žádném se to neděje. Takže nějaký konflikt se systémem? Zkusil jsi přeinstalaci?
m4lcolm píše:mfilip píše:Používám Thunderbird 12.0.1 ... začal mi zamrzávat při psaní, když píšu rychleji, písmena se pomalu zobrazují a nevpíše to celý napsaný text. Nesetkal se někdo s něčím podobným, na netu k tomu nic nemůžu najít.
Aktuálně jedu T-bird na třech počítačích s Win XP, Win Vista, Win 7 64-bit a na žádném se to neděje. Takže nějaký konflikt se systémem? Zkusil jsi přeinstalaci?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků