Politický koutek aneb vyblejte si srdíčko

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Svuj hlas oproti volbám posledním dáte v nadcházejících volbách:
Dám stejné straně jakou jsem volil v r.2006 26 %  20%  [ 26 ]
Jiné straně jenž je dlouhodobě zavedena ve sněmovně 16 %  12%  [ 16 ]
Zkusím novou stranu 88 %  67%  [ 88 ]
Celkem hlasů : 130

Odeslat příspěvekod Ondrasz 21. 1. 2016 20:47

-pb- píše:tak u toho imáma to na trestní stíhání není, pokud ale není občanem členské země EU, tak jeho vyhoštění nic nebrání a evidentně by bylo na místě

Právně by to problém asi nebyl, ale jde o technickou stránku věci. Kde si takového kokota vezmou? Němci řeší desítky anebo stovky případu, kdy vyhoštěné, nemají vrátit, protože jejich země původu je považují za kriminálníky a odmítají je přijmout.
Ondrasz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JardaB 21. 1. 2016 20:52

Si se seknul tak o 2-3 rady ne??? IMHO nemaji kam vratit vubec nikoho, nikdo ty smejdy nechce.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Vočko Szyslak 21. 1. 2016 20:56

Ondrasz: Máš plný právo se tu svobodně vyblejt ze svejch myšlenkovejch pochodů. Ale nejsi jako totální blb o nic menší zlo, než ti proti kterým se tak vehementně ohrazuješ.
Vočko Szyslak
Nováček

Odeslat příspěvekod Vočko Szyslak 21. 1. 2016 20:58

JardaB píše:Si se seknul tak o 2-3 rady ne??? IMHO nemaji kam vratit vubec nikoho, nikdo ty smejdy nechce.

Já tu zase nechci vohnouty jako ty. Měli by tě deportovat. Někam do *****.
Vočko Szyslak
Nováček

Odeslat příspěvekod JardaB 21. 1. 2016 20:59

Jsme na tom v podstate stejne, ale zas tak moc mi nevadis, jednou dospejes k rozumu... mozna...
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod powerball 21. 1. 2016 21:01

sem dneska narazil na jeden starsi komentar od Jakuba Horaka a ten podle me presne uhodil hrebicek na hlavicku.asi s tim tady malokdo bude souhlasit a bude jedine rad kdyz to pravda nebude, ale uvidime za par let.
wp_ss_20160121_0001.png
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod Ondrasz 21. 1. 2016 21:05

Vočko :mrgreen: V pořádku, tvého ocenění si vážím.
ps: viditelně ten tvůj vybraný slovník svědčí o genialitě tvého ducha, nenech si narušovat své kruhy...
Ondrasz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JardaB 21. 1. 2016 21:07

I to je celkem mozny scenar, ale pricinou proste je, ze je ve FR uz moc muslimu. Kdyby tam zadni nebyli a ani tam zadny nepousteli, nebudou tam mit zadne podporovatele a nebudou problemy. Proste kdyz se kaci les... Proste vidim problem v te fanaticke ideologii kterou se to vsechno omlouva.
kdyby byl islam postaven mimo zakon jako nacismus, uprchlici se museli prizpusobit nasim zakonum a hodnotam, kdo ne, sel by .... tak s nima nemam problem. Ale je to jinak, ze. Dnes byla hezka reportaz v TV jak vyhostujou z USA, tam se s tim opravdu neserou - i kdyz tam maji deti s obcanstvim, tak do letadla a pryc...
Naposledy upravil JardaB dne 21. 1. 2016 21:09, celkově upraveno 1
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Vočko Szyslak 21. 1. 2016 21:08

Ondrasz píše:
-pb- píše:tak u toho imáma to na trestní stíhání není, pokud ale není občanem členské země EU, tak jeho vyhoštění nic nebrání a evidentně by bylo na místě

Právně by to problém asi nebyl, ale jde o technickou stránku věci. Kde si takového kokota vezmou? Němci řeší desítky anebo stovky případu, kdy vyhoštěné, nemají vrátit, protože jejich země původu je považují za kriminálníky a odmítají je přijmout.

A co tvůj slovník? Neměl bys být tak selektivní při kritice.
Vočko Szyslak
Nováček

Odeslat příspěvekod Ondrasz 21. 1. 2016 21:10

powerball docela by mě zajímalo řešení, které navrhuje ten dotyčný co tak vehementně plive na Brichtu, nějak jsem ho v tom jeho duchaplném příspěvku neobjevil. Tebe něco napadá, jak adekvátně reagovat na to co se stalo?
Ondrasz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod powerball 21. 1. 2016 21:12

on nenabizi reseni.jenom konstatuje soucasnej stav veci.ja reseni taky nemam.malokdo asi ma a Brichtovi *****.
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod addiction 21. 1. 2016 21:13

Jestlipak uz ma Ales doplaceny to socko..
Not great, not terrible... but not great
addiction
Kavárník a lepšočlověk

Odeslat příspěvekod Ondrasz 21. 1. 2016 21:14

Vočko tak pokud nevidíš rozdíl v označení někoho kdo schvaluje vraždění a šíří nenávistnou ideologii mezi lidi, kteří ho přátelsky přijali a dali mu domov, protože tam u něho by nejspíš skončil s dírou v hlavě a urážením někoho kdo má jiný názor tak v pohodě...
Ondrasz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vočko Szyslak 21. 1. 2016 21:21

Asi jsi přehlédnul, že tu nikde neřeším migrační problematiku, ale pouze to, že mi přijdeš, díky tomu co jsem si tu od tebe přečetl, úplně tupej a zfanatizovanej. Ale můžu se plést.
Naposledy upravil Vočko Szyslak dne 21. 1. 2016 21:21, celkově upraveno 1
Vočko Szyslak
Nováček

Odeslat příspěvekod Ondrasz 21. 1. 2016 21:21

power jo to můžu ale říct o Brichtovi taky...četls ten můj odkaz co jsem dával výše? Kdo myslíš, že je ovlivněn nenávistnou ideologii více původní obyvatelé starého kontinentu anebo ti z exotických kultur,kteří se sem přesunuli jako je dotyčný v článku?
Je fakt, že politici dělají všechno proto, aby se to otočilo a začlo se i evropských městech po imigrantech střílet, ale když jim to nevadí, no tak co s tím že...v Německu je jen otázka, kdy to vybuchne kvůli chytré paní kancléřce, Silvestr byl jen takovým oťukáváním
Ondrasz
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka