Politický koutek aneb vyblejte si srdíčko

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Svuj hlas oproti volbám posledním dáte v nadcházejících volbách:
Dám stejné straně jakou jsem volil v r.2006 26 %  20%  [ 26 ]
Jiné straně jenž je dlouhodobě zavedena ve sněmovně 16 %  12%  [ 16 ]
Zkusím novou stranu 88 %  67%  [ 88 ]
Celkem hlasů : 130

Odeslat příspěvekod addiction 19. 2. 2016 10:43

Tomsky je dobrej, akorat nechapu, ze se zapletl s takovou sebrankou jako jsou Svobodni :-!
Not great, not terrible... but not great
addiction
Kavárník a lepšočlověk

Odeslat příspěvekod Ondrasz 19. 2. 2016 21:03

http://www.lidovky.cz/za-modlici-se-muslimy-prisla-cenzura-tvrdi-veleba-facebook-mu-zablokoval-profil-gda-/zpravy-domov.aspx?c=A160218_143936_ln_domov_jzl

Nevíte co bylo na jeho příspěvku špatného anebo morálně závadného, že ho museli zablokovat?
Dotyčný je mi ukradený, ale já tam nevidím ani šíření nenávisti, rasismu nebo xenofobie, jen popis situace, kterou zažil :hm
Jo, aha ono svoboda slova platí jen pro vyvolené sluníčkáře a ty co hlásají systémem potřebnou a požadovanou "pravdu".
Že mě to překvapuje po systematické propagandě a lhaní medii o kriminalitě imigrantů, jak když rudé právo a Goebells tiskne. Fakt už skoro horší jak za ruďochů :roll:
Ondrasz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 19. 2. 2016 21:12

Nevíš, co mluvíš.
GeneHawkins
Insomniak roku 2013-17

Odeslat příspěvekod ka-spel 19. 2. 2016 21:25

Veleba - za šíření hlouposti a populismu.
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Inventář

Odeslat příspěvekod spitfireXIV 19. 2. 2016 21:32

Ondrasz píše:http://www.lidovky.cz/za-modlici-se-muslimy-prisla-cenzura-tvrdi-veleba-facebook-mu-zablokoval-profil-gda-/zpravy-domov.aspx?c=A160218_143936_ln_domov_jzl

Nevíte co bylo na jeho příspěvku špatného anebo morálně závadného, že ho museli zablokovat?
Dotyčný je mi ukradený, ale já tam nevidím ani šíření nenávisti, rasismu nebo xenofobie, jen popis situace, kterou zažil :hm
Jo, aha ono svoboda slova platí jen pro vyvolené sluníčkáře a ty co hlásají systémem potřebnou a požadovanou "pravdu".
Že mě to překvapuje po systematické propagandě a lhaní medii o kriminalitě imigrantů, jak když rudé právo a Goebells tiskne. Fakt už skoro horší jak za ruďochů :roll:

Co tam máš dál?
spitfireXIV
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod ka-spel 19. 2. 2016 23:24

Na jednom army foru Obrázek
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Inventář

Odeslat příspěvekod JardaB 20. 2. 2016 00:04

Nejak nechapu, a neni to tim, ze mam 5 piv.
Cenzura je vsude, z oficialnich zdroju se da verit s rezervou jen TV programu, jinak jsou vsechno zkreslene informace, o dulezitych udalostech zadne informace a hromada propagandistickych clankuo tom jak jsou migranti uzasni.
Pokec leaderu EU nic neprinesl, jen se snazi oblbnout Anglicany, ze to v EU bude dobre.
A Rusko bych moc nekritizoval, v soucasne situaci se chova asi nejrozumneji a predvidatelne. Ostatni tapou a mlzi. Jen Turek se trese, aby mohl zatocit s Kurdama, jen na to nema bez Amiku koule.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod Jack111 20. 2. 2016 08:03

JardaB píše:A Rusko (...) v soucasne situaci se chova (...) predvidatelne.

Takhle se s tim da souhlasit. Je to strjny jako u lidi. U ***** predpokladas, ze se bude chovat jako *****. :-D
Jack111
Inventář

Odeslat příspěvekod GeneHawkins 20. 2. 2016 08:16

Tak.
GeneHawkins
Insomniak roku 2013-17

Odeslat příspěvekod JardaB 20. 2. 2016 08:25

Tak jiste. Jde spis o to, ze jako ***** se chovaji vsechny velmoci, jen to zastiraji propagandou.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod ka-spel 20. 2. 2016 10:02

Nějaké ruské reálie https://www.facebook.com/groups/1474581979470108/ :mrgreen:

Jardo nechceš? :D

Obrázek

A pro dámy takový univerzální :D

Obrázek
ka-spel
Inventář

Odeslat příspěvekod Kibitz 20. 2. 2016 10:32

https://www.stream.cz/jeden-svet/100091 ... okracovani

se celkem hodí, i když je to o banánech :)
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod powerball 20. 2. 2016 11:04

To chci toho Putina na medvedovi.to je hezky bizarní hračka.
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod robbert 20. 2. 2016 11:15

Kde se to dá koupit?
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Jack111 20. 2. 2016 11:16

treba amazon
Jack111
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka