Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Jouda.II píše:Nejvíc prolhaný jsou Ruskem placený weby
addiction píše:Lidi si nejsou rovni, to je fakt.
Protiřečník tvrdil, že může jen rovnat stuhy na věncíchJouda.II píše:kejki3 píše:Tvoje řeči zmůžou míň než jeho a taky si je nenecháš pro sebe.
Evidentně ti unikají jeho pravomoci
JardaB píše:Vsak ma pravdu. Ma spoustu much ale jsem rad, ze je tam Zeman a ne ten zombik, kterej by sem pozval celou Afriku a jeste by mu to bylo malo. Kecy ma blby, to jo. Skoda, ze nepise na garaz, zapadl by
A zrovna na tomhle je videt, jaka zumpa jsou ti novinari - maji asi pokyn slunickarit, tak neco zamlci, neco upravi a ozumny vyrok hned vypada jinak... Ono ma smysl cist v podstate jen nadpisy clanku a diskusi, kde se clovek dozvi skutecne informace, kdyz si to prebere.
Zas se mi chce blit...
„Pokud ovšem jeho tradičně buranský bonmot (BB) opravdu vyděsil děti, rodinu a přátele premiéra Sobotky, pak máme v čele vlády ještě většího ňoumu, než jsem si doposud myslel, neboť normální chlap by Zemanovy BB s chápavým úspěvem vysvětlil i pacholeti,“ dodal Macek.
Kibitz píše:Jsem si teď spočítal s použitím kalkulačky eru platby za elektřinu podle nového systému a o 1500,- víc budu platit. Díky!
kejki3 píše:...jak protlačil tu dočasnou vládu a kolik to stálo...
JardaB píše:No to by me zajimalo, jestli by to dokazal zombik, aniz by usnul a spadnul na rypak... O to prece nejde. A nevim vubec, o co jde tobe, neni to idealni prezident ale ja klidne reknu, ze z vyberu ten nejlepsi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků