Soutěž o obecního blba garáže - skupina 1

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Soutěž o obecního blba garáže
Konec hlasování: 27. 10. 2009 22:03
Aaakecal 17 %  4%  [ 17 ]
Beat 55 %  14%  [ 55 ]
Bond007 12 %  3%  [ 12 ]
D1.8T 2 %  0%  [ 2 ]
Ferda Mravenec 29 %  7%  [ 29 ]
Gtevo 8 %  2%  [ 8 ]
JackNO.1 10 %  2%  [ 10 ]
Lukasoj 56 %  14%  [ 56 ]
M@tezz 6 %  1%  [ 6 ]
Miromen4 4 %  1%  [ 4 ]
Myšpulín 7 %  1%  [ 7 ]
Opatt 2 %  0%  [ 2 ]
Pepino34 17 %  4%  [ 17 ]
***** 15 %  4%  [ 15 ]
Robbert 63 %  16%  [ 63 ]
Speleo 63 %  16%  [ 63 ]
Vantage 4 %  1%  [ 4 ]
Zamis 4 %  1%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 374

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 10. 2009 08:08

Majkl vP. píše:Jinak myslím, že tohle hlasování vůbec nemělo být ve formě anonymní ankety, nýbrž že každý, kdo se na tom chce podílet, měl přednést jedno jméno a uvést důvody, proč volí právě toho, koho volí. Co je tohle? Přehlídka internetového hrdinství? Při téhle formě nikomu rank dávat nebudeme.

Souhlas s Majklem. Ale myslím, že tady je to samej srab a sračka
anonymni

Odeslat příspěvekod Ferda Mravenec 23. 10. 2009 08:10

Majkl vP. píše:Jinak myslím, že tohle hlasování vůbec nemělo být ve formě anonymní ankety, nýbrž že každý, kdo se na tom chce podílet, měl přednést jedno jméno a uvést důvody, proč volí právě toho, koho volí. Co je tohle? Přehlídka internetového hrdinství? Při téhle formě nikomu rank dávat nebudeme.

A nasledny výběr z navržených citátů udělá speciální interupční komise?
všude byl, všechno zná
Ferda Mravenec
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod speleo 23. 10. 2009 08:10

Naprostý souhlas ;-]
"Čas nikdy nevymaže vzpomínky na dobrou kočku, stejně jako žádný kartáč nevyčeše všechny její chlupy z pohovky" (L.Dworken).

Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
speleo
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 10. 2009 08:14

Ferda Mravenec píše:

A nasledny výběr z navržených citátů udělá speciální interupční komise?

Ale ne. Prostě ten kdo bude nejvíc krát nominovaný, tak ten vyhraje. Easy.... Tohle je ale normální přizdisráčství. Hlasovat anonymně a nezdůvodňovat proč. Každý kdo hlasoval v této anketě a neodůvodnil proč je normální sračka :-!
anonymni

Odeslat příspěvekod Deleted user 23. 10. 2009 08:15

Ferda Mravenec píše:A nasledny výběr z navržených citátů udělá speciální interupční komise?

Ne, prostě to pak jen sečteš. :-]

Podívej, ty ankety tu nejsou ani den a v každé je tak 120-130 hlasů... Docela hodně, že? Vedení fóra nemůže dát negativní rank někomu, pro koho hlasovalo pět lidí, každý pěticí svých multiloginů, to fakt ne. Výpovědní hodnota takové ankety je nižší než nulová.

Odeslat příspěvekod myšpulín 23. 10. 2009 08:19

Tak já hlasuji veřejně.
Dal jsem hlas sobě a M@tezzovi za trapné pokusy o humor.
Třetí dostal ***** za tu jeho "rumunskou notu" na kterou tu hraje.
myšpulín
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 10. 2009 08:19

:tleskani
anonymni

Odeslat příspěvekod ##_## 23. 10. 2009 08:24

Vždyť při hlasování o avatar roku bylo taky spoustu hlasů a taky nikdo nic neodůvodňoval, když nechtěl...

Já jsem za přidělení ranku...
##_##

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 10. 2009 08:25

a ja to klidne taky priznam - tady jsem dal Ferdovi, Vantagemu bo moje ciny jsou predvidatelne a protoze jsem nevedel komu tretimu, tak jsem rozpocital ententyky a padlo to na Robberta :)
anonymni

Odeslat příspěvekod Deleted user 23. 10. 2009 08:27

vasco píše:Vždyť při hlasování o avatar roku bylo taky spoustu hlasů a taky nikdo nic neodůvodňoval, když nechtěl...

To bylo, ale ne během jedné noci.

vasco píše:Já jsem za přidělení ranku...

O tom se tu nehlasuje. :-]

Odeslat příspěvekod ##_## 23. 10. 2009 08:28

Ač sám nekuřák, ode mě dostal speleo za svou antikuřáckou pózu, viz čekání s batůžkem v road café atd... :mrgreen:
GTEVO - tam je to jasné, zas bychom za ním mohli někdy zajet, jak se daří mladému, jestli furt má E46 a tak... :-)
No a třetí jsem dal Beatovi, protože ho kucíí v životě řidiče nemaj rádi, tak ať jdu s davem... :-)
##_##

Odeslat příspěvekod -pb- 23. 10. 2009 08:35

Tak já jsem tady dal aaakecalovi za zmalovanou *****, robbertovi za NEKÁCET a Lukasoj, tady není potřeba co vysvětlovat :D
-pb-
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 10. 2009 08:36

Ale je...
anonymni

Odeslat příspěvekod -pb- 23. 10. 2009 08:43

Tak podle hlasování jsi teplý až horký favorit, takže opravdu asi není :D
-pb-
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 23. 10. 2009 08:44

Srab
anonymni