Mám objednanou tuhle sestavu do sluchátkovýho poslechovýho studia, který buduju a jen se chci ujistit, že jsem udělal dobře Přehrávač bude dneska, už za mnou míří PPL, Casea až za 14 dní po dovolený dotyčného člověka, takže by eventuelně byla ještě možnost změny. Cenu jsem měl +/- nastavenou 20 za přehrávač a 20 za zesík/předzesík s d/a převodníkem.
Mno a kdyby někdo chtěl nějaký slušný sluchátka, tak se může zastavit, není problém sehnat i nějaký dj´s nebo muzikantský modely
Narazil jsem na tenhle dotaz náhodou. Jsem z avmanie Vincent vypadá skvěle, parametry i vnitřní zpracování rozhodně neurazí. Jenom bych Vás upozornil na jednu věc. Není třeba kupovat Lyru ve verzi Digital s D/A převodníkem. Protože pak obejdete převodník ve Vincentu a investice do něj byla vlastně poměrně zbytečná. Na pouhý transport do převodníku stačí i mnohem lepvnější CD-P. A byla by škoda Vincenta obejít imho. Stačí Lyra bez převodníku.
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.