Dotaz na místní muzikanty - Vincent CD S4 + Casea Lyra Digit

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod divxfan 31. 7. 2009 03:18

Mám objednanou tuhle sestavu do sluchátkovýho poslechovýho studia, který buduju a jen se chci ujistit, že jsem udělal dobře :) Přehrávač bude dneska, už za mnou míří PPL, Casea až za 14 dní po dovolený dotyčného člověka, takže by eventuelně byla ještě možnost změny. Cenu jsem měl +/- nastavenou 20 za přehrávač a 20 za zesík/předzesík s d/a převodníkem.

Mno a kdyby někdo chtěl nějaký slušný sluchátka, tak se může zastavit, není problém sehnat i nějaký dj´s nebo muzikantský modely
divxfan
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Kocmeister 31. 7. 2009 11:24

Narazil jsem na tenhle dotaz náhodou. Jsem z avmanie :-) Vincent vypadá skvěle, parametry i vnitřní zpracování rozhodně neurazí. Jenom bych Vás upozornil na jednu věc. Není třeba kupovat Lyru ve verzi Digital s D/A převodníkem. Protože pak obejdete převodník ve Vincentu a investice do něj byla vlastně poměrně zbytečná. Na pouhý transport do převodníku stačí i mnohem lepvnější CD-P. A byla by škoda Vincenta obejít imho. Stačí Lyra bez převodníku.
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod anonymni 31. 7. 2009 11:25

stejne sis to uz koupil a ted jsi to zalozil jenom proto, aby ses pochlubil. Nic vic v tom neni.
anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymous 31. 7. 2009 11:39

divxfan: A aby případní posluchači neremcali, ještě kup nějakej hezkej kablík. :wink:
Anonymous